Сан светских владара из сенке је да људе чипују како би управљали њиховим животима

Amazon_

Свођење рачуна после „пандемије“ корона вирусом

  • У време ове пандемије неочекивана је била вест да је Трамп ускратио финансирање СЗО, јер су лагали! Вашингтон оптужује ту организацију да је благонаклона према Kини и прети да ће јој укинути финансијска средства, што је и учинио.
  • Због наредбе СЗО цео свет је морао да се затвори. Лекари су имали строге инструкције да све пацијенте  који су умрли за време „пандемије“, уброје у смрти од короне. Због тога је приказана смртност била велика!
  • Да је заиста толико смртоносна ова „пандемија“ у Србији би однела много више живота ,а не би се број смањио за исти период од прошле године!
  • Пандемијско лудило пореметило је многим земљама нормалан живот
  • Последице пандемије су вакцине и чиповање људи. У Шведској се чиповало око три хиљаде Следећа земља за експеримент је Италија. Ако се на чиповање и вакцине наговоре Италијани, људи са медитеранским експлозивним темпераментом, експеримент сулудих групација милијардера да контролишу и владају људима је успео.

Пише: Мирјана Анђелковић Лукић

У свим земљама света полако олабављују санкције које су уведене као заштита од масовног разбољевања од непознатог вируса, названог „Корона“ или „Ковид 19“. Ово „19“, кажу јер се први пут појавио у зиму 2019.

Код нас се неки вирус испољио већ крајем децембра, можда нешто као варијација „Ковида -19“, јер није испитан, није било тестова, а јављао се и у јануару и фебруару, дакле много раније него што је Светска здравствена организација реаговала, и много раније него што је наша држава прихватила сва упутства за заустављања епидемије. Крајем јануара и до средине фебруара лекарске чекаоноце су биле пуне оболелих људи и деце. Обданишта и основне школе су десетковане. Чекало са да почне распуст и тада су прогласили епидемију грипа! А тај грип код одраслих и старијих људи изазивао је високу температуру, после чега је одмах долазило до упале плућа.

Тешки облици грипа током зиме па потом епидемија короне

Лекари су га назвали атипичним сезонским грипом. Људи са упалом плућа и отежаним дисањем, лечили су се код куће, примајући терапију у Домовима здравља. Није било тестова како би се потврдило или не, постојање ковида 19 или короне, а људи су углавном оздрављали. Мала деца из вртића имала су високе температуре које су трајале по пет и више дана и ничим нису могле да се спусте. Дечји лекари су били збуњени, ретко се дешавало да се болест код све оболеле деце манифестовала баш на исти начин: високе температура до четрдесет и преко, трајање пет до шест дана и онда нагло падне на нормалу. Деци са овим вирусом се давала терапија са антипиретицима. То је дакле било у јануару и фебруару.


Неки научници и лекари сматрају да  су баш ове 5Г мреже у Вухану допринеле слабљењу имунитета код људи

А онда је 11. марта проглашена пандемија вируса који је харао у кинеском граду Вухану. Вухан, један је од највећих кинеских градова и главни град провинције Хебеј. Вухан представља једно од најважнијих средишта централне Kине и свакако највећу луку на реци Јангце. Има око једанаест милиона становника. Поред тога што се развио у трговински и индустријски центар Kине, у успону је развој електронске технологије (IT) и премрежен је антенама 5-Ге. Неки научници и лекари сматрају да су баш ове 5-Ге мреже допринеле слабљењу имунитета код људи и допринеле толиком обољевању. Ове 5-Ге фреквенције имају микроталасни спектар, а са тим спектром већ постоје негативна искуства.

Интересантно је да се вирус није проширио на целу Кину, да ли због строгих мера изолације или нечег другог, не зна се. У овај град је Бил Гејтс пребацио лабораторију за експериментисање са вирусима, јер је постојање такве лабораторије у САД забрањено. Отуда сумња и у Америци и код осталих држава да је вирус уствари дошао баш из те, вуханске лабораторије. Да ли је „побегао“ или је намерно пуштен сад и није важно. О томе нека брину посебне службе које се таквим проблемима баве. Постојање вируса и затварање целих држава и граница, проглашено је трећим светским вирусним ратом. Према мишљењу многих званичника у свету, председника држава, то је био-тероризам!


Све више се показује да је СЗО давао погрешна упуства за лечење па смо увелико испали овце

Кинези су само на основу једног случаја „утврдили“ да је реч о вирусу који је са слепог миша прешао на људе. И затворили су целу провинцију Хебеј и град Вухан, били су крајње сурови, људима су излазна врата заваривали, да не би излазили напоље. Донете су ригорозне мере, затварање у куће, полицијски час док епидемија траје. И на тај начин су потпуно искоренили заразу.Те мере примењене су и код нас, а према искуству из Вухана! За лечење  примењивали су се кинески протоколи и њихова искуства.

Хорор у свету којим је дириговала СЗО

Први човек Светске здравствене организације Тедрос Аданом Гебрејесус са врло сумњивом биографијом, уз то није лекар, саопштио је да је дубоко забринут алармантном брзином ширења, али и страховитом неактивношћу широм света. „Зато смо одлучили да прогласимо пандемију Kовида-19“. И прогласио је пандемију! Од тог тренутка, 11. марта 2020. почео је хорор у целом свету којим је дириговала СЗО.

У време ове пандемије неочекивана је била вест да је Трамп ускратио финансирање СЗО, јер су лагали! Вашингтон оптужује ту организацију да је благонаклона према Kини и запретио јој је да ће јој укинути финансијска средства, што је касније и учинио.

Овој одлуци се придружио Јапан и још неке јужно америчке и афричке земље. А Путин је критиковао Трампа због ове одлуке. Русија је осудила покушаје САД да „разбију“ Светску здравствену организацију „Ми смо против разбијања СЗО, које би се односило на политичке или геополитичке интересе једне државе, а то су САД“, рекао је заменик шефа руске дипломатије. Кад се зна да је СЗО у шакама Била Гејстса и још многих банкара из дубоке државе Путинова критика ствара одређене недоумице.

И тако, због наредбе СЗО цео свет је морао да се затвори. Лекари су имали строге инструкције да све пацијенте који су умрли за време „пандемије“, а били су заражени овим вирусом, уброје у смрти од короне. Због тога је приказана смртност била велика!

Сумњиви и непоуздани подаци о броју умрлих у многим земљама

Смртност од опаког вируса се лажно приказивала као изузетно велика, јер су смрти „са короном“ тумачене као смрти „од короне“. Према подацима из Јавног комуналног предузећа „Погребне услуге“ од 12. априла 2019, кад короне није било ни у назнакама, у Београду годишње умре око 20.000 људи, а у целој Србији око 100.000. Према овом податку у Београду дневно умире око педесеторо људи, а у Србији 275. Број умрлих у Републици Србији у периоду јануар-март 2020, у време „пандемије“ износио је 26.017 и, у односу на исти период претходне 2019. године, када је број умрлих био 27 398, бележи се пад од 1.381 или за 5 одсто. Да је заиста ова „пандемија“толико смртоносна, у Србији би однела много више живота, и никако се не би могло догодити да се број смањи у односу на исти период прошле године! (1) (3)


Бројка мртвих од короне у Италији је лажирана

Да се са бројем умрлих манипулисало изгледа свуда, изнео је италијански посланик Сгарби у италијанском парламенту где је изузетно емотивно открио да је све у вези са смртношћу од короне у ствари манипулација и лаж. Он је викао у парламенту да се Италији подмеће да је неспособна, а да 96 одсто умрлих од короне уопште није умрло од тог вируса, него од смртоносних болести које су раније имали и да је то све фалсификовано. Такође је открио да је и бројка мртвих од короне у Италији лажирана и да је све оркестрирана превара. Лажним бројкама се заплашују Италијани. Двадесет пет хиљада људи је умрло од срчаних удара или рака, „немојмо их користити да понижавамо Италију, да бисмо давали грађанима лажне вести. Ово је начин да се терорише Италија и да се успостави диктатура пристанка”, навео је(2).

Број умрлих од корона вируса у Србији до 19. маја је укупно 234 особа, а регистровано је укупно 10.699 случајева. Излечено је 4.904 особа. На респираторима је 15 болесника. (4)


Последице пандемије – чиповање и контрола људи

Примери Шведске и Белорусије кваре посао Светској здравственој организацији. Људи целог света виде како су се понашале ове две земље. Нису увеле строге мере, људи су се слободно кретали уз мере предострожности – растојање и да се старија лица склањају из великих гужви.

Лукашенко је посебно на удару, јер се његова држава на веома оригиналан начин супротставила „пандемији“ корона вируса. На њега су љути стручњаци из СЗО, па их је зато Лукашенко позвао позвао да дођу у Белорусију. „Ништа нисмо крили ни лагали“ казао је Лукашенко. (5)

Супротно својим строгим мерама које уводе у све земље света, Светска здравствена организација је похвалила „шведски модел“ борбе против епидемије корона вируса, а доктор Mike Ruan, стручњак за ванредне ситуације, рекао је да су власти Шведске уместо тоталне блокаде и карантина, увеле мере које су се ослањале на самоконтролу и дисциплину грађана.

Те похвале су изречене упркос томе што је Шведска, земља с 10,5 милиона становника, досад имала више од 20.000 заражених, а број преминулих је 2.462. Велики је број преминулих па се поставља питање да ли су баш све особе умрле од вируса короне, или са вирусом короне, како је италијански посланик приметио. Према оцени др Mike Ruanа ако свет жели да се што пре врати у нормално стање пре пандемије, требало би да се усвоји шведски модел без тоталне блокаде. (6)

Ово пандемијско лудило пореметило је нормалан живот у многим земљама. Тако је Русија отказала параду поводом 75 година ослобођења. Уместо тога, Русима је речено да остану код куће. Председник Владимир Путин је положио венац на споменик палим борцима а руска авијација је извела диван преформанс у ваздуху. Авиони су у савршеном поретку исписали број 75! А њихов сусед Лукашенко је дозволио одржавање параде и сам је присуствовао тој свечаности.

Последице пандемије, још горе од заразе, су вакцине и чиповање људи. У Шведској се чиповало око три хиљаде људи те се остварио сан светских владара из сенке да људе чипују како би управљали њиховим животима и имали увид у све што они раде. Следећа земља за експеримент је Италија. Ако се на чиповање и вакцине наговоре Италијани, људи са медитеранским експлозивним темпераментом, експеримент је успео.

………………..

Упутнице

(1) https://www.danas.rs/beograd/u-beogradu-godisnje-umre-20-000-ljudi/

(2) https://www.kurir.rs/planeta/3453923/italijanski-poslanik-besneo-u-parlamentu-sve-je-laz-96- odsto-ljudi-nije-umrlo-od-korone-video

(3) stanjestvari.com/2020/05/18/rzs-broj-umrlih-mart2020/

(4) http://rs.n1info.com/Vesti/a600972/Koronavirus-u-Srbiji-i-svetu-19.-maj.html

(5) https://rs.sputniknews.com/evropa/202005041122498059-lukasenko-cela-belorusija-se-ukljucila-u-borbu-protiv-korone-pogledati/

(6) http://balkans.aljazeera.net/vijesti/who-pohvalio-svedski-model-borbe-protiv-pandemije

Извор:
ИЗМЕЂУ СНА И ЈАВЕ