Царевић и Радовић у канцеларији: Да ли је пропао полицијски пуч у Будви?

budva-10

Предсједник Општине Будва Марко Царевић и предсједник СО Крсто Радовић ушли су у  зграду Скупштине општине гдје се окупљају грађани

Предсједник Општине Будва Марко Царевић и предсједник СО Крсто Радовићушли су у  зграду Скупштине општине гдје се окупљају грађани.

Царевић избјегао да се рукује са Булатовићем

У кабинету су и шеф Никола Јовановић, секретар за инвестиције Младен Микијељ.

„Као што смо и обећали, вратили смо се! Једини легитимни и легално изабрани представници народа. Након бруталне полицијске тортуре, данас смо ушли у општину као што смо и обећали грађанима. Не одустајемо и настављамо још јаче. Полицијска опсада зграде општине траје и данас, велики број окупљених грађана је ту да заштититимо изборну вољу“, поручио је Никола Јовановић, шеф кабинета градоначелника Будва Марка Бата Царевића, пише Борба.

У свој кабинет са сарадницима је стигао и предсједник СО Крсто Радовић.

Он је поручио да је Општина ослобођена. Радовић је кренуо на састанак.

Зграда Општине је у хаосу, свуда је отпад, а запослени полако улазе.

Прије уласка Царевића и радовића избиле су тензије испред зграде Општине пошто је Булатовић на позив Мијомира Пејовића (Демократе) изашао испред зграде Општине. Тада је настало комешање.

Како преносе Вијести, приватно обезбјеђење насрнуло је на одборника Демократског фронта Ђорђија Вујовића. Он је прозвао Драгана Пурка Иванчевића да је ангажовао обезбјеђење.

Након што су Вујовић и Пејовић изгурани из зграде од обезбјеђења, грађани су покушали да пробију полицијски кордон, али послије комешања, одборници ду смирили масу…

Извор:
ИН4С