Конашенков: Војне фабрике Украјине биће уништене – то ће бити део њене демилитаризације

haos

КЕДМИ: ПУТИН ЈЕ ПРАВИЛНО ЗАПАДНЕ САНКЦИЈЕ НАЗВАО ОБЈАВОМ РАТА

* Израелски војни експерт Јаков КЕДМИ: „Руска војска специјалну операцију изводи у складу са планом. Никаквих подбацивања, колико видим, нема. Иначе, чим заузме Одесу и избије на Придњестровље – све ће фактички бити решено јер ће уследити даљи продор на север. Свима ће то одмах постати јасно“

* „Чим буде завршен рат у Украјини, наглашава Кедми,Русија треба да се окрене свом главном противнику и основном конфликту – са Сједињеним Државама. А како ће се ствари ту даље развијати – то ће бити у наглежности господина Шојгуа“

_______________________________________________________

OРУЖАНЕ снаге Русије ће високопрецизним оружјем уништити украјинске војне фабрике – изјавио портпарол Министарства одбране РФ генерал-мајор Игор Конашенков.

„Режим кијевских националиста приморава запослене у предузећима војно-индустријског комплекса Украјине да поправљају оштећену војну опрему ради накнадног слања у подручја у којима се вфоде борбе. Русија ће то пресећи јер је то у функцији демилитаризације Украјине. Удари ће бити наношени високопрецизним оружјем“.

Конашенков је обзнанио да ће Министарство одбране РФ о планираним нападима на те објекте унапред упозоравати јер не жели да угрожава животе оних који у њима раде.

Ово ће, нема сумње, убрзати капитулацију украјинске армије.

Израелски војни експерт Јаков Кедми је о могућем даљем току војних операција у Украјини рекао:

„Руска војска специјалну операцију изводи у складу са планом. Никаквих подбацивања, колико видим, нема. Иначе, чим заузме Одесу и избије на Придњестровље – све ће фактички бити решено јер ће уследити даљи продор на север. Свима ће то одмах постати јасно.

Добро је што је Путин јасно изговорио: санкције уведене против Русије су објава рата. А рат је – рат. Ово значи да Русија неће узмицати.

Русија нема више чега да се боји. Након што су против ње већ применили адске санкције – чега има више да се боји?!

Нико на Русију не може вршити већи притисак него што га већ врши.

Ваљда у Москви разумеју главно: шта год Русија даље чинила – против ње уведене санкције неће бити укинуте.

Чим буде завршен рат у Украјини, Русија треба да се окрене свом главном противнику и основном конфликту – са Сједињеним Државама.

А како ће се ствари ту даље развијати – то ће бити у наглежности господина Шојгуа“.

Извор:
ФАКТИ