Радовић: Прибиловићка је највећи зликовац Будве, обећавам да ће завршити у затвору

“Овдје се ради о континуитету лоповске дружине, пљачкашке дружине. Мислили смо да ће ови људи направити отклон од својих претпостављених. Видите да то нису учинили већ у своје редове враћају старе прекаљене борце који су у црно завили Будву. Што би рекли Леси се враћа кући. Ево их данас крше и Устав и законе. Њихов Устав је пендрек, шок бомба и сузавац“

Radović, Foto: Printscreen

Ни 35. дан приватно обезбјеђење није дозволило одборницима Демократа и Демократског фронта да уђу у Општину, а Марко Царевић и Крсто Радовић које је нова већина предвођена ДПС- ом смијениила са челних функција Општине и Скупштине општине оптужили су да је у питању насиље које је смишљено извела организована криминална група како би наставила пљачку Будве.

Крсто Радовић обећао је је министарки јавне управе Сузани Прибиловић да ће завршити у затвор јер “већег зликовца Будва не памти”.

“Специјално државно тужилаштво је врло експресно одбацило двије моје кривичне пријаве које сам поднио против министарке јавне управе Сузане Прибиловић. Сузана Прибиловић мисли да ће је то спасити, ја јој поручујем, не да је неће спасити, него да ће одговарати много брже него што мисли. Да ће одговарати одмах у септембру. Она директно стоји и директни је налогодавац и логистичар цијелог овог хаоса у Будви. Та жена ће остати упамћена у овом граду као неко ко је наредио паљење Општине, наредио сузавац, хапшење и ислеђивање њених градјана. Она је све то урадила да би послије избора сачувала министарску фотељу. Не да је неће сачувати, него ће завршити у затвор, то јој ја обећавам. Нема тога тужиоца који ће је спасити, јер већег зликовца овај град није имао”, поручио је Радовић.

 Он је нагласио да Општина у блокади, а да узурпатори владти држе грађане као таоце.

“ Присуствујемо једном насиљу да одборници и грађани не могу да уђу у Општину Будва. На рачуну Општине тренутно има више од два милиона еура, тако да се могу подијелити плате запосленима и измирити све обавезе. Ови узурпатори власти држе своје суграђане као таоце и муче их, а притом дају отказе у јавим предузећима, Комуналној полицији и инспекцији. Чуо сам да ће неки Лазовић да дође у Службу заштите и спасавања и да ће давати отказе. Препоручујем му да му то случајно не ради”, казао је Радовић.

Царевић: Нека добро пазе шта раде, јер ћемо се срести послије избора, а тада нећемо имати милости
Carević
Царевић поручио је да је ДПС опљачкао Будву и претворио у метрополу бруке и срамоте.

“Овдје се ради о континуитету лоповске дружине,  пљачкашке дружине. Мислили смо да ће ови људи направити отклон од својих претпостављених. Видите да то нису учинили већ у своје редове враћају старе прекаљене борце који су у црно завили Будву. Што би рекли Леси се враћа кући. Ево их данас крше и Устав и законе. Њихов Устав је пендрек, шок бомба и сузавац. Они нас оптужују да ми кршимо законе, и разумијем их, јер имају бојазан, пошто смо за три године показали како се поштеним и домаћинским радом може управљати Будвом. Да се тако радило протеклих 30 година, Будва би била перјаница и метропола каква је требала да буде, а не метропола бруке и срамоте”, казао је Царевићи и додао:

“ Морамо да знамо да имамо оврачун са класичним лоповима који су упали у параноју. Ова глобална криза је пореметила све њихове планове. Новца више нема и једини реални начин је да утрче у џепове грађана. Урадили су на бестидан и беспеимјеран начин, позивам их да добро воде рачуна јер желе да нас задуже 30 милиона еура. Немају легитимитет јер нијесу представници изборне воље грађана. Нека добро пазе шта раде, јер ћемо се срести послије избора, а тада нећемо имати милости. За разлику од њих нећемо користити пендреке, него Устав и закон по којему ће морати да одговарају. Њихов интерес је да лопињају”, поручио је Царевић.

Према његовим ријечима ДПС напада приватне бизнисе породица мјештана и као шефа криминалне групе оптужио директора Морског добра Оредрага Јелушић.

“ Имамо примјер нашег суградјанина Љуба Илића који има дједовину на плажи Трстено. Пет година му је забрањен рад на дједовини, док поред нхега раде неки. Такодје и моја породица трои, десет година желе да нам отму плажу Плоче. Водја те криминалне групе је Јелушић, а он је лидер ДПС у Будви. Фали пара, утрчаваће нам у куће, узимаће све што им се свиди, по принципу како су преузели Општину. Они су изгубили разум”, казао је Царевић.
Вујичић: Џаковић је вукао мога брата за нос са отвореним листама, па је глас продао за милион еура

А окупљенима се обратио и Будванин, пензионер Бранко Вујичић који је оптужио Николу Дивановића да се не смије појавити испред грађана.

“ Да ли је тај човјек жив, смије ли се показати овим грађанима. Видио сам га прије неки дан, вози џипа од 150 хиљада еура, то је некада син Света Маровића возио. Како је тако брзо зарадио, молим га као Бога да ми објасни, ја 45 година радим и возим једног форда . Срам их било… е да ми је онога Стевана Џаковића срести на улици , само да му кажем двије ријечи. Малтретирао мога старије брата ( прим аут предсједник Грађанске акције Божидар Вујичић) , вукао га за нос са отвореним листама , а онда свој глас уновчио за милион еура. Знате ви шта је милион еура”, казао је Вујичић.

Он је поручио грађанима Будве да сви који направили неку нову странку, то раде да би узели одборнички мандат који ће послије, прелетјети и продати за милион еура.

„Све су то ДПС играчи. Будва је запалила Црну Гору и све је кренуло одавде, побједа је наша. Само треба да се сложимо и смијенимо их“, казао је Вујичић.

Он је поручио полицији да ће добити команду да пуца на народ.

“Пазите шта радите, јер морате и послије тога да живите у овом граду. Ко год да побиједи, мораћете да наставите да живите. Ја немам чланску карту ни једне партије, 30 година ме прогања ДПС јер нијесам за њих гласао. Ми смо послушали нашег оца који је рекао ” дјецо не гласајте оног лопова “ и ми смо гласали поштеног Мома Булатовића”, казао је Вујичић.

Извор: Вијести