„Поповић Ивковић прети Јурићу и покушава да га дисквалификује“

Igor_Jurić_ATA

„Питање Биљане Поповић Ивковић је претња упућена Игору Јурићу и покушај његове дисквалификације уколико буде објавио фотографију политичара којег је оптужио за педофилију“, рекао је за Директно.рс адвокат Божо Прелевић поводом питања државне секретарке упућеном оцу убијене Тијане у Јутарњем програму на ТВ Прва „где је он био када се злочин догодио“.

– Потпуно је јасно анализом овога што се дешава на политичкој сцени да Јурић има фотографије које компромитују неког из политике, а по понашању власти, то јест, Српске напредне странке, може се закључити да тај политичар није из СНС, јер би са њим (Јурићем) преговарали до сада, а не би га хушкали да објави ко је то. Из неких посредних сазнања, верујем да се ради о политичару који потиче из коалиционе странке, коју Вучић, такође, покушава да удроби, односно да им се освети – каже Прелевић.

„Биљана Поповић Ивковић је на страни социјалиста, и сад видите како се води рад унутар полиције“, каже он, додајући да би њима (власти) одговарало да воде рат преко Јурићевих леђа са неким из коалиције.

– То што Поповић Ивковић говори је припрема за одговор на то што ће Јурић да објави. На тај начин покушавају да га дисквалификују. Њена изјава је у ствари претња – ако објавиш фотографију, ми ћемо да објавимо где си ти био – рекао је наш саговорник.

Адвокат истиче да тај политичар сигурно није из опозиције, јер да јесте, до сада би био разапет по свим медијима.

– Овде постоји страх једне странке везане за њиховог функционера и то посебно уочи избора. Ово хушкање није случајно и сви на политичкој сцени то знају – закључује Прелевић.

Подсетимо, у јутарњем гостовању Поповић Ивковић је рекла како Јурић мора да каже ко је познати политичар који злоставља децу о којем је пре непуна три месеца први пут говорио, као и да се бави манипулацијом јавности и да заправо Јурић не зна о којем политичару је реч.

Извор:
ДИРЕКТНО