КАКО ПРАВЕ „ЖИВОТНИ СТАНДАРД“ У ЕУ: Африканци плаћају крвљу – Мелонијева открила све

meloni

ИТАЛИЈА – Ђорђа Мелони, премијерка Италије, гостујући у једној од тв емисија, открила је све о томе како Француска, једна од „моћних“ чланица ЕУ која у очима многих важи за земљу „квалитетног животног стандарда“, заправо ствара своје богатство, а реч је о бруталном бандитизму, пљачки, поробљавању 14 афричких земаља, пласирању лажног новца и отимачини злата и других природних ресурса.

Мелонијева каже да у француским колонијама, тачније, 14 земаља Африке, још увек власти немају право штампања свог новца, него добијају од Француске тзв. “колонијалне француске франке”, скраћено име носи ЦФА.

Она је приказала тај новац, али и фотографију израбљивања поробљене деце у Африци.

Мелонијева је говорила о израбљивању деце која раде у рудницима злата попут оних у Буркина Фасо.

Буркина Фасо, једна од најсиромашнијих земаља, за штампање овог колонијалистичког новца скраћено званог “ЦФА”, мора да уплати на буџет Француске 50% свега што извезе, каже премијерка Италије.

Све што ова поробљена деца ископају у Буркина Фасо, практично завршава у трезорима Француске, каже италијанска политичарка.

Мелонијева каже да је очигледно да није решење у томе да Африканце насељавамо по Европи, већ да Африку ослободимо од одређених Европљана који експлоатишу Африку.

Подсећамо, цела западна цивилизација је изграђена на колонијализму, пљачки туђих ресурса, отимачини и угњетавању других народа, а у томе су наравно предњачили Европљани попут Енглеза, Француза, Шпанаца, Белгијанаца и Холанђана.

У томе нису стали ни претходних два века све до најмодернијих времена, па тако и поред тога што је очигедно да ЕУ чланице кроз своју НАТО алијансу завијају у црно разне делове света, у земљама Источне Европе, па и у Србији, постоји доста велики број људи који заиста верују да је реч о некаквој “радној дисциплини” и “друштвеном уређењу” западних земаља Европе.

Векови сведоче да је реч о нечему сасвим другом, класичном бандитизму и угњетавању “малих” од стране “великих”. Примера ради, када је западно свештенство ширило “хришћанство” по Африци, тамошња домородачка племена су их назвали “бели демони”, што најбоље говори какав траг су оставили, а јасно је да и данас раде исто, али судећи по немирима који су били недавно по Француској, ускоро ће им све “изаћи на нос”.

Погледајте Мелонијеву:

Извор:
ПРАВДА