Касалице на слободи: Оптужени за привредни криминал јер су шили маске са тробојком

Milka

На питање како се могу шити црногорске а не могу маске са тробојкама, Касалици је речено: „они могу, а ви не можете“

Слободан и Милка Касалица пуштени су на слободу а оптужени су за привредни криминал. Ипак, мотив репресије режима на породицу Касалица је подршка Српској православној цркви у одбрани светиња, као и производња маски са тробојком.

Браћо и сестре Дробњаци, хвала вам пуно на подршци. Пуштени смо, кући смо са дјецом. Инспектор је био Жижић – био је коректан према нама. У питању су маске тробојке што моја жена шије и осудили нас на привредни криминал. А на моје питање како могу црногорске да продају, они су ми рекли да они могу а ми не можемо„, рекао је Касалица.

Подсјећамо, јуче су припадници подгоричке полиције ухапсили Слободана Касалицу. Након неколико сати он је пуштен на слободу.

„Брат, борац за правду и истину, брат који брани светиње. Браћо и сестре, доста је више терорисања вјерног народа од стране режиме, подржимо нашег брата Слободана Касалицу који на свом Јутјуб каналу од почетка литија, снима видео уживо на свим литијама широм Црне Горе. За његово хапшење су дошли из Подгорице као да је највећи криминалац! Подршка за нашег брата Касалицу и СТОП дискриминацији према српском становништву, саопштено је на Фејсбук страници Михољски збор.

Убрзо пошто је ухапшен па потом пуштен, приведена је Слободанова супруга, мајка двоје дјеце Милка Касалица.

Ухапсили су и МИЛКУ КАСАЛИЦУ, Слобову жену, нијесу им се свиђале маске које је правила. Ухапсили су мајку два мала дјетета. Неко је алергичан на црвене, плаве и бијеле боје. НИ МЕТАР МИЛКА, написао је на свом Фејсбук профилу Здравко Касалица.

Извор:
ИН4С