Српско Министарство здравља издаје доказ о коронапревари

ministarstvo zdravlja

На дан 28. августа ове године, Удружење „Родитељи несталих беба Србије“ упутило је Министарству здравља Републике Србије неколико конкретних питања о коронапревари. Зашто нас одговор није изненадио…

Била су то сва она питања која режимски ‘новинари’ неким чудом никако да се сете и поставе их кризном штабу или министру лично. Удружење је поднело захтев за приступ информацијама од јавног значаја Министарству Здравља Републике Србије на основу Закона о слободном приступу информацијама од јавног значаја. Удружење је кратко и јасно затражило:

  1. информације и доказе о научним студијама које се тичу способности и релевантности ПЦР теста,
  2. научни доказ о изоловању вируса SARS-CoV2 и
  3. научне доказе, о студијама које доказују да су мере заштите против коронавируса попут маске, дистанце и слично успешне у спречавању ширења вируса.

Одговор је стигао изненађујуће брзо: Већ 1. септембра државни секретар Мирсад Ђерлек доставио је званичан одговор у коме се дословно каже да „Министарство здравља не поседује тражене информације.“ (види насловну слику са документом)

Вест се по Србији проширила као пожар, упркос очекиваној чињеници да је државно-корпоративни медији нису објавили. Још ће се више проширити после данашњег великог свенародног протест против ковид пропусница, присилне вакцинације и кршења људских права током пандемије Ковид-19 који је одржан улицама Београда у организацији Антиглобалиста Србије и уз подршку многих патриотских и породичних организација, удружења покрета и странака. Београд се тиме укључио у нову акцију планетарних протеста против глобализма и медицинске диктатуре. Извештај са протеста можете погледати овде:

Више држава у Европи најавило је укидање свих мера против короне, одлуке су већ донеле Данска, Чешка и Шведска а судећи по изјави председника републике Зорана Милановића, изгледа да је и Хрватска близу те одлуке:

Превара је пала, и сад наступа питање одговорности. И управо избегавање питања одговорности прети да повуче свет у потпуни хаос…

Извор:
БОРБА ЗА ВЕРУ