Дејан Петар Златановић и Дамњан Кнежевић у притвору до 30 дана

damnjan-zlatanovic

Златановићу и Кнежевићу је одређен притвор због наводне опасности да ће утицати на сведоке и да ће на слободи у скоријем временском периоду поновити дело, рекао адвокат Марко Пушица

Судија Вишег суда у Београду Ксенија Марић одредила је овог петка притвор до 30 дана уреднику портала Србин.инфо Дејану Златановићу. Како је агенцији Бета казао адвокат Марко Пушица, притвор је одређен и вођи Народних патрола Дамњану Кнежевићу.

Златановић и Кнежевић су ухапшени у среду, 15. фебруара, након протеста грађана испред Председништва Србије, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело Позивање на насилну промену уставног уређења.

Извор: Вечерње новости

– Златановићу и Кнежевићу је одређен притвор због наводне опасности да ће утицати на сведоке и да ће на слободи у скоријем временском периоду поновити дело. Обојица су пребачена у Окружни затвор – рекао је адвокат.

Додао је да здравствено стање новинара Златановића није задовољавајуће јер он данас цео дан није узимао течност.

Извор: Ало!

– Мој брањеник је рекао да ће штрајковати и глађу и жеђи. Златановић је инвалид и притворски услови ће још више отежати његово здравствено стање – казао је адвокат Марко Пушица.

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ