Миодраг Дака Давидовић: Иза атентата на мене и владику Јоаникија, који се догодио у децембру 2019. године стоји Александар Вучић

daka davidovic

Локални избори у Никшићу, према речима Миодрага Даке Давидовића, лидера Народног покрета, не могу бити регуларни. Он каже и да иза атентата на њега и Јоаникија, који се догодио у децембру 2019. године стоји Александар Вучић.

“Атентат на мене и епископа Јоаникија је извела група која је извршила, према српској штампи, многа недела. Та је група узрок многих несрећа, а организатор је Александар Вучић. Исту ноћ када је био атентат рекао сам да ме извршиоци не занимају, да ћу са њима пити кафу. Мене интересују налогодавци. Један од налогодаваца по тврђењу ухапшених људи, који су његови пајтоси, су све ово признали. Колико је још било налогодаваца врло брзо ћемо саопштити”, тврди Давидовић за Вијести.

Због тога је, казао је челник Народног покрета, Вучић написао 853 памфлета и ангажовао 467 ботова, довезао три шлепера „најогавнијих постера преко илегалних прелаза“ и показао се “као највећи друмски разбојник“.

“Пошто је унео злу крв међу косовске Србе и увео у највећу могућу погибију, прешао је на Републику Српску. Тамо је до крви завадио Станивуковића, Шаровића и Иванића, са председником Додиком. Остала је том злотвору да завади нас Србе у Црној Гори”, оптужио је Давидовић и додао да је циљ Вучића да „зацари међу свим Србима“.

Тврди да је “Нексану” “отета” грађевинска дозвола и да је то урадио Горан Весић и да је Вучићу главна тема на Одбору СНС-а била – како уништити Народни покрет.

“Једина слободна оаза у читавој општини и Црној Гори је Народни покрет. Све су остало слуге и туге које чекају да им неко каже ‘Поступи по наређењу’. Мала је ова земља – сви све знамо, а ми једини имамо Исуса Христа изнад себе, творца коме смо спремни верно да служимо. Народни покрет су крстили епископи, а знак су нацртали монаси.ова држава није држава. Ово је протекторат. Избори нису и не могу бити регуларни. Да би држава била држава она би забранила оволико мешање и оволики хаос који се у бестидној кампањи води против мене и Народног покрета”, казао је Давидовић.

Ту кампању води, како је казао, Александар Вучић.

“Замислите чланове Агенције за медије из ДПС-а су гласали да се ова кампања настави а кукају како им државу уништи Србија. Велика коалиција ДПС-а и Демократског фронта, заједно руши Кривокапића. То су свачије слуге и туге, само је питање цене за коју ће се то радити”, тврди Давидовић.

Ако се настави, како је казао, мешање Вучића, ми нећемо поштовати изборну тишину него ћемо доћи и протестовати на новом тргу Светог Василија Острошког и у суботу и у недељу и сваки наредни дан.

“Овај безобразлук или се мора зауставити или ћемо ми водити кампању на наш начин”, поручио је Давидовић.

Извор:
НСПМ