Јапански стручњаци: Вакцине представљају 7 пута већи смртни ризик од самог Цовид-а за младе људе

Japan-vakcina

Вакцине против Цовид-а могу представљати најмање седам пута већи смртни ризик од самог вируса за људе у двадесетим годинама, упозорава јапански медицински билтен. Чак и ако су деца, адолесценти или људи у 20-им годинама заражени, они имају природно благ или асимптоматски ток болести. Бесмислено је размишљати о вакцинацији за школску децу – наводи се у јапанском билтену о лековима Med Check.

Преглед у најновијем издању Med Check, двомесечног билтена који објављује Јапански институт за фармаковигиланцу (NOPJIP) као члан Међународног друштва за билтене о лековима (ISDB), открио је да ризик од смртног исхода од вакцине може бити чак 40 пута већи за младе!

Med Check је цитирао три извештаја појединаца између 20 и 29 година који су умрли у року од неколико дана или недеља након вакцинације, процењујући стопу смртности за ту старосну групу у односу 3,2 на милион. Једна од очигледних смрти од вакцине била је смрт 27-годишњег професионалног играча бејзбола, који је колабирао осам дана након што је добио ињекцију и умро након једномесечне борбе у болници.

У билтену се наводи да би број смртних случајева могао бити и већи, делом зато што јапанска влада захтева само извештаје о сумњама на повреде од вакцине у року од 28 дана од убризгавања. Јапанско министарство здравља, рада и социјалног старања је до 15. октобра примило укупно 1.308 пријава смрти након вакцинације против ЦОВИД-а.

Чак и са само три случаја, ризик од фаталне реакције на вакцину значајно је надмашио опасност од вируса за младе људе, који имају 0,6-0,8 на милион шанси да умру од болести у Јапану, наводи Med Check. Само седам од 11,8 милиона Јапанаца у 20-им годинама умрло је од ЦОВИД-а до јуна 2021, а 10 је умрло до средине августа.

Ризик смрти од вакцинације био је више од седам пута већи од јуна, а скоро пет пута већи до 11. августа, у поређењу са ризиком који представља корона вирус, утврдио је Med Check. Током неколико година, ризик од смрти због вакцинације међу онима у 20-им годинама могао би да се креће и до 40 пута већи него за ЦОВИД-19.

Med Check је такође истакао да у Јапану није било смртних случајева млађих од 20 година до септембра 2021. „Ако деца у овој старосној групи буду вакцинисана, то може изазвати смрт“, упозорава се у билтену.

„Чак и ако су деца и адолесценти и људи у 20-им годинама заражени, болестима природно благи или асимптоматски ток, јер имају мање САРС-ЦоВ-2 рецептора АЦЕ2 него одрасли, посебно старији људи. Бесмислено је размишљати о вакцинацији за школску децу.”

Између 0,00 и 0,03 одсто случајева ЦОВИД-а у Сједињеним Државама млађих од 18 година резултирало је смрћу, а нула здраве деце између 5 и 18 година умрло је од вируса током првих 15 месеци пандемије у Немачкој, показало је недавно истраживање.

Стопа преживљавања за ЦОВИД-19 процењена је као не ниже од 99,7 одсто за све старосне групе испод 60 година.

Анализа Med Check понавља сличне процене других стручњака, као што је др Џесика Роуз, вирусни имунолог која је у септембру рекла панелу ФДАда опасности од вакцине „надмашују сваку потенцијалну корист“, наводећи „високо аномалан“ пораст извештаја о повредама услед вакцине.

„Могли бисмо завршити тако што ћемо убити на хиљаде наше деце са овим безбедносно непровереним вакцинама“, такође је упозорио и здравствени истраживач и бивши Трампов званичник др Пол Елиас Александер у чланку за LifeSiteNews . „Не постоје тачни подаци о безбедности, било средњерочни или дугорочни, и родитељи сада морају да устану и кажу НЕ!“

ОСАКА, Јапан (LifeSiteNews)

Извор:
ПРАВОСЛАВНА ПОРОДИЦА