Српску децу Министарство за рад продаје за паре и извози у иностранство

dokum-iz-Vlade-Srbije

Интезивна сарадња Министарства за рад о продаји деце са страним компанија

Уговор о извозу наше деце страним фирмама Влада Србије потписала још 2019. године

  • Напредњачка власт је крајем 2019 године, потписала споразум са седам страних фирми којима српску децу, која су одузета од родитеља продаје и даје на усвајање.
  • Деца која се одузму дају се страним фирмама у САД, Немачкој, Израелу…са којима је уговор склопило Министарство за рад, запошљавање, социјална и борачка питања.
  • Када се та деца продају њихова даља судбина се не зна. Деца се бришу из система наше државе, као да никада нису ни постојала
  • Центри за социјални рад, који се наводно боре против трговине децом су заправо они који тргују и продају децу.

У неким случајевима одузимање деце је оправдано, јер постоје и родитељи који злостављају своју децу, али у већини случајева деца се одузимају због баналиних разлога, а један од њих је и тај што родитељи немају довољно новца да издржавају дете. Деца која се одузму дају се фирмама са којима је уговор склопило у току 2019. године Министарство за рад, запошљавање, социјална и борачка питања.

По том уговору сарадња се врши са следећим страним фирмама:

Hopscotch Adoptions INC, SAD
Loving Heart international Kanada
Familie Internationa Frankfurt, Germany
Creixer Junts, Spanija
Atid Haieladim, Izrael
Adoptionscentrum , Svedska
Ariete Onluns , Italija


Уплашено дете пред депортацију у иностранство

Одузимају се мала деца узраста од 1 до 5 године

Све ове фирме се баве продајом одузете деце, а када се једном та деца продају њихова даља судбина се не зна. Деца се бришу из система наше државе, као да никада нису ни постојала, а документација о усвајању је тајна и никоме није доступна, сем онима који руководе овим црним операцијама, а ко је за то задужен и ко то ради је такође тајна.

Одузимају се само мала деца узраста од 1 до 5 године, а све зато да се касније, када одрасту, не би сећала одакле су дошла.


Дарија Кисић (47 година), министарка за рад, више брине о свом изгледу и стајлингу него о решавању ужасних проблема у њеном ресору и  центрима за социјални рад: недавна фотографија где је путем фотошопа хтела да изгледа виткије па су врата остала искривљена
Гажење права детета од стране државе и центара за социјални рад

Јасно је да се овде ради о незапамћеном гажењу и угрожавању права детета од стране државе и центара за социјални рад који руководе овим операцијама.

Јер се тој деци одузима право на сопствени избор, иако су рођена у Србији, као Срби, она никада неће живети у Србији, неће више бити српске националности, а питање је да ли ће икада и сазнати одакле заиста потичу и ко су им прави родитељи.

Ова деца немају право на избор, уместо тога, о њиховој судбини одлучује Српска напредна странка и надлежни у Министарству за рад на челу са министарком др Даријом Кисић. Влада Србије је и дозволила ово и центри за социјални рад, који се наводно боре против трговине децом су заправо они , који тргују и продају децу.


Злогласни  норвешки Барневернет: Отета деца постају робови, предмет свих могућих злоупотреба…

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Забрињавајући подаци о судбини деце из Србије

Више од 6.000 деце отето и продато у иностранству

Проф др Мила Алечковић, професорка психологије, истиче: „Зашто се сиромашној породици отима дете? Имам податак да је око 6.000 деце отето од родитеља у Србији,а Родољуб Шабић, бивши повереник за информације од јавног значаја,  ми је помогао да дођем до тих података. Ипак су то морали да кажу из надлежних државних институција. Скоро 6.000, тачније негде око 5.700 деце је отето сиромашним породицама до пре две године, и тај број је сада много већи. Зашто? Где иду та деца?


Норвешки систем Барневерн и његове одлуке ни судови не могу да оспоре

Направићемо велики притисак да се изгласа и у Србији закон Диме Јаковљева, који је изгласан у Русији, да српска деца не могу бити продавана никаквим богатим страним компанијама ни странцима, ако Срби хоће да их преузму. Грађанима у Србији се не дају деца на усвајање, већ одмах иду напоље да се продају за новац – закључила је Мила Алечковић.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ирина Бергсет, Координаторка организације за борбу против отимања и продаје деце “Руске мајке” истиче: „Посебно су на удару деца из породица из Русије и Србије, а у Норвешкој је посебно разрађен систем одузимања деце

Извор:
ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ