КАМИОНЏИЈЕ ШИРОМ ПЛАНЕТЕ УЈЕДИЊУЈУ СЕ У КОНВОЈИМА ПРОТИВ МЕДИЦИНСКЕ ТИРАНИЈЕ

fuck-truck

50.000 возача камиона се креће ка Отави, канадској престоници, а очекује се да ће стићи већ у суботу, и могли би да оборе светски рекорд за најдужи конвој. Названи „Конвој слободе“, возачи камиона се противе налозима о обавезној вакцинацији савезне владе за прекограничне активности и инспирисали су друге широм света.

Возачи камиона од Канаде до САД, Аустралије и Европе удружују се у протестима широм света против присиле у јавном здравству од стране њихових влада, посебно принудне обавезне вакцинације.

Очекује се да ће се конвоји слободе из Америке у суботу придружити десетинама хиљада камионџија у Отави како би навели владу да укине прекограничне ЦОВИД пасоше.

Група на Фејсбуку у Аустралији под називом „Званични конвој за Канберу 2022.“ има више од 66 хиљада чланова и припрема конвој који ће стићи у престоницу до 31. јануара у знак протеста против обавезне вакцинације.

Више конвоја широм Европе се организује управо у овом тренутку који ће неодређеног датума стићи у Брисел. Телеграм група са више од 14.500 чланова окупља конвоје широм континента да се састану у престоници.

Европски конвој је за то да нема вакциналних пасоша, медицинског апартхејда и да читав низ европских званичника поднесе оставке.

Да ли су конвоји камионџија у току у Италији?

И Бразилу?

То је јасно и једноставно, и како је недавно рекао познати подкастер Џо Роган, „Канада се побунила“.

Чак и најбогатији човек на свету, Илон Маск, јавио се јуче и рекао да подржава канадске камионџије својим 71,8 милиона пратилаца.

Курс би се могао преокренути јер су камионџије срце сваке економије, а побуна међу овим групама људи може довести светске економије у рецесију.

Можда ће се владе пробудити са снагом камионџија јер се покрет шири као шумски пожар широм света и могао би бити оно што је потребно да би се повратила нека медицинска слобода и барем да се обустави принудна вакцинација.

Извор:
НУЛТА ТАЧКА