Како природним путем лечити рак?

sokovi-od-povrćaСтанице рака се појављују у сваком организму 6-10 пута током човековог живота. У здравом организму имунолошки систем је довољно јак, па се станице рака уништавају и спречава се њихово размножавање.

Када особа има рак то значи да је дошло до смањења храњивих материја те да је рад метаболизма те особе нарушен. Да би се ово смањење надокнадило потребно је променити дотадашњу исхрану, како би се побољшао имунолошки систем у телу.

Нека стандардна или лагана метода за рано откривање станица рака не постоји. Наиме, станице рака постају видљиве тек када достигну број од неколико милијарди. Након терапија малигне станице се повлаче, а када лекари кажу да их више нема, при томе мисле да је њихов број смањен на ниво која се не може открити стандардним тестовима.

Хемотерапија и зрачење

Хемотерапијом уништавамо станице рака, али такође осим болесних станица, хемотерапија уништава и здраве станице у коштаној сржи и дигестивном тракту. Може доћи и до оштећења других виталних органа у организму ( јетре, бубрега, срца, плућа и друго). На самом почетку хемотерапије и зрачења стварно долази до смањења броја станица рака, али дужом применом долази до пада имунитета, те организам постаје подложан већем броју инфекција и других здравствених компликација.

Од пада имунитета далеко већи проблем је што кроз хемотерапију и зрачење долази до мутација станица рака, које је тешко уништити јер су постале резистентне.

Који је онда прави пут ка изљечењу?

Кључ је у исхрани! Одређене намирнице које ми једемо су храна за станице рака и треба их избегавати.

Једна од њих је шећер, којег треба избацити из исхране. Како је шећер неопходан нашем организму препоручује се узимање замена за шећер. Шећер се у врло малим количинама може заменити медом. Препоручује се мед од кадуље и алоје.

Станице рака хране се и са соли. Обичну со треба замените морском соли.

На листи неподобних намирница је и млеко. Када пијемо млеко ми подстичемо наш организам да производи слуз, којом се хране станице рака. Препоручује се да уместо крављег узмете сојино млјеко.

Црвено месо је савезник станица рака. На јеловнику црвено месо треба заменити с врло малим количинама пилетине и рибе.

Особе оболеле од рака у организам треба да уносе храну која ће омогућити стварање алкалне средине у којој станице рака неће моћи да опстану. Дијета треба да се састоји од 80% свежег поврћа, језгра, житарица, клица, и мало воћа. 20% исхране требају чинити кувана јела, укључујући пасуљ.

Да би сте омогућили здравим станицама да расту и да јачају треба да пијете сокове од свежег поврћа, и да једете пресно поврће 2-3 пута на дан. Избегавајте кафу и чоколаду, а пијте доста зеленог чаја и чаја од алоје који ради одличну детоксикацију организма и потиче борбу здравих станица наспрам станица рака.

Неке материје подижу имуни систем и самим тим поспешују организам да се бори против станица рака, а то су: 100% алоја , витамин Ц у већим количинама, Витамин Б17, витамин Е, флор и други антиоксиданти који омогућавају уклањање оштећених и непожељних станица. Оно што је битно навести је то да је чист ваздух основа свега те да оболели од рака морају имати довољно чистог зрака. Под тим не подразумевамо отварање прозора у стану, него шетње на 800 м надморске висине и више јер обољења организма у већини случајева настају код довољно „непроветреног“ организма, као и могућност пијења здраве изворске воде која је основа сваког живог бића.

Рак је болест ума, тела и духа. Будите активни и позитивни, јер ведар дух ће помоћи да победите рак. Никако немојте испољавати бес, нетолеранцију и горчину, јер ће у том случају ваш организам да буде под стресом што погодује ширењу болести. Научници саветују да у животу какав год да је он, треба уживати, неговати дух љубави и праштања. Притом приуштите себи свеж ваздух и физичку активност која допрема кисеоник до станица, јер терапија кисеоником осигурава уништавање станице рака.

Народни Лек