Кијев режирао нову ,,драму“: Глумци пред камерама западних и украјинских медија у улози ,,рањених“ и ,,крвавих“ жртава

ukri

Дакле, на овај начин западни медији свијету приказују ужас након удара руских пројектила

Насловне странице великих западних медијских кућа и новина пуне су слика људи, који су повријеђени током ракетних напада на Кијев. Како преносе западни и украјински медији, Украјинска војска ,,брижљиво пружа помоћ“  људима који су прекривени крвљу, превија им главе и провјерава стање рањених.

ukri news

Дакле, овако је у медијима приказан ,,крвави“ напад Русије на Кијев и начин на који се Русија опходи према Украјинцима.  Међутим, иза ових фотографија крије се нешто друго. На друштвеним мрежама појавио се видео снимак са фотошутинга готово ,,убијених“, ,,рањених“ и ,,крвавих“ цивила у Кијеву.

ukri photo

На снимку који се појавио на Интернету јасно се види старија жена на фотошутингу, која прави ,,селфи“ и пита једног од војника да ли је може фотографисати, како би своју фотографију послала ,,сестри у Русији“. Жена је очигледно ,,веома тешког здравственог стања“ и ,,једва стоји на ногама“, као што су приказали западни и украјински медији. Поред ње се налази старији човјек, који је одлично одиграо улогу ,,рањеног и крвавог нападнутог човјека“. Као што се примјећује у снимку, велики број новинара направио је фотографије из различитих углова. 

 

ukri italy

Дакле, на овај начин западни медији свијету приказују ужас  након удара руских пројектила.

Извор:
ИН4С