Разуларена тиранија опет прогони Цркву: Полиција привела свештеника из Улциња у 5 ујутру, дивљачким наступом истраумирали дјецу

sinisa smiljanic

Он је додао да има информацију да су свештеници из Бара, такође, приведени у полицију

Испред храма Светог Николаја у Улцињу окупио се народ како би пружили подршку свештенику Синиши Смиљићу, којем је јутрос у раним јутарњим часовима полиција дошла на врата парохијског дома како би му уручила позив за саслушање због одржане литије у Бару.

Јутрос око 5 часова службеници полиције лупали су на врата моје породице у парохијском дому гдје сам смјештен. Ту су била и моја дјеца, коју је полиција пробудила, истраумирала да би ми уручили позив у својству позивања грађана на саслушање, а која се тиче одржане литије јуче у Бару,казао је свештеник Синиша Смиљић.

Он је додао да има информацију да су свештеници из Бара, такође, приведени у полицију.

„Ја сам био на саслушање, хтјели су да ме задрже. Полиција није хтјела да ми каже да ли сам лишен слободе. Рекли су ми да морам остати у канцеларији, међутим ја сам то одбио и напустио сам просторије. Дошао сам испред храма гдје се тренутно окупља вјерни народ који жели да да подршку мени и нашиј Цркви. Зато вас позивам да сви овом момента покажемо ко је вјера а ко невјера, казао је он.

Он је дошао испред храма Светог Николаја у Улцињу гдје се окупља вјерни народ из Улциња у намјери, како је казао, да „подржи нашу Свету цркви и Митрополију који желе да се изборе против неправде“.

„Сада је моменат да покажемо ко жели да да подршку светињи истини и правди и да дође овдје код храма. Веома је важно напоменути да власт спроводи двоструке аршине“, казао је отац Смиљић и подсјетио да је и сам недавно био притворен.

„Сви знате за мој случај када сам био притворен на два дана, и када сам платио највећу драконску казну која је била у протекла три мјесеца везано за корону и мјере ограничења кретања. Та казна је била 4.500 евра. Речено ми је: или плати или ћеш мјесец дана боравити у истражном затвору „, казао је Смиљић

Нећемо дозволити, додао је он, да полиција приводи свештенике као најгоре криминалце на правди Бога.

„Бојим се да неће тек тако лако проћи ова неправда која се спроводи над СПЦ, и над свим свим оним што је српско. Ово је обрачун са СПЦ и МЦП која је изњедрила Црну Гору, закључио је свештеник Смиљић.

Извор:
ИН4С