Руска Дума: ЛГБТ пропаганда је оруђе хибридног рата који се води против Русије и наше деце

duma

У понедељак, 17. октобра, на скупштинским саслушањима у Државној думи разматране су амандмани на предлог закона о промовисању „нетрадиционалних сексуалних односа”.

Пооштрене измене закона могле би да буду разматране у првом читању за недељу дана, 25. октобра. Шеф Думе Вјачеслав Володин нада се да ће председник потписати амандмане већ у новембру.

„Ово су закони који ће омогућити нашим породицама да живе у миру, да се не плаше за децу која иду у школу, да се не плаше за њих када оду да гледају филм, да не размишљају о томе какав ће наступ бити. показати, јер данас то често води ка самодеструктивним вредностима“, рекао је он.

Подсетимо, „пропаганда ЛГБТ особа“ је забрањена за децу од 2013. године, а за то је предвиђена административна одговорност. Малолетницима неће бити дозвољено да погледају филм или да купе књигу са ознаком „18+“.

Одбор за информациону политику, информационе технологије и комуникације припремио је неколико предлога закона које је навео њихов председник Александар Хиштајн: забрана ЛГБТ пропаганде, педофилије, ЛГБТ демонстрација, информација које подстичу промену пола међу тинејџерима на интернету, медијима, књигама, аудиовизуелним сервисима. , биоскоп и оглашавање.

„Нарочито, казне за промовисање педофилије могу достићи 10 милиона рубаља“, рекао је Володин.

Шеф странке Праведна Русија Сергеј Миронов је сигуран да је „ЛГБТ пропаганда рат“. Тражи да се одговорност за ово дело учини кривичном.

„Морамо гарантовати право човека на породицу, на могућност да рађа децу, да их одгаја. Јер ако се овако настави наша ситуација ће бити трагична. Ми штитимо од мрака који се све више шири светом“, сигуран је Володин.

Експерт Роскомнадзора Андреј Циганов се слаже са њим: „Епидемија сексуалне перверзије је стигла у Русију.

Заменица председника Државне думе из фракције Јединствена Русија Ана Кузњецова сматра да су „данас ЛГБТ особе најефикасније средство за уништавање земље“.

Заменик председника Државне думе Пјотр Толстој прокоментарисао је резултате састанка: „Сви се слажу да је ЛГБТ пропаганда оруђе хибридног рата који се води против Русије и наше деце. Не можемо изгубити ову битку, јер од тога зависи будућност руске цивилизације.“

Извор:
ИН4С