Медији: Корисницима МТС-а на КиМ стижу поруке и позив да пререгиструју таблице на РКС

mts

Ћерка фирма Телекома, МТС доо, позвала је своје кориснике на Косову да пререгиструју своја возила која имају српске, на косовске регистрације (РСК). У питању је замена српских регистрационих ознака за косовске таблице, што је прошле године био велики проблем у односима Београда и Приштине. За разлику од прошле године, овога пута нема никаквих трзавица у односима Београда и Приштине. Напротив, државни Телеком преко своје ћерке фирме, позива своје кориснике да пререгиструју возила. Из Београда овога пута не стижу поруке да се тако крше споразуми и договори, као што је био раније случај.

Корисницима оператера МТС на Косову последњих дана стижу поруке где их овај оператер, ћерка фирма државног Телекома позива да пререгиструју своја возила на РКС таблице. У питању су тзв. косовске таблице, односно таблице на аутомобилима које издаје косовска полиција, а не Министарство унутрашњих послова Србије.

У поруци која се шаље преко оператера МТС, односно ћерке фирме Телекома, Срби на Косову се позивају да пререгиструју своја возила.

Извор:
НСПМ