Обрадовић: За мене полицијски час више не постоји, укинули су га плаћеници СНС-а

obradovic bosko

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је да је полицијски час у Србији укинут у среду увече и да више не важи, а прекршили су га „плаћеници“ Српске напредне странке који су покушали да запале Београд, као и полиција на челу са Небојшом Стефановићем која им је то дозволила.

Обрадовић је у писаној изјави навео да се „нико од грађана није одазвао“ на позив посланика СНС-а Владимира Ђукановића да у среду у 20.30 дају подршку председнику Србије Александру Вучићу.

Како је истакао, после три вечерии „огромне буке“ коју су грађани широм Србије подигли као вид протеста против „ненормалне власти, властодршци су у среду увече покушали да организују контрамитинг“.

Обрадовић наводи и да то није успело јер је подршка чланова и симпатизера СНС-а изостала, и да су се појавили „само плаћени активисти СНС“ који су на крововима неколико зграда у Београду правили бакљаду, „доводећи у опасност животе станара“ у тим зградама.

„Иако је у току био полицијски час ови непознати људи, који очито не станују у поменутим зградама, мирно су дошли и отишли, а да припадници полиције уопште нису реаговали већ су очито имали сигнал да им асистирају у овим забрањеним активностима“, сматра Обрадовић.

Због тога, он је најавио да ће данас у 18 сати отићи на протест против „ове ненормалне власти“ који лидери уједињене опозиције организују испред Дома Народне скупштине, додавши да полицијски час за њега „више не постоји“.

Извор:
Н1ИНФО