Такер Карлсон: Борис Џонсон тражио милион долара да урадим интервју с њим. Он је крив за смрт стотина хиљада људи у Украјини

taker

Бивши премијер Велике Британије Борис Џонсон је тражио од америчког новинара Такера Карлсона милион долара за интервју у којем би он разјаснио свој став према конфликту у Украјини.

Карлсон је о том интервјуу саопштио порталу „Блејз“.

– Борис Џонсон ме је назвао „оружјем Кремља“ или нешто томе слично. Ја сам послао захтев за интервју са Борисом Џонсоном. Један његов саветник ми је одговорио: „Он ће са Вама разговарати али ће то коштати милион долара. Он жели милион америчких долара у злату или биткоинима“. То се догодило пре један дан или два дана – рекао је Карлсон.

Појаснио је да је Џонсон само под таквим условима пристао да разговара са њим о Украјини и објасни свој став.

– Он ме напада не објашњавајући зашто ја нисам у праву и зашто је он у праву. И то чини човек који је на захтев америчке владе, пре годину и по дана сам спречио мировни споразум у Украјини и за кога верујем да је крив за смрт стотина хиљада људи. И он ми неће ништа од тога разјаснити у интервјуу док му не платим милион долара – навео је новинар.

Карлсон је закључио да је он узео интервју од председника Русије Владимира Путина и додао да он не штити руског председника, као и да му Путин није тражио милион долара.

Извор:
НСПМ