Светислав Пушоњић: За свако зло које снађе Србију куните Запад, Ватикан…

spc-mpc-

Порфирије ће по свему судећи сахранити СПЦ на исти начин као што колонијални намесници од Ђинђића до Вучића сахрањују Србе и Србију по налогу проклетиња са Запада

За свако зло које снађе Србију куните Запад, куните Ватикан, куните и друге западне центре. Све се ово смишља тамо, па се преко агентурних мрежа угурава међу Србе, путем најбестиднијих манипулација. Пошто пусти агентурне механизме у погон Запад се измакне и сеири са стране, изигравајући „доброчинитеља“ и пуштајући да други завршавају његов посао, као што тренутно чини и у Украјини, ратујући са Русима преко заведених Украјинаца.

А што се „патријарха“ тиче, шта сте очекивали од оног који се пред медијима експонирао у скафандеру, који је током корона-циркуса непрестано позивао на вакцинацију и ношење маски, који је књигу насловио „Загреб и ја се волимо јавно“ не марећи што исти тај Загреб сваке године слави етничко чишћење крајишких Срба уз Томпсонове „хитове“ попут „Јасеновац и Градишка Стара, то је кућа Максових месара“? Неће бити никакво чудо ако у будућности призна и црногорску, босанску, хрватску, па зашто не очекивати, и војвођанску и шумадијску православну цркву, све док од СПЦ не остане ништа. После овог циркуса са признавањем измишљене „македонске цркве“, створене у канцеларијама Титове ОЗНЕ, можемо као сасвим известан очекивати и долазак Папе у Београд, венчавање хомосексуалаца, жене-свештенице и ко зна какве још глобалистичке новитете.

Порфирије ће по свему судећи сахранити СПЦ на исти начин као што колонијални намесници од Ђинђића до Вучића сахрањују Србе и Србију по налогу проклетиња са Запада. Јер циљ Запада није да Србе сведе чак ни на „Београдски пашалук“ већ да Срба уопште и не буде, да се ово преостале Србије разбије на још неколико банана-државица у којима ће се власт дати у руке неком купљеном и корумпираном башибозуку, а Срби ће се у свакој свести на енклаве у којима ће се опијати брљом пред продавницама и ламентирати над временом када су још били народ и држава.

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ