Драган Ђилас: Вучићу, деца ми плачу и тресу се због тебе. Одговараћеш за ово кад-тад!

djilas10

Драган Ђилас огласио се вечерас на друштвеним мрежама након што су непознате особе испред његове зграде са звучника пуштали „Ђиласе, лопове“:

– Сада је минут до девет, угао Улице патријарха Варнаве и Браничевске, сада сам већ смирен. Баш одавде, на углу зграде, са терасе су десет минута са озвучења пуштали „Ђиласе, лопове“, што су слушала моја деца, која живе одавде далеко 30 метара. И плакала су, тресла се од страха! – рекао је Ђилас кроз сузе.

Затим се обратио Александру Вучићу, чије присталице већ данима оркестрирано вређају Ђиласа.

– Зато што си ти, Александре Вучићу, један кретен, бре! Болесник један, који шаљеш дебиле да пуштају одавде те твоје лажи. Сутра ујутру ћу ја да будем овде од осам сати и да вас чекам, да видим вас храбре који то радите да моја деца плачу. Одавде су изашли у 10 до девет са мерцедесом, а комшије ми кажу да су ушли непосредно пре пола девет.

Па, дођите сутра увече, чекаћу вас ја са својим пријатељима! Па да видим вас храбре који малтретирате ове људе и који малтретирате моју децу, као да су вам она нешто крива. Одговараћеш за ово кад-тад, ја ти гарантујем! – рекао је Ђилас.

Ђилас се касније укључио у емисију Утисак недеље у којој је рекао да је мерцедес истих регистарских таблица који паркиран испред општине Врачар и да је о томе обавестио полицију.

Како је рекао, сада чека да ли ће доћи нека патрола „бар да их легитимише, да се зна ко су ти људи, али да засад нико не долази“.

Председник београдске општине Стари Град Марко Бастаћ објавио је на твитеру снимак у којем наводи да се особе које су пуштале са разгласа поруку „Ђиласе лопове“, код зграде у којој живе Ђиласова деца, налазе у општини Врачар, испред које је паркиран и мерцедес.

Извор:
НСПМ