Потпуно лудило у Аустралији – вести постају све бизарније

Ludilo-u-Australiji

Вести које долазе из Аустралије постају све више бизарне. Бизарно је најбоље реч за описати што се тамо догађа. Осим потпуно фашистичких мера, Аустралски режим излаже своје грађане, које би сад већ могли назвати затвореницима, бруталној полицијско-војној репресији, скандалозно високим казнама и апсолутно срамотној пропаганди и емотивној манипулацији.

О томе што се дешава у Аустралији писали смо недавно овде. Ту можете видети да се земља налази у тоталној тиранији, излазак из државе је забрањен без дозволе режима, војска је на улицама, кретање између градова и покрајина је забрањено, а све се то ради због смешно малог броја Ковид случајева (Сyднеј је стављен у локдаун јер је умро један старац од 80-ак година). Али ово што ћемо изнети у овом чланку, иде чак корак даље од тога.

ПРОПАГАНДА И МАНИПУЛАЦИЈА

Пропаганда коју врши Аустралски режим тешко је описати. За почетак погледајте овај потпуно бизарни видео у којем службеници покрајине New South Wales позивају младе људе на вакцинисање на градски стадион у Сyднеју. Ради се о 24.000 средњошколаца завршне године, којима ће изгледа, вакцина бити услов за полагање завршног испита. Прво им кажу које су звезде досад на том стадиону наступале, и како сада они имају прилику „наступати“ на том стадиону, а онда, кажу како је вакцина „златна прилика“ коју требају зграбити обема рукама, по узору на аустралиске спортисте који се боре за злато. Брутална емоционална манипулација какве се не би посрамио ни Гебелс лично. И кажу да дођу без родитеља.

резервни линк

Затим погледајте овај невероватни видео у којем власти описују како ће се тобоже побринути о Ковид пацијентима, како ће водити бригу о њима док су у болници, како ће им давати кисеоник, држати за руку и певати песмице, и како ће их онда замотати у врећу и закопати када умру. И онда када умру, онда ће коначно бити слободни. А за то време приказују људе који протестирају и траже слободу и сваљују кривицу на њих. Ово је врхунски осмишљена пропаганда на којој је веројатно радио читав тим психолога.

БИЗАРНЕ МЕРЕ АУСТРАЛИСКОГ РЕЖИМА

Осим спровођења пропаганде, Аустралиски режим се бави врло бизарним стварима, како би што више појачали панику међу становништвом и створили нова оправдања за локдаун. Тако су почели тражити КОВИД у канализацијским фекалијама. Покренули су велики програм надзирања канализација (Sewage survaillance програм) и како се чини, сада ће на недељној бази тестирати људске фекалије на тренутно 80 локација а број локација ће се повећавати. Погледајте доктора који ентузијастично износи ове податке.

И шта мислите који је досад био резултат оваквог тестирања? Сасвим очекивано, пронашли су „врло високе“ нивое Ковида у канализацији и то им је дало оправдање да у строги локдаун ставе чак и оне градове у којима није откривен нити један случај Ковида регуларним тестовима. Пример је регија Hunter-Newcastle која је одмах стављена у локдаун након тестирања канализације, иако дотад није било ниједног познатог случаја.

Осим оваквих неверојатних потеза, режим даје грађанима потпуно небулозне савете како се требају понашати. Говоре грађанима како је забрањено разговарати са људима на улици, јер се разговором може пренети вирус. Кажу, чак и ако сретнете комшију или пријатеља док купујете храну, (а једино то и смеју куповати) немојте се заустављати него само климните главом и продужите. Службену изјаву са пресс конференције можете видјети овде.

Власти чак дају савете о томе како би се требало сексати. Као прво за особе које су изван брака, оне имају обавезу пријавити једну особу властима и тако је регистровати као свог партнера. Са том особом се онда могу виђати, али само ако живе унутар 5 километара (Правило о 5 километара се не смије прекршити у ниједном случају, ни приликом набавке хране, или одласка на посао). Затим кажу да се уместо секса препоручује мастурбација у двоје са размаком од 1.5 метра и маскама на лицу, а најбоље ипак преко интернета. Издали су и детаљна упутства:

Више о томе и другим стварима имате на овом линку, где се активисткиња из Аустралије јавља са вестима.

Затим су увели термин „essential shopping“ што би значило да се може излазити из куће само да би се радио неопходна куповина, тј. смете купити само оно што вам апсолутно треба. Министар полиције NSW је најавио да ће полиција (и војска која је с њима) прегледати куповину врећице и ако нађу нпр. ципеле и просуде да то не спада под „неопходна куповина”, наплатити казну. Казне се крећу од 3000 до 5000 аустралиских долара. За то вријеме премијерка покрајине NSW Gladys Berejiklian изјављује како је ово дословце рат, и да је „није страх“ увести још строже мере. Изјавила је да ће ово веровјатно трајати месецима и да неће људе пустити из локдауна док се стопа вакцинације не попне на барем 70% (тренутно је око 26% одраслих).

Каже како је Делта варијанта дијаболична и како се ничим не може зауставити. Она такође износи и службене податке, ако им се може веровати, и каже како је од почетка укупно досад умрло 40 људи а на респиратору је тренутно 29 особа. NSW иначе има преко 8 милиона становника и преко 1.000 расположивих респиратора.

Путовања између покрајина су тренутно забрањена, тј могућа су само уз дозволу власти. Већ најављују како ће отварање граница бити условљено Kовид-пасошима које ће бити потребне за кретање унутар државе.

У суседној покрајини Викторији, њен премијер Dan Andrews је на једној конференцији успут споменуо како се приближавамо тренутку у којем кућна карантина више неће бити довољна. Иако је та изјава прошла неприметно, она индиректно најављује одвођење људи у присилне карантине/логоре које се убрзано граде о чему смо већ такође писали.

До које мјере иду ови апсурди, Dan Andrews је некидан објавио како од сада више неће бити дозвољено макнути маску ако пијеш алкохол, чак и вани на отвореном(!) Како то тачно изгледа пити течност с маском, и која је функција маске ако се покваси, то није споменуо. Можда би по том правилу било дозвољено пити кроз сламку, можда то и јест циљ, правити будале од људи док пију пиво кроз сламку.

Додајмо да је чак и градоначелник Сиднеја (односно округа Кимберланд који садржи центар Сиднеја) на Твиттеру објавио попис Ковид мера уз коментар: „Добродошли у Нацистичку Немачку.“

Можете погледати кратки 5 minutni video који је направила екипа из Info Warsa.

ПОЛИЦИЈСКА РЕПРЕСИЈА

О овоме смо такође већ доста писали, и нема смисла превише гледати такве узнемирујуће сцене, којих по интернету има и превише. Аустралиска полиција се претворила у Гестапо који људе хвата по улицама, и испитује где живе и камо иду. Ако људи не могу доказати да живе унутар 5 км, или ако се полицији не свиђа разлог зашто су на улици, на лицу места наплаћују се казне од 3,000 – 5,000 долара. Обавеза ношења маски се брутално спроводи, а полиција зауставља чак и људе који су сами у аутомобилу, и наплаћује им казну ако немају маску. Број војника на улицама повећан је са почетних 300 на садашњи 800.

Да не мислите да претерујемо, показат ћемо вам један линк гдје можете видети како велика група полицајаца напада скупину девојчица од 12-13 година само зато јер једна од њих није имала маску. Брутално су је савладали и угурали у комби док је вриштала и плакала, а пријатељицу која ју је бранила заспрејали су сузавцем. Да ствар буде још апсурднија двојица од полицајаца – нису имали маску!

Screenshotиз видеа можете видети испод, из којег вам је све јасно. То је начин на који корона-фашисти третирају нашу дјецу – без милости. Цели видео погледајте ако желите, али прилично је узнемирујући. Линк за видео

РЕЗУЛТАТ МЕРА

И на крају, који је резултат свега овога? Ево screenshot из мејнстрим медија.

Мејнстрим медији се чудом чуде како је могуће да бројке расту унаточ лоцкдоwну. Али они не спомињу тестирање фекалија у канализацији. Они не спомињу пропаганду, јер су и сами део ње, и свакако не спомињу остале ствари о којима смо ту писали. Демократија је уништена, економија је на коленима, људска психа такође, а случајеви расту и даље.

Управо док завршавамо овај текст, сазнајемо да је овога викенда био покушај протеста у Мелбурну. Сакупило се преко 4.000 људи по службеним изворима. Полиција се појавила у огромном броју, са коњицом, сузавцем, чак и гуменим мецима. Заједно са војском блокирали су све улазе у град, како људи не би могли доћи. Најмање 200ак протестана су ухапсили и дали им казне од 5.000 аустралских долара због кршења корона-мера. Каква је то демократија у којој се хапсе људи који мирно протестују?

Аустралија је готова. Из овога више није могуће вратити се у нормалну либералну демократију, без некаквог драстичног обрта, револуције. Јер ствари су збиља отишле предалеко. Власт је показала своје право, фашистичко лице, а ваксери су показали о каквим лудацима се ради, код којих нема никакве логике и који немају милости чак ни према деци. Аустралијанцима не можемо помоћи, али оно што је за нас битно, јест да је ово показатељ што манипулатори планирају за Европу ове зиме. И не само Европу, у Канади премијер је управо објавио да је вакцина једини излаз и да без вакцина више неће бити могуће ући у воз или авион. А истовремено из Израела, земљи с највише вакцинисаних, долазе вести о огромном погоршању броја оболелих и да се разматра нови, још екстремнији локдаун. Све смо то давно предвидели на овоме порталу и знамо да су исто и нама наменили ускоро, а то – не смемо допустити!

Аутор: Данијел Клаић

Извор:
БОРБА ЗА ИСТИНУ