Радовић: Куч има везе с аферама, кидише на грађане; Царевић: На изборима да их потучемо до ногу

krsto-radovic_ls

„Драган Краповић се ставља на чеко некакве организоване криминалне групе. Све је то завршено у четири пет дана, врло експресно. Морам да подсјетим на петровачко шеталиште гдје су радови са 2,5 милиона дошли на скоро 8,4 милиона. Тај предмет у СДТ стоји пуних десет година“, казао је Радовић

Предсједник Скупштине Општине (СО) Будва Крсто Радовић (Демократска Црна Гора) казао је јутрос испред зграде Општине Будва да је јуче званично почела кампања Демократске партије социјалиста (ДПС) конференцијом за новинаре Специјалног државног тужилаштва (СДТ).

„Драган Краповић се ставља на чеко некакве организоване криминалне групе. Све је то завршено у четири пет дана, врло експресно. Морам да подсјетим на петровачко шеталиште гдје су радови са 2,5 милиона дошли на скоро 8,4 милиона. Тај предмет у СДТ стоји пуних десет година. Имамо аферу Веља вода, аферу Аква парк гдје одборница ДПС Снежана куч има директне везе. Онда се немојте чудити зашто тако кидише та госпођа на грађане, на младост, на ову институцију. Мора да извршава задатке не би ли јој се вратило 2,8 милиона еура из ових афера“, казао је Радовић.

Радовић је данас позвао СДТ да реагује и извијести јавност Будве.

„Јер то је прави државни удар, када се краде од грађана Будве и новац ставља у приватне џепове“, казао је Радовић.

Он је поновио имена оних који су, како тврди, одговорни за пребијање грађана и бацање сузавца.

Он је казао да су то они који стоје иза злочина према Будви.

„На челу су Никола Довановић, Владимир Булатовић, Предраг Јелушић, Никола Дивановић и министарка Сузана Прибиловић. Предводник одборника је Марко Вуковић, а за њим Снежана Куч, Гојко Љубановић, Весна Нишавић, Драгана Пима, Борис Рафаиловић, Милија Секуловић, Божо Лазовић, Предраг Дајковић, Сања Ђедовић, Милан Зец, Горан Борета, Милица Петричевић, Марина Гардашевић, Предраг Милашевић, Анђела Бориловић (Ивановић) и Стеван Џаковић“ казао је Радовић.

Царевић (Демократски фронт) је казао да је блокирана Општина и тиме су права грађана гарантована Уставом погажена.

„Ово није Општина, него полицијска академија. Они су се у сусрет овим изборима препали, у великом су страху. Наши резултати су ноћна мора, нису бирали средства да сједну на ове фотеље. Оно што је сигурно, ми ћемо свакога дана долазити на посао, а нека нам они бране, нека грађани виде да се овдје ради о криминалној групи. Демолирали су Општину, људи су погубили разум, хтјели су да нас препадну. Ја вас молим, немојмо да се бојимо, ми смо грађани који поштено раде, а дошла је криминална група која нас спречава. Маске су пале. На изборе мора да изађе и мало и велико, да их потучемо до ногу, да овдје никада ДПС има неку снагу“, казао је Царевић.

Извор:
ВИЈЕСТИ