Србин си? – Крив си!

kosovo_srbija_

Колико смо одлучни да подигнемо глас за сваког утамниченог Србина од стране кољача над Србима? Колико гласно смо спремни као народ да подигнемо глас за невина 63 Србина остала у усташком казамату о којима Капетан Драган јавно говори?

Пише: Ана Ђорђевић
Фондација „Капетан Драган“
Косметски сектор

Вишедеценијска усташко-шиптарска одмазда против Срба, којима је једини грех рођења што су Срби – не јењава. Све под патронатом и прећутним одобрењем медјународних западних фактора. После 30 година од ратова 90-их., изазваних у циљу разбијања старе СФРЈ и западњачког порива да се укине српски фактор на Балкану зарад НАТО/претензија на Русију која је Србији вечни брат и историјски доказани савезник – невини Срби се сада сатиру путем лажних оптужница са лажним сведоцима и непровереним доказима.

Један од најбруталнијих случајева тог токсичног модус операндија против Срба био је слућај усташког пира упереног против доказаног српског хероја и браниоца голоруких Срба од усташког србосјека – је случај Капетана Драгана. Захваљујући западњачкој антисрпској агенди против Срба западних сила и тадашњој неадекватној реакцији министра спољних послова Србије Вука Јеремића, који је јавно рекао да се Србија неће мешати у спор Капетана Драгана и усташке творевине зване НДХ, Капетан је без милости бачен у усташке окове.

Продукт тог система званог Србин си – крив си увидјамо и дан/данас на нажалост многим примерима прогона Срба на ЛАЖНИМ ОПТУЖНИЦАМА И ЛАЖЉИВИМ СВЕДОЦИМА. Осокољене усташе тиме да су утамничили најбољег међу Србима као српски Капетан, лов на Србе је добио потпуни замајац.

У прилог истинитости тог антисрпског обрасца који датира још од неправде нанешене Капетану Драгану и његовог утамничења без иједног проверљивог доказа, нажалост смо сведоци тога данас и на нашој окупираној територији Косово и Метохија.

Случај Дарко Тасић

Дарко Тасић, Србин из Мале Круше код Призрена је осуђен на 22 године робије за наводни ратни злочин.
„Шиптарско судство“, заправо перјанице тероростичке ОВК која је на ПРОВЕРЉИВИМ ДОКАЗИМА поклала и киднаповала толико Срба ‘98./’99., данас прикрива своје крваве пирове над Србима кројивши оптужничке омче за Србе.

Основни суд у Призрену чије веће су сачињавали само Албанци је подлегло притиску шиптарске јавности. Реалан превод тога је, подлегло страху да им не оде глава од сопствених нарко/тероростичких шефова ОВК који се данас издају за тзв. „Водје Косова“.

Тасићу, који је часно бранио српски народ на подручју Косова од албанских терориста, ставља се на терет пљачка и потапање камиона са лешевима у реци у којој ни колица не могу да се потопе.

Еулекс који је подигао ову лажну отужницу о чему и британски новинар који је у то време био присутан на Косову сведочи и препуштање да случај воде шиптарске перјанице које су и данас у служби ОВК режима је срамота за ту медјународну институцију и Европу.

Британски новинар Џон Свини који је ’99. снимио документарац о овом случају, појавивши се на суђењу Дарку Тасићу, изнео је многе тврдње које говоре у прилог невиности нашег Србина, за разлику од сведочења на ту тему у Хагу. То је јасни и необориви доказ да свако сведочење у корист правде за Србе у антисрпском трибуналу бива санкционисано.

Затим, као и у случају Капетана Драгана, на суђењу Дарку Тасићу креће испостава лажних сведока против њега. Лажни албански сведоци који се појављују и допуњују доказе лажима да је Тасић потопио у реку Бели Дрим камион са албанским лешевима на месту где је вода плитка да коси здравој логици су постали пракса.Увиђамо ли тај модус/операнди преливен само од усташа на шиптаре?! – ИСТА МАТРИЦА – ИСТА ЛАЖ.

У НДХ су увели праксу да се верује на „часну усташку реч“, на нашем Космету да се верује на „часну шиптарску реч“.
Брука и срамота медјународних западних фактора, да оне чији је начин србосјек-усташе и оне који су вадили српске бубреге на живо – шиптаре конвертују у кредибилне џелате над Србима.

Дарко Тасић, отац двоје деце и Србин из домаћинске спрске породице у Призрену је невин на листи за одстрел. То може сачекати свакога ко се усудио да брани српски народ за голи опстанак. Пребачен је у затвор високог ризика у Подујеву.

Питање које постављам јавно нама као Србима?

Видимо ли довољно модус операнди којима се спрски непријатељи служе?

Колико смо одлучни да подигнемо глас за сваког утамниченог Србина од стране кољача над Србима?

Колико гласно смо спремни као народ да подигнемо глас за невина 63 Србина остала у усташком казамату о којима Капетан Драган јавно говори?

СРБИ, ДО НАС ЈЕ !

Усташе, шиптари И балије своје крвнике над Србима СА ПРОВЕРЉИВИМ ДОКАЗИМА за та зверства штите, а ми Срби недовољно подижемо колективно свој глас за наше браниоце који ни једну мрљу на својим рукама немају.

ТО МОРА ДА СТАНЕ.

Време је за колективно буђење Срба на ту тему. Не можемо очекивати да неки други фактори покрену битку за правду за наше људе. Борба мора да крене из саме Србије.

У циљу тога, Фондација Капетан Драган на челу са Капетаном је одлучила да ту битку за невине утамничене Србе настави свим снагама. Исто онако као што Капетан Драган није заборавио та 63 невина Србина који служе свој грех рођења у усташком модерном Јасеновцу.

Правда за њих. Правда И сва правна помоћ за Дарка Тасића осуђеног на 22 године робије за непостојећи злочин који му се ставља на терет.

УКОЛИКО КОЛЕКТИВНО ЗАНЕМИМО НА СВО ТО ЗЛО – САУЧЕСНИЦИ СМО.

Извор:
ИН4С