Емануел Макрон: Потребан нам је јединствен свјетски поредак

makron-

У џунгли смо и имамо два све нервознија слона. Започну ли рат, направиће велики проблем остатку џунгле. Потребна је сарадња других животиња – тигрова, мајмуна и тако даље, изјавио председник Француске

Говорећи на скупу АПЕК-а у Бангкоку, предсједник Француске Емануел Макрон позвао је на стварање јединственог свјетског поретка.

„У џунгли смо и имамо два све нервознија слона.

Постану ли веома нервозни и започну ли рат, направиће велики проблем остатку џунгле. Потребна је сарадња мноштва других животиња – тигрова, мајмуна и тако даље.

Јесте ли на страни САД или Кине? Јер, тренутно, све више људи прижељкује два поретка у свијету. То је огромна грешка, чак и за САД и Кину.

Потребан нам је јединствен свјетски поредак.“

Макронове ријечи извјесно ће збунити индустрију „факт чекера“, која и даље настоји на том да су тврдње о „Новом свјетском поретку“ или свјетској влади теорије завјере без икаквог основа.

Прошле седмице настао је урнебес кад је Гуглов Јутјуб „фактчековао“ снимак који је објавио The World Government Summit 2022, на ком водитељка дипломатском савјетнику предсједника Уједињених Арапских Емирата поставља питање: „Јесте ли спремни за нови свјетски поредак?“

Испод снимка је „фактчекерско“ поље о „Новом свјетском поретку“ с повезницом на чланак на Википедији у ком се каже да је „Нови свјетски поредак теорија завјере о тајном стварању тоталитарне свјетске владе“.

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ