Шта је смешно? Ана Брнабић поделила фотографију где се она, Вучић и Мали забављају- Грађани: “Шта вам је смешно, 20 људи је убијено”

vucic branbic mali

Вероватно због превелике панике власти која је доживела највеће протесте икада, сведоци смо реакција које само потврђују да Александар Вучић и његови људи осећају да је брод почео да тоне.

Како само они знају да реагују Вучић је наредио најпре да се лажира број људи (по обичају) без обзира што сви грађани Србије користе друштвене мреже те могу јасно да виде колико је људи било на јучерашњем протесту. Вучић и његови медији отишли су толико далеко да су чак напали и Милорада Додика јер је како тврде телевизија његовог сина преносила протест.

Замислите, не смеш да преносиш протест, докле иде лудило?

Лудило или хладнокрвност у овом случају иду толико далеко да је Ана Брнабић синоћ поделила фотографију на којој се забавља са Вучићем и Синошм Малим вероватно у циљу да провоцира демонстранте али се поред тога мало заиграла и “клонирала” себе заједно са председником и министром финансија те написала “Још мало па ћемо на Газелу”.

Ова врста провокације би вероватно прошла као и остале да се многобројни корисници твитера нису увредили и замерили премијерки и друштву на њихових осмесима за време како су навели жалости у којој је Србија због два одвојена масакра која су се десила прошле недеље.

Многобројне су осуде упућене Брнабићки и осталима на фотографији.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА