КОВИД-ТИРАНИЈА У КАНАДИ СЕ НАСТАВЉА: БЕЗ ВАКЦИНЕ НЕМА КУПОВИНЕ ХРАНЕ

ducan

Покрајинска влада у Њу Брансвику осмислила је „Зимски акциони план“ за борбу против ковида-19 и сада омогућава продавницама прехрамбених производа да од купаца траже потврду о вакцинацији. Сада смо заиста ушли у арену где важи правило „нема вакцине, нема хране“.

Све до прошлог викенда, продавнице прехрамбених производа широм Канаде биле су отворене за све, без обзира на вакцинални статус купаца. Али у суботу је покрајина Њу Брансвик закорачила на непознату територију, непрепознатљиву за просечног Канађанина који се увек чврсто држао слобода заштићених Повељом о правима и слободама ове земље.

Сада продавнице прехрамбених производа – по сопственом нахођењу – могу одбити да услуже породице које не покажу доказ о вакцинацији.

Нема потврде, нема хране.

Ово је Канада.

Овај драконски услов остаће на снази до пролећа. Успаничена влада Њу Брансвика објавила је у петак „Зимски акциони план“, најављујући да је пораст заразе ковидом-19 у покрајини у последње две недеље „веома забрињавајући“. А шта је то тачно „веома забрињавајуће”? – „два смртна случаја од ковида и 97 нових случајева”… у популацији од близу 780.000 људи.

И ово је веома забрињавајуће (у најмању руку) за породице које одбијају да прихвате наратив који се намеће и гура на свим нивоима власти – у земљи и иностранству – и на свим мејнстрим вестима. А сада се тим истим породицама ускраћује право да купе храну у локалној продавници.

Постало је потпуно јасно да ове вакцине нису прошле строга клиничка тестирања и испитивања, а доказ лежи у пријављеним нежељеним дејствима (при чему још много, много више нежељених последица није пријављено).

Министарка здравља Њу Брансвика Дороти Шепард изјавила је: „Важно је да имамо план који обезбеђује да нам здравствени систем не буде преоптерећен, али такође узима у обзир и ментално, физичко и финансијско здравље становника Њу Брансвика. Питамо се како то овај тоталитарни мандат узима у обзир ментално, физичко и финансијско здравље становника Њу Брансвика будући да је храна једна од основних и неопходних потребасваког људског бића?

Поврх тога, породице које се боре против оваквог наметања медицинске тираније знају да делимично и због неефикасности вакцине, могу све да изгубе ако се покоре овим неправедним захтевима.

Канађанин др Пол Александер је некадашњи виши саветник за политику пандемије ковида у америчком Департману за здравствене и људске службе у Вашингтону.

Шепардова верује да ако се „Зимски акциони план“ пажљиво поштује – заједно с мерама јавног здравља као што су ношење маски, физичко дистанцирање и прање руку (које се примењују већ скоро пуне две године) – она је уверена да ће план помоћи да се бројеви случајева задрже под контролом.

„У нашим рукама је моћ да останемо на 1. нивоу“, каже Шепардова.

Ох, а јесам ли поменуо да је све ово део плана који се састоји од три нивоа?

Извор:
ИФН