Саопштење за јавност ОО СРС Рашка

opstinski odbor raskaОпштински одбор Српске радикалне странке Рашка сматра потребним обавестити своје чланове, симпатизере и сву јавност о дешавањима на политичкој сцени Општине Рашка. Сматрамо непотребним ширење дезинформација о збивањима унутар Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка , једна од тих информација је да је целокупан Општински одбор Српске радикалне странке Рашка, донео одлуку о прикључењу Општинском одбору Српске напредне странке Рашка и заједничким деловањем на политичкој сцени у Рашки.
Општински одбор СРС Рашка на својој седници дана 28. Маја 2013. године закључио је и осудио поступке одређених чланова Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка, који су наводно у име Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка преговарали са руководством Српске напредне странке Рашка и “договорили“ колективни прелазак чланова Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка у чланство Српске напредне странке, што је неистина и што је у супротностима са Статутом Српске радикалне странке. Такође осуђен је поступак истих да без одлуке Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка, формирају одборничку групу са одборницима Српске напредне странке и изаберу за Шефа одборничке групе представник Српске напредне странке. Без одобрења Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка, гласали су против, предлога за промену члана Пословника о раду Скупштине који регулише број одборника који може формирати одборничку групу . Оваквим поступцима покушали су нанети штету Српској радикалној странци у којој су и на основу које су постали виђенији грађани. Мислимо да чланови Српске напредне странке треба да се запитају ко и у чије име је преговароа о колективном преласку чланова Општинског одбора Српске радикалне странке Рашка у редове Српске напредне странке .
Општински одбор Српске радикалне странке Рашка остаје чврсто на темељима Програма Српске радикалне странке и идеологијом српског национализма, настојећи да својим члановима, симпатизерима и свој јавности стави до знања да је одувек, била част бити члан Српске радикалне странек и да ће то и у будућности бити. Општински одбор Српске радикалне странке Рашка наставља са радом у испуњењу програма рада за 2013 годину са посебним акцентом на укључивање што више младих људи свесних да је Српска радикална странка једнина патриотска странка на политичкој сцени у Србији.
Живела СРС!
Живео Др Војислав Шешељ!
Живела Србија!
Србија па све остало!