„ПУЦА БИ У ЊИХ!“: Шокантне пријетње „комита“ и срамно оправдававање каменовања аутобуса на Цетињу од стране „Побједе“!

Cetinje-

У објављеном тексту на порталу „Побједе“, у наслову, стоји „образложење“ каменовања аутобуса, сугеришући памфлетистички да је ријеч, малтене, о оправданом чину јер су се, претходно, у Владичиној башти пјевале „српске пјесме“

Информација о каменовању аутобуса на Цетињу наишла је на осуду свих одговорних појединаца и организација.

Међутим, то није случај са јефтиним пропагандним гласилом ДПС-а, које је, пожурило да нађе оправдање за овај немили и варварски чин.

У објављеном тексту на порталу „Побједе“, у наслову, стоји „образложење“ каменовања аутобуса, сугеришући памфлетистички да је ријеч, малтене, о оправданом чину јер су се, претходно, у Владичиној башти пјевале „српске пјесме“.

Pobjeda-

Такође, истичу они, аутобусу нијесу били туристи већ се радило о екскурзији из Никшића, објављујући, притом, снимак гдје окупљени народ пјева пјесму „Весели се српски роде“ и истичући да су са младима и дјецом у колу биле и монахиње.

Нажалост, оваква пропаганда наишла је на подршку многих медијских ДПС експозитура, попут ЦдМ-а, Портал Аналитике и других, који су интегрлно пренијели наслов и текст „Побједе“.

Више је него очигледно да фашистички испади тзв. комита, пролазе некажњено и у овом тренутку.

„Пуца би у њих!“

До ког нивоа иде мржња према српском народу од стране тзв. комита, указује нам и коментар који је на друштвеним мрежама оставио извјесни „Васо Васков Војов Јаблан“ који је написао, ни мање ни више, него да би побио присутну дјецу.

Puca-bi-u-njih

„Слабо сам на ЦТ због посла, али ти се кунем да ми је притисак 200. Пуца би у њих“, написао је он.

Позивамо овом приликом Управу полиције да ХИТНО процесуира виновнике оваквих изјава и говора мржње који је све оставио без ријечи!

Извор:
ИН4С