П(Л)АНДЕМИЈСКЕ ИГРЕ БЕЗ ГРАНИЦА 3

logo-rts-002-1

Пише: Васко Васовић

Блокада Закона о експропријацији, сигурно неће уклонити Рио Тинто из Србије, нити тај закон уопште утиче на Рио Тинто, из једноставног разлога, јер држава нема ни намеру да одузима земљиште због јавног интереса, да би га дала Рио Тинту или сестринским компанијама. Рио Тинтo, легално откупљује земљу добровољним пристанцима власника. Они који одбију да уступе своје парцеле, биће елиминисани на другачије начине и за то Рио Тинту, закони управо и не требају. Цео маневар са демонстрацијама и протестима око Закона о експропријацији, финансиран је од стране Фондације Џорџа Сороша и фондација Рокфелер и Ротшилд. Одрађени су по истој матрици, којом свуда у свету остварују своје директне интересе. Убацивањем експерата за манипулацију масом и радикалних левичарских група попут АНТИФАе, Отпора, БЛМ, Сорошеве екипе преузимају потпуну или делимичну контролу над свим политичким и социјалним факторима у изабраној земљи. Не постоји промил шансе да Рио Тинто не преузме 150 милиона тона јадарита испод Лознице. Осим само једне врсте отпора. Јадарит је кључни елеменат комплетног глобалног пројекта и они неће престати да јуришају на њега. Протестима и медијском причом усмереним искључиво против ионако идиотског Закона експропријацији, намерно се и циљано одвлачи пажња од самог Рио Тинта и ослобађа му се простор за несметано деловање. Познато је и ко све учествује у тим договорима и ко спинује у медијској кампањи. То су директни непријатељи и овог народа и ове земље.

23. децембра 1913. године амерички председник Томас Вудроу Вилсон, прави катастрофалну и неопростиву грешку. Потписује закон којим комплетно америчко богатство и целокупан амерички капитал пребацује у руке две псеудојеврејске породице. Ротшилдима и Рокфелерима. Од тада су ове две илонске фамилије власници америчких Федералних резерви, дакле власници читаве Америке. Када им затреба новац или га доштампају или га повуку из трезора швајцарских банака. У тим трезорима и дан данас лежи непроцењив капитал опљачкан од Јевреја током Другог светског рата. Због тога је Швајцарска најбоље чуван сатанистички бункер. Једини амерички председник, кога није изабрала Трилатерална комисија притиском на федералне електоре, покушао је, у току свог мандата, да пресече доток новца Ротшилдима и Рокфелерима и преузме америчке Федералне резерве. Уз помоћ шесточланог Борда гувернера ФЕД – а, а против председника Федералних резерви Џеремија Пауела, који је хладнокрвно одбио Трампов захтев за оставком, недостајао му је само један корак или само још један мандат. Да је то успео, ништа не би било ни од пандемије ни од вакцинације ни од екплоатације лозничког јадарита. Да би спречила Трампа да поново добије тај мандат америчка администрација је, између осталог злоупотребила софтверски систем Доминион, осмишљен и креиран од стране и наших хакерских стручњака. Тако је дементни Бајден добио софтверске електорске гласове. Систем Доминион, искоришћен је за прекрајање изборних резултата у Сједињеним Америчким Државама. Неко би могао да га злоупотреби, не дај Боже и на нашем референдуму и на нашим изборима. Животни проблем за Вучића настао је оног тренутка када је дао јавну подршку председнику Трампу. Тиме је окренуо леђа Аријевцима и објавио могући излазак из пакта. На жалост, из тог пакта изласка нема. Милошевић и Ђинђић су то научили на бруталан начин. Коштуница и Тадић на мање бруталан. Из коалиције са ђаволом може да се изађе само на два начина. Нека решење остане покривено црним флором. За сада. Дакле, већ су активирани сви потенцијали Џорџа Сороша, главног хазарског бојног стратега, уз помоћ плаћених радикалних левичарских покрета, које Сорош убацује у непослушне земље и који руше режиме, без обзира да ли су ауторитарни или демократски. И још нешто. Не постоји промил шансе да Ротшилди одустану од нашег јадарита. Прича о Косову је само медијски спин. Косово никада неће добити формално признање независности, јер то не одговара ни Истоку ни Западу. Нити им је то потребно. Већ су независни, де факто. Прича о Косову је медијска прича за одвлачење пажње од главног циља, а то је 150 милиона тона јадарита у лозничком округу. Вучића притискају да одмах препусти Рио Тинту експлоатацију и не могу да чекају изборе у априлу. Ако то не уради одмах – отпловиће низ реку Јадар. Ако то уради одмах, низ Јадар ће отићи 4 месеца касније. С тим што би тада вода у Јадру могла да има само црвену нијансу. Уговор са бившим богом светлости Луцифером увек је затамњен на најважнијим местима.

Због оваквих ствари које нам се неминовно приближавају, од животне је важности преузимање РТС – а. Не мислим на политичко преузимање, политичари нека се баве политиком, а не Јавним сервисом, већ преузимање РТС – а, као најјачег могућег медијског оружја и оруђа, које ће служити за пласман и информација које се појављују у свим нашим групама. Као што ми сада преводимо хиљаде порука у вези, вакцинације, јадарита, опште сатанизације глобалног друштва и крађу наших душа за циљеве нове нормалности, тако скоро све земље света, преводе и поруке наших грађана. Преузимање РТС-а и пуштање у ударним терминима оваквих ствари и другачијих ставова, од пресудне је важности за наш и духовни и материјални опстанак. Следеће године бићемо драстично цензурисани, забрањивани, прогањани и потпуно блокирани на свим друштвеним мрежама и ако не преузмемо РТС на време, бићемо апсолутно одсечени од реалности, друштвено маргинализовани и на крају и физички уклоњени из нове реалности.

Извор:
ЉУДИ ГОВОРЕ