Роберт Кенеди млађи објавио кандидатуру! Иде директно против Бајдена на изборима за представника “Демократа”

kenedi-robert

Роберт Ф. Кенеди Јр. поднео је папире да би се кандидовао као демократски кандидат за председника 2024. године, изазивајући Џоа Бајдена који тек треба да се званично изјасни о кандидатури.

Према Кенедију (69), који је почео да најављује кандидатуру за председника у марту ове године, његов главни приоритет биће окончање корумпираног спајања државе и корпоративне моћи.

„Ако изгледа да могу да прикупим новац и мобилишем довољно људи за победу, ускочићу у трку“, написао је тада на Твитеру. „Ако се кандидујем, мој главни приоритет биће окончање коруптивног спајања државне и корпоративне моћи које је уништило нашу економију, разбило средњу класу, загадило наше пејзаже и воде, затровало нашу децу и отело нам наше вредности и слободе“.

Кенеди Јр. је истакнути заговорник безбедности вакцина, који је био једна од ретких јавних личности која је заузела став против естаблишмента током катастрофалне експерименталне вакцине против Covid-19.

Његова добротворна организација, Children’s Health Defense, напредовала је током пандемије, са више него удвострученим приходима у 2020. години на 6,8 милиона долара, према поднесцима који су сачињени од добротворних регулатора.

Кенеди је 2021. објавио књигу The Real Anthony Fauci, у којој је оптужио “највећег” америчког доктора заразних болести да помаже у „историјском државном удару против западне демократије“ и промовисао је алтернативне третмане COVID-19, као што је ивермектин, који је намењен за лечење паразита (али и других болести) и лек против маларије хидроксихлорокин.

Он је син покојног државног тужиоца и сенатора Роберта Ф. Кенедија, који је убијен у Калифорнији 1968. током кандидовања за председника. Кенеди је нећак председника Џона Ф. Кенедија, који је убијен у Даласу у Тексасу 1963. године.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА