Дамјановић за ИН4С: Од истине неонацисти у Украјини и евроатлантисти на Западу бјеже као ђаво од крста

Igor-D-

„Својим уличарским испадом конзул Шматов је показао истински тоталитарни и примитивни каратер државе коју представља и оголио лицемјерје и кукавичлук институција државе Црне Горе, које немају петљу да му ускрате дипломатски статус, што би урадила било која нормална држава“, рекао је Дамјановић

Пријетње смрћу које ми је недавно упутио конзул Украјине Михајло Шматов лично ме не плаше, већ представљају подстрек да наставим са објективним информисањем и анализама ситуације у Русији и Украјини, казао је за ИН4С Игор Дамјановић.

Подсјетимо, Дамјановић је наш ратни дописник из Русије и Украјине.

Поред пријетњи нашем дописнику конзул Шматов је упутио и колективне увреде на рачун грађана Црне Горе, истичућу да у земљи која му је указала гостопримство: «живи много го*ана».

Дамјановић, пак каже, да од истине неонацисти у Украјини и евроатлантисти на Западу бјеже као ђаво од крста.

„Својим уличарским испадом конзул Шматов је показао истински тоталитарни и примитивни каратер државе коју представља и оголио лицемјерје и кукавичлук институција државе Црне Горе, које немају петљу да му ускрате дипломатски статус, што би урадила било која нормална држава“, рекао је Дамјановић.

Међутим, како наводи даље, не само институција, већ и „срамотног јавног сервиса РТЦГ, који се није усудио да пренесе реаговање Удружења новинара Црне Горе у коме тражи од институција да реагују“.

Подсјетимо, наш портал се обратио за коментар Министарству вањских послова, Управи полиције и Агенцији за националну безбједност (АНБ) поводом овог случају, али одговор од њих је изостао.

Извор:
ИН4С