Медицина је данас ближа злочину

Vakcina

Један лаички поглед у вакцину

  • „Стари „лекари знали су границу до које допире медицина – ови „нови“ знају једино за злочин.
  • Предлажем старим лекарима да се не залажу за вакцинацију, није то оно што је вакцина била док су они „били живи“: њихове су вакцине лечиле, ове су направљене да убијају

Пише: др Драгољуб Петровић,
лингвиста и слависта

Спор о  вакцинацији, који се већ подуго води на страницама „Политике“, можда би се могао довести до суштине наводом који ишчитавам из последњег текста који ми је дошао до руке: „вакцине су достигнуће људског прегалаштва да својој врсти обезбеди одбрану од опасних микроорганизама“. И ваља рећи да је то тако било док је медицина била високо поштован облик делатности усмерен на то да људима служи и да им живот олакшава.

И док су тој медицини служили, неким старим њеним посленицима не допире до свести сазнање да је њихово време прошло и да су „њихову медицину“ у међувремену преузели неки — зликовци. И претворили је у средство за сатирање и људи и људске цивилизације. И на чијем се челу нашао онај Рокфелер који је најпре уништио природну медицину, а после почео да лекове прави — од нафте. Тј. не баш од нафте, али јесте од нафтних долара којима је плаћао да се утврди који су то састојци лековити у оним биљкама које је забранио па после плаћао да се створи „нешто слично“ (али не никако и идентично). И тако утемељио модерну фармакологију. И њоме побио више људи него сви ратови од њега до данас.

А његову памет после преузели Гејтс, Фрејзер, Фаучи, СЗО / WHO и, сви заједно, наредили да се свет њиховим вакцинама мора — (о)тровати! За те њихове вакцине, наиме, врхунски експерти рекли су да су непоуздане, нетестиране (ни на пацовима ни на демократама, тј. да нису прошле „клиничку проверу безбедности“) и да још није стигло објашњење због чега се тако успешно умире после вакцинације (чак много успешније него што се то дешавало пре ње). Та је појава изузетно раширена међу популацијом млађом од 50 година, то осигуравајућа друштва по свету доводи до банкротства, а „СЗО / WHO медицина“ не труди се да одговори на једно необично питање пред којим се нашла: како је могуће да млади људи „умиру напрасно“, да им три типа рака разарају организам, а да два месеца раније они ни за какве њихове симптоме нису ни знали!?


Велики број младих и здравих је настрадао због вакцинације непровереним вакцинама

Предлажем старим лекарима да се не залажу за вакцинацију, није то оно што је вакцина била док су они „били живи“: њихове су вакцине лечиле, ове су направљене да убијају.

А о томе да су вакцине лечиле, потписник ових редова сведочиће личним искуством: он већ више од осам деценија на надлактици носи два ожиљка од „бесеже вакцине“, мој другар Славко бележи да се она „пуних сто година користи у успешној борби против туберкулозе, а узгредно је дала позитивне резултете и против неких других болести“.

И све би с том вакцином „било у реду, и не бисмо је сада помињали, да цена једне њене дозе до 2014. године није била свега 16 центи, или 0,16 долара. Сада у Америци она кошта од 100 до 200 долара. Профит је преузео примат, произвођачима је важнији од здравља, а да би профит био још већи потребни су им монопол и контрола памети“.


Вакцине су поскупеле, а нису сигурне, фармацеутска индустрија згрће богатство на несрећи народа

То је, међутим, само – пола истине.

Она „друга половина“ не може се урачунати у обележја људске врсте будући да је усмерена на то да људску врсту разори. И да данашњу светску популацију сведе на милијарду – бесловесних створења.

Уз помоћ „својих“ вакцина.

„Стари „лекари знали су границу до које допире медицина – ови „нови“ знају једино за злочин.

Извор:
ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ