Лекари и родитељи за науку и етику: Предавање др Питера МекKала

peter-mekkala

Због својих ставова у вези борбе против COVID-19, др Питер МекKал нашао се на удару медија и колега из САД који су склони једноумном, протоколарном лечењу, исто као и лекари у Србији који имају критичко мишљење

Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” организује трибину и предавање др Питера МекKала (dr Peter McCullough) уживо преко видео везе, са темом: „Безбедност и ефикасност вакцине против COVID-19“ и „Потреба за раном (хитном) амбулантном терапијом COVID-19“.

Др Питер МекKал је интерниста, кардиолог, епидемиолог, аутор више од 1 000 радова, са више од 600 цитата у National Library of Medicine, као и рада који је највише пута прегледан, а односи се на рани третман COVID-19. Др Питер МекKал је студије медицине завршио на University of Texas Southwestern Medical Center, специјализацију из интерне медицине завршио је на University of Washington у Сијелту, а магистар јавног здравља (master’s degree in public health) постао је на University of Michigan. Био је професор на Texas A&M University. Радио је као кардиолог у William Beaumont Hospital, Henry Ford Heart and Vascular Institute и St. John Providence Health System у Детроиту, био је шеф кардиологије на University of Missouri–Kansas City School of Medicine, а до фебруара 2021. године радио је у St. John Providence Health System у Даласу (Тексас). Др Питер МекKал је објављивао своје радове у New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Lancet, British Medical Journal, итд. Др Питер МекKал је оснивач и председник Кардио-реналног друштва Америке, организације посвећене окупљању кардиолога и нефролога како би радили на настанку проблема кардио-реналног синдрома. Он је главни уредник часописа Reviews in Cardiovascular Medicine и сениор сарадник уредник (senior associate editor) у American Journal of Cardiology.

Због својих ставова у вези борбе против COVID-19, др Питер МекKал нашао се на удару медија и колега из САД који су склони једноумном, протоколарном лечењу, исто као и лекари у Србији који имају критичко мишљење, или у било којој другој држави у свету.

 

Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” жели отворене дискусије које би водиле проналажењу најбољих решења за сузбијање епидемије COVID-19. Јавни позив за учешће у дебати упућујемо и представницима Министарства здравља, Лекарске коморе Србије, Српског лекарског друштва, Kризног штаба и медицинских факултета у Србији.

Циљ удружења „Лекари и родитељи за науку и етику” је очување здравља и побољшање квалитета живота нације током COVID-19 и упознавање јавности са студијама, научним радовима и статистичким подацима који су објављени у свету, у вези са превенцијом и лечењем COVID-19, и посебно у вези експерименталног средства генске терапије које је одобрено и које се препоручује деци. Због тога позивамо и новинаре да чују и да пренесу грађанима и мишљења врхунских стручњака који припадају стручној заједници, али које део стручне заједнице не препознаје или не жели као саговорнике у јавности (у медијима). Удружење „Лекари и родитељи за науку и етику” има врло компетентне и квалификоване стручњаке да говоре о темама које се тичу превенције и лечења вирусом SARS-CoV-2 и болести COVID-19 и да о томе говоре само на основу чињеница и научних доказа.

Како су капацитети за присуство на предавању др Питера МекКала попуњени, можете дапошаљете питања која бисте желели да се поставе доктору Питеру у ваше име на имејл адресу lekariiroditelji@gmail.com.

Предавање ће ићи и уживо а након тога ће бити на сајту www.lrne.org

Такође, ако желите да се прикључите вибер групи ЛРНЕ-Ивермектин, докази и чињенице – можете то да урадите преко овог линка.

Извор:
СТАЊЕ СТВАРИ