Дмитриј Рогозин: Украјинско биолошко оружје делује на репродуктивни систем Рускиња

rogozin

Пентагон помоћу биоматеријала правио етничко оружје против руског становништва

  • Није тајна за највише руководство Русије да је циљ Пентагонових биолошких истраживања против руског народа
  • Годинама су САД, уз директну подршку кијевских власти, правиле етничко оружје против руске нације

Генерални директор „Роскосмоса“ Дмитриј Рогозин изјавио је да биолошко оружје које је направљено у Украјини делује на репродуктивни систем жена и на имунитет „одређене нације“, између осталог против „Руса који живе у Русији“

„То оружје делује како на репродуктивни систем жена одређене националности тако и на имуни систем конкретне нације, изазива алергије, нетолеранцију према традиционалној храни и подложност болестима које слабе имунитет и утичу на његово изумирање без утицаја рата“, написао је он на Телеграму.


Рогозин, директор “Роскосмоса”  у обиласку најновијих ракетних система са председником Русије Путином

Рогозин је појаснио, да је у периоду од марта 2017. године до априла 2018. године био на челу владине комисије за биолошку и хемијску безбедност, на којој су се разматрала питања америчких лабораторија које се налазе око Русије.

„Није тајна за руководство наше земље да је циљ тих биолошких експеримената, које је спровео Пентагон помоћу биоматеријала, који су добијени од Словена из Украјине и других земаља око Русије, развој ‘етничког оружја’ против руског становништва“, додао је Рогозин.

Генерални директор „Роскосмоса“ је претпоставио да ће докази до којих су дошли руски војни биолози у украјинским биолабораторијама потврдити да су САД уз сагласност „или директну подршку кијевских власти“ правиле етничко оружје против руске нације.


Бројне биолошке лабораторије са најопаснијим заразним патогенима радиле су у Украјини да трују народе Русије

„Надам се да амерички и украјински националистички ‘биоинжењери’, који су поновили случај злогласног Јозефа Менгеле, неће успети да униште све трагове својих злочина“, написао је он.

Раније је стални представник Русије при УН Василиј Небензја на седници СБ УН саопштио да Сједињене Америчке Државе нису желеле да излажу опасности своје становништво па су искористиле Украјину за извођење опасних биолошких експеримената у лабораторијама којима је руководио Вашингтон.

На територији Украјине мрежа од више од 30 биолошких лабораторија које су радиле за Пентагон а против Руса и Русије

У саопштењу од 17. марта Руско Министарство одбране представило је документе који потврђују пренос 5.000 узорака крвног серума украјинских држављана у Лугар центар у Тбилисију који је повезан са Пентагоном, 773 биолошка теста су пребачена у референтну лабораторију Велике Британије.


У опасним експериментима коришћени су и слепи мишеви за ширења зараза и разне експерименте

Шеф  Оружаних снага Русије  за радијацијску, хемијску и биолошку заштиту генерал потпуковник Игор Кирилов о америчким лабораторијама у Украјини је истакао:

„Није случајно што су те биолабораторије изабрали Управа за смањење претњи Министарства одбране САД и компанија ‘Блеч енд вич’ као извршиоце пројекта УП-8, чији је циљ проучавање узрочника Kримско-конгоанске хеморагијске грознице, лептоспирозе. и хантавируса“, рекао је Kирилов.

Разгранати пројекат САД у производњи вируса и ширења зараза

Према његовим речима, интересовање америчких војних биолога је повезано са чињеницом да ти патогени имају природна жаришта у Украјини и Русији.

„Током реализације ових пројеката изоловано је шест породица вируса, укључујуц́и и вирусе корона, као и три врсте патогених бактерија (узрочници куге, бруцелозе и лептоспирозе). То је повезано са основним карактеристикама наведених патогена које их чине примамљивих за сврхе инфекције, на пример отпорност на лекове, брзо ширење са животиња на људе и тако даље“, објаснио је он, нагласивши да руски војни ресор располаже бројним документима „који потврђују трансфер биолошких узорака, узетих у Украјини, на територију трећих земаља, укључујући Немачку, Велику Британију, Грузију“.


Запослени амерички и украјински лаборанти у биолабораторијама у близини границе са Русијом

Министарство одбране Русије саопштило је и да је сазнало за хитно уништавање докумената у Херсонској биолошкој лабораторији. Према речима шефа РХБЗ, један од разлога за то може бити и прикривање информација о избијању дирофиларијазе у Херсону 2018. године, болести коју преносе комарци.

Веза између смрти људи у Донбасу са биолабораторијама

Министарство одбране је такође скренуло пажњу на нагли пораст броја заражених туберкулозом у ДНР и ЛНР у 2018. години, изазван новим мултирезистентним сојевима, током масовне епидемије у подручју насеља Пески.


У паклене планове тровања руског народа Пентагон је потрошио 200 милиона долара, бројни докази постоје…

Откривено је више од 70 случајева са брзим смртним исходом, наводи ресор. Према речима Kирилова, то може указивати на намерну инфекцију или случајно цурење патогена из једне од биолошких лабораторија у Украјини.

Сједињене Америчке Државе потрошиле више од 200 милиона долара на рад биолошких лабораторија у Украјини, а које су учествовале у америчком војно-биолошком програму и бавиле се, између осталог, узрочницима куге и антракса.

Извор:
ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ