Србија земља апсурда: Вучићу уручена Видовданска награда у Крушевцу

SRBIJA KRU¦EVAC NAGRADAКРУШЕВАЦ – Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић примио је вечерас на свечаној седници Скупштине града Крушевца Видовданску награду и поручио да је награду добио као неко ко је радио по једном добром систему, трудио се и дошао до одређених резултата и нагласио да Србија мора да постане модерна, нормална и пристојна земља.

Он је рекао да је признање прихватио, а не награду, поготово не њен новчани део који ће уступити Центру за особе са инвалидитетом.
“Не прихватам и не добијам ово признање као Александар Вучић већ као неко ко је радио по једном добром систему и трудио се да се дође до резултата до који смо и дошли”, рекао је Вучић захваливши се Скупштини града.

Он је позивао све малде људе да предано раде, да се труде у послу и напређују и да своје жеље из стремљења подигну на лествицу више јер само тао може бити боље и само се тако може напредовати.

Први потпредседник владе је указао да се Србија суочава са тешким проблемима и да ће се тек суочавати, да је све из претходних 25 година дошло у истом тренутку на наплату, да су кола кренула низбрдо, те да је то неко морао да заустави.
“Нисам то зауставио ја. То сте зауставили ви – људи који су разумели да више не можемо да живимо на исти начин”, истакао је Вучић.

Он је поручио да ћемо од сада морати да радимо много више него што смо до сада радили, указујући да је још једна велика ствар уведена у друштвеном и политичком животу Србије а то је да “ни данас није могла да се чује ниједна ружна реч”.

Вучић, који је и лидер СНС, нагласио је да је прошло време увреда и тешких речи и поручио да је “дошло време стварања пристојне, модерне, нормалне Србије”.

Он је нагласио да је нгарада за њега подстрек да настави даље да се бори за Србију на сваком месту, да се труди да први дође на посао, да последњи оде, да буде и у четитри ујутро у Бриселу, па у седам ујутро у Риму или Куршумлији, или на било којем другом месту.
“Сва снага коју имају произилази из ваше подршке, стрпљења и жеље да мењамо Србију и ви сте ти који водите Србију напред. Ако ништа, поносан сам на чињеницу да сам бар део проблема са којима се Србија и Крушевац суочавају почели да решавамо. Мој посао је да решавам проблеме и тај посао ћу наставити да радим”, поручио је први потпредседник Владе.

Вучићу је Видовданска награда уручена због велике ангажованости и пожртвовања због свега што чини за Србију, српски народ и грађане Србије.

ТАНЈУГ