Путин и Трaмп против Новог свјетског поретка: Финална битка

Пише Силваин Лафорест   31.3.2020. ORIENTALREVIEW

Живимо у узбудљивим временима.

То непознато што нас све очекује је истовремено узбудљиво и застрашујуће. Дугорочно је узбудљиво, али прилично застрашујуће у кратком термину. Све империје коначно имају крај и ми смо у терминалној фази Новог светског поретка, који се неће опоравити од руског рулета кога игра, јер му је Владимир Путин предао напуњен пиштољ да повуче обарач.

У последњих неколико седмица све је постављено на своје позиције за последњу битку. Постоји толико различитих чињеница и догађаја, лево и десно, и даћу све што могу да останем методичан у овом компликованом излагању. Будите стрпљиви са мном, јер се три седмице борим са овим текстом због сулуде количине додатних детаља који  пристижу сваког дана. Можда је ово био погрешан тренутак да престанем са пушењем, али уживам у добром изазову.

Пад  долара

Потребно је увести мало контекста. Концепт Новог светског поретка једноставно представља жељу шаке међународних банкара који би хтјели да економски и политички владају читавом планетом као једна срећна породица. Започет је 1773. и без обзира што је прошао кроз значајне промјене током година, његов концепт и циљ се нису променили ни за јоту. На њихову несрећу, међународним банкама, које америчким доларом пљачкају планету од 1944. године, сада пријети хиперинфлација, јер њихове штампарске машине годинама непрестано раде да би покриле њихове апсурдну потрошњу за одржавање нафтних и ресурсних ратова, који су на крају сви изгубљени. Да би спречили ову надолазећу хиперинфлацију, они су покренули вирусни напад на четири земље (Кину, Иран, Италију и сада Сједињене Државе) како би ширили панику међу становништвом, уз драгоцјену помоћ њихових срамних медија. Иако овај корона вирус није различит од било ког од нових вируса који нападају људе сваке године, медијски страх је потиснуо људе да се добровољно изолују кроз страх и терор. Неки су изгубили своје послове, компаније су банкротирале, паника је створила пад на берзи који је испразнио новчанике и довео до губитка имовине, резултујући са неколико трилиона виртуелних долара повучених са тржишта како би се смањио притисак на ту валуту.

До сада је све ишло по плану, али све друго је пошло по злу у овом очајничком и коначном самоубилачком нападу. Први виролог на планети је потврдио да су Кинези користили хлороквин са спектакуларним резултатима у лијечењу пацијената, затим је унаприједио свој чаробни напитак додавањем пнеумоничног антибактерика званог азитромицин, и спасио све до једног од његових првих 1000 случајева. Доналд Трамп је одмах наметнуо исти третман ушавши у борбу против властите Федералне управе за лекове, која је купљена од стране дубоке државе и у њеном је власништву. Ово је натерало све медије да проговоре о Чудесном Еликсиру др Дидијера Раулта, који су тиме потписали смртну пресуду нашем поверењу у све Западне владе, њихове медицинске агенције, Свјетску здравствену организацију, и медије који су покушавали да униште беспрекорну репутацију доктора, док су истовремено измислили изненадне «опасне нуспојаве» готово нешкодљивог лека који се већ 60 година користи за лечење маларије. Не тако далеко, у Немачкој, светски прослављен др Волфганд Водарг приметио је да је пројектована паника била потпуно бескорисна, јер овај вирус није ништа другачији од осталих који нас нападају сваке године. Ово је била невероватна побједа за Трампа и уопште становништво које користи друштвене медије, који су заједно открили патолошке лажи званичних комуникационих канала сваке државе Новог светског поретка. Де факто, кредибилитет ових марионетских влада је ишчезао као дим, и гледајући из средишта олује, Италија ће сигурно изаћи из ЕУ одмах послије ове кризе, што ће покренути домино ефекат у свим земљама ЕУ и НАТО чланицама. Моји пријатељи, глобализам је мртав и спреман за кремирање.

Копање понора

Међународни банкари нису могли видјети да то долази 1991. када су доминирали над 95% планете послије пада Совјетског Савеза. Изгледало је да ништа не може да заустави њихову коначну мисију да остваре свој Орвеловски сан: уништење неколико земаља на Блиском Истоку, ширење Израела и добијање потпуне контроле над свјетским нафтним тржиштем – што је био последњи дио њихове Xanadu puzzle, на којој су радили читав вијек, почевши од Балфорове декларације 1917. године.

Руски председник Владимир Путин, центар, гестикулира док говори током годишњег састанка са војним званичницима у Националном одбрамбеном контролном центру у Москви, 24 децембар 2019. Путин је рекао да је Русија једина земља на свијету која има хиперсонично оружје иако њена издвајања за војску износe само дио америчког војног буџета. Руски министар одбране Сергеј Шојгу, лијево, и начелник Генералштаба Русије Валериј Герасимов, десно, присуствују састанку.

Када је Владимир Путин преузео чело Русије, није било знакова да ће бити бољи од пијанца кога је замијенио. Бивши КГБ официр је, како je изгледало, био избор вођен више носталгијом него идеологијом, али Путин је имао много већи залог иза себе него што се то на први поглед видело: патриотизам, људскост, осећај за правду, проницљивост, генијалног пријатеља економисту Сергеја Глазјева који је отворено презирао Нови светски поредак, али је он прије свега отјелотворио обновљење давно изгубљене руске идеологије о потпуној политичкој и економској независности. Послије неколико година утрошених на исушивању руске мочваре од олигарха и мафиоза, које је заједно са празним боцама оставио иза себе његов посрнули претходник, Владимир је засукао рукаве и почео да ради.

Пошто су његови противници пљачкали планету 250 година преко колонизације која је осигурана војном доминацијом, Владимир је знао да мора да почне да гради непобједиву војну машину. И то је и урадио. Појавио се са различитим врстама хиперсоничних ракета које је немогуће зауставити, са најбољим одбрамбеним системима на планети, најбољим системима електронског ометања и најбољим авионима. Затим је, како би осигурао да нуклеарни рат неће бити опција, смислио ствари од којих су саткане ноћне море, као што су Сармат, Посејдон и Авангард – незаустављива средства, способна да униште било коју земљу у року од пар часова.

Са новим и неупоредивим арсеналом могао би да порази било коју НАТО силу или било кога од њених пуномоћника, као што је учинио почевши од септембра 2015. у Сирији. Доказао је свакој држави да је независност од банкарског система Новог свјетског поретка сада постала ствар избора. Путин не само што је побиједио у Сиријском рату, већ је добио подршку многих земаља Новог светског поретка које су одједном промијениле страну схвативши да је Русија постала непобједива. На дипломатском нивоу, Русија је такође на своју страну придобила моћну Кину, а затим је успјела да заштити независне произвођаче нафте као што су Венецуела и Иран, док су лидери попут турског Ердогана и Мухамеда Бен Салмана из Саудијске Арабије одлучили да стану на страну Русије, која има не само најбољу покерску руку, већ читав шпил карата.

Завршавам закључком да Путин сада контролише свемоћно нафтно тржиште, незаобилазни енергетски ресурс који подмазује економије и војске, док НАТО банкстери могу само да гледају, без икаквих средстава да га врате. Са невероватним резултатима које је Путин постигао у последњих пет година, Нови светски поредак одједном изгледа као кућа од карата која ће се ускоро срушити. Империја банака је смртно болесна пет година, а сада је на морфијуму, једва схватајући шта се догађа.

Трагедија и нада

Пошто нема наде за почетак трећег свјетског рата, који је унапред изгубљен, последњи банзаи искаче из жбуња у облику вируса и медијски створене лажне пандемије која је услиједила. Главни фокус је био да се избегне катастрофална хиперинфлација огромне масе америчких долара које више нико не жели, како би имали времена да уведу њихову виртуелну крипто-валуту, као да хронично неуспјешни банкари и даље имају било какав легитимитет да наставе да контролишу наше залихе новца. Најпре је изгледало да би овај план могао успјети. Тада је Владимир извадио свој револвер да започне руски рулет и банкари су просули себи мозак притиснувши обарач.

Сазвао је састанак са OПEК-ом  (OPEC – Organization of the Petroleum Exporting Countries, Организација земаља извозница нафте) и убио цијену нафте одбијајући да смањи руску производњу, држећи барел на испод 30 долара. Без икаквог размишљања, и сигурно још мање кајања, Владимир је убио скупу западну производњу нафте. ФЕД и друге централне банке морале су да поновно убризгају све доларе који су били повучени са тржишта, како би избјегли пад и коначну катастрофу. За сада, наши драги банкари немају рјешење.

У међувремену, Трамп је такође ударио на гангстере који носе кравате. Док су медији избегавали тему хлороквина смртоносног за корону и старе пилуле направљене за лечење маларије, Трамп је ФДА (федералној агенцији за лекове) наметнуо коришћење овог спасоносног лијека за лијечење заражених пацијената у САД. Медији нису имали другог избора осим да проговоре о томе, што је покренуло ланчану реакцију: главни директори фармацеутских компанија су отпуштени јер су управо изгубили уговор о вакцинацији, земље попут Канаде су изгледале као геноцидне будале због одлуке да не користе јефтине и нешкодљиве љекове, а нечувено кривично дјело једне владе је истерано на свјетлост дана: Макронова влада је у јануару 2020. прогласила да је хлороквин штетан и обуставила његову употребу, и то само неколико седмица прије избијања лажне пандемије! Руски рулет је популарна игра у Западним владама ових дана.

У суботу, 28. марта, Русија је објавила сопствени напитак за убијање короне, на основу чаробног напитка др Раулта. Још један козачки ударац, овог пута у вратну артерију великих фармацеутских компанија, док већина Западних земаља сада мора да примјењује поступак лечења доброг љекара, или да се суочи са шамаром у виду руске пилуле која долази спасити њихове грађане. Путин се ових дана бави спасилачким пословима: у последњој седмици марта послао је 15 војних авиона са љекарима и медицинском опремом директно у Сјеверну Италију, након што је Чешка република блокирала долазак кинеског авиона са медицинском помоћи. Управо сазнајемо да се европске земље плаше да ће Кина или Русија открити истину у региону Ломбардије, гдје људи не умиру од корона бубе, већ вероватно од смртоносног коктела хибрида двеју ранијих вакцина за менингитис и грип, које су убризгаване у одвојеним кампањама вакцинације.

Поента

Рекао сам раније да свакодневно долазе невјероватне вијести. Тако у недјељу 29. марта, најстреснија од свих потресла је друштвене медије попут тоне цигала: изоловани гледаоци су сазнали да је Трамп преузео контролу над Федералним резервама, којима сада управљају два представника државне благајне. Од свих лудих вијести у последњих мјесец дана, ова је далеко најбоља и најшокантнија. Послије три године на власти, Трамп је коначно испунио своје предизборно обећање о уклањању приватних банака из америчких јавних послова, окончавши тако вијек експлоатације америчких грађана. Он је поставио Блекрок инвестициону групу, на лошем гласу, да почне куповину важних корпорација за ФЕД, што значи да национализује дјелове економије, истовремено избјегавајући слом тржишта увлачећи важне приватне инвеститоре у споразум.

Председник Доналд Трамп гестикулира са Џеремијем Пауелом, његовим кандидатом за председника америчких Федералнеих резерви, у Белој кући у Вашингтону, 2. новембра 2017.

Овај смјео потез долази у кључном тренутку и суочава нас са спознајом да су Владимир Путин и Доналд Трамп уједињени и воде човјечанство на раскрсницу Новог свјетског поретка и слободе. Као што сам већ раније рекао, мислим да би свијет могао дубоко да се промијени између 2020. и 2024. године, јер би ово биле последње 4 године да ова два хероја буду политичка снага њихових народа.

Нови светски поредак се суочава са двије најмоћније земље на планети, и ова лажна пандемија је све променила. Показала је колико су банкстери очајни, и ако не желимо да завршимо са нуклеарним бојевим главама које лете у оба смјера, Путин и Трамп сада морају да их зауставе.

Да зауставе одмах БИС (Bank for International Settlements), Свјетску банку, ММФ, Европску централну банку, ЕУ, НАТО. Наш свијет неће бити савршен, али би ускоро могао да постане много бољи.

Васкршње  васкрсење долази. Ово би могло постати библијско.

Превео и припремио: Огњен Војводић

Извор: Огњен Војводић