БОМБА ИЗ РУСИЈЕ! Јоргованка Табаковић сакрила 297 милиона долара у Русији

Guvernerka-Jorgovanka

Пребогата Јоргованка Алиса из сиромашне земље чуда – Србије

  • На тајном рачуну у банци Мајчице Русије гувернерка Ј. Табаковић држи стотине милиона евра. Чијих? Њених, или државних или СНС-ових?
  • Јоргованка као колатерална штета, њен банковни рачун је убедљиво највећи, а остали европски политичари су смешни милионери у односу на њу…

 Гувернерка Народне банке Србије Јоргованка Табаковић има на тајном рачуну у руским банкама чак 297 милиона долара, објавили су московски хакери!

Јоргованка Табаковић је на овом списку богатија и од многих угледних политичара развијених земаља Европске уније, чија су имена такође на списку особа који у Русији крију новац.


Факсимил банковних рачуна из Руске банке

Сада неће моћи да повуку, подигну те силне новце са својих рачуна

Руски хакер МатриxРУ тврди да многи европски лидери чувају свој новац у Руским банкама и да је могуће да неће моћи да повуку новац са својих рачуна због санкција Русији.На списку су позната имена, немачки канцелар Олаф Шолц на свом рачуну има два милиона долара, док је италијански министар спољних послова Луиђи Ди Мајо знатно богатији и располаже цифром од 31 милион. На списку се нашла и министарка одбране Француске Флоранс Парликоја на рачуну има 14 милиона долара, као и бивши министар финансија Пољске Тадеуш Кошчински са 500.000 долара на рачуну.


Огромно богатство и бахато разметање: Само сатови и наочаре стају хиљаде евра, а о накиту да и не говоримо

Јоргованка је колатерална штета познатог Руског хакера МатриксРУ

Међутим, нико од европских лидера не може да се упореди са гувернерком Народне банке Србије Јоргованком Табаковић, која према тврдњама руског хакера, на свом рачуну има 297 милиона долара.

Намера руског хакера била је да дискредитује европске лидере. Стиче се утисак да је Јоргованка Табаковић само “колатерална штета”.


Табаковић: Није ваљда откривен тајни рачун!

На ове тврдње још увек нема реакције гувернеркле Јоргованке Табаковић, нити Народне банке Србије.

*  *  *  *  *  *  *

Народна банка Србије о „руским милионима гувернерке Табаковић

Неистинити наводи и ширење лажних вести

  • У истрагу се кључило и државно тужилаштво

Народна банка Србије муњевито је реаговала после објаве да гувернерка Јоргованка Табаковић на банковним рачунима у Русији има скривених 297 милиона долара.


Бројне физичке трансформације и пластична дотеривања видљива су на лику гувернерке од доласка на високу функцију

Из НБС стигао је одговор: „Ради се о потпуно неистинитим наводима који нису утемељени у било каквим доказима. Народна банка Србије се већ обратила надлежном тужилаштву ради испитивања овог случаја и проналажења кривца за ширење лажних вести.

Руски хакер МатриxРУ објавио је касно синоћ списака са именима многих европских лидера, који свој новац крију у руским банкама. На том списку је била и српска гувернерка са тајном рачуну “тешким” 297 милиона долара.

Европски лидери боранија за Јоргованку


КРУПНЕ ТРАНСФОРМАЦИЈЕ . – Изглед Табаковићке пре и после доласка на власт

На списку су позната имена, немачки канцелар Олаф Шолц на свом рачуну има два милиона долара, док је италијански министар спољних послова Луиђи Ди Мајо знатно богатији и располаже цифром од 31 милион. На списку се нашла и министарка одбране Француске Флоранс Парли која на рачуну има 14 милиона долара, као и бивши министар финансија Пољске Тадеуш Кошчински са 500.000 долара на рачуну.

Линкови

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/politika/ne-diraj-bomba-iz-rusije-jorgovanka-tabakovic-sakrila-297-miliona-dolara-u-rusiji–ima-vise-od-naslednika-angele-merkel-foto

https://www.glas-javnosti.rs/vesti/ekonomija/oglasila-se-nbs-o-ruskim-milionima–jorgovanke-tabakovic-evo-sta-su-rekli-o-tajnim-racunima–ukljucilo-se-i-tuzilastvо

https://www.krik.rs/tuzilastvo-pokrenulo-postupak-protiv-bivseg-pokrajinskog-sekretara-zbog-svajcarskih-tajni/


Загледана у руске (банковне) даљине и пространства

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Драгослав Петровић крио на рачуну два милиона франака

Тужилаштво покренуло поступак против бившег покрајинског секретара због „Швајцарских тајни“

Више јавно тужилаштво у Новом Саду покренуло је поступак против Драгослава Петровића, бившег секретара и потпредседника Владе Војводине, након што је KРИK у оквиру међународног пројекта „Швајцарске тајне“ открио да је Петровић имао рачун у Швајцарској (банка Кредит Суис) са готово два милиона франака. Петровић је раније за KРИK рекао да никад није имао рачун у овој земљи и да су му „свашта подметали“.


Драгослав Петровић је сумњичен за корупцију још док је био на функцији

Из Вишег тужилаштва наводе да ће проверити открића о томе да је Петровић поседовао рачун у Швајцарској и на њему горово два милиона франака.

„С обзиром на то да су за нас ово нова сазнања, формиран је предмет кроз који ћемо, у складу са законским овлашћењима, извршити провере навода из достављених текстова“, пише у одговору тужилаштва.

Петровић је рачун у швајцарској банци „Цредит Суиссе“ отворио 2010. године. На рачуну је крајем 2015. било готово два милиона швајцарских франака (1,7 милиона евра). У време када је отворио рачун Петровић је био на јавној функцији.

Он је од 2004. до 2014. године био покрајински секретар за науку и технолошки развој, а последње две године тог мандата и потпредседник Владе Војводине. Петровић је на овим функцијама био у време власти Демократске странке. Ова истрага тужилаштва је у току.


КАД ВЛАСТ И МОЋ УДАРЕ У ГЛАВУ.- Јоргованка позира у стотине поза као француске царице и принцезе…Можда јој је узор Марија Антоанета

KРИK је међу клијентима банке из Србије пронашао и Вука Хамовића, трговаца електричном енергојим, а на рачуну у Швајцарској имао 12,5 милиона франака, Зорана Дробњака, директора државне фирме „Путеви Србије“ са пола милиона франака, Родољуба Радуловића званог Миша Банана, (трговца којем се суди због међународног шверца кокаина) са банкарским рачуном вредним милионе франака , Бојана Kришта, некадашњег директора Државне лутрије Србије и београдског аеродрома са два милиона франака

Извор:
ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ