ЕУТАНАЗИЈА САМО ЗА ВАКЦИНИСАНЕ

Eutanasia

Пише: Марко Респинти

Ако желите еутаназију у Хамбургу, морате доказати да сте здрави. Када трагично постане смешно.

Ера ковида-19 произвела је многе парадоксе, а чињеница да је преовлађујућа опседнутост здрављем у запањујућем контрасту с тоталном ноншалантношћу с којом се већина људи свакодневно односи према хиљадама деце убијене у мајчиној утроби, или носиоцима хендикепа који се потискују само зато што је оцењено да нису вредни живота – и стога, када се они који пате, смртно болесни и уморни од живота убијају зато што то сами траже, у томе не видимо ништа ново нити чудно.

Али једнако је трагично када стандардни дистрибутери смрти више и не виде колико су смешни.

У улици Шанценштрасе 36 у Хамбургу, у Немачкој, налази се седиште организације Verein Sterbehilfe, односно „Удружења за помоћ при умирању“, иако је еутаназија коју ова организација нуди сушта супротност концепту „помоћи“.

С обзиром на матични вирус који бесни светом, и његове варијанте које се непрестано појављују на сваком ћошку, удружење које даје смрт онима који је траже увело је строг протокол, који брани с тевтонском непопустљивошћу. Да бисте затражили смрт, сада прво морате доказати да сте здрави, тј. да сте вакцинисани против новог вируса корона тако што ћете показати своју „вакциналну потврду“. Иначе ништа од тога: нико не може да умре.

На сајту Удружења јасно пише „Sterbehilfe nur noch für Geimpfte und Genesene“: еутаназија је резервисана само за вакцинисане и опорављене. Разуме се, не желимо да неке несрећни „антиваксер“и „противник пропусница“ зарази неког другог, нити желимо да ризикујемо да таква особа некога убије

Извор:
ИФН