ЕКСКЛУЗИВНО: Др Рашид Батар руши Гејтса и Фаучија због приказивања лажних бројева о пандемији

сл3-1

Информације представљене у овом видеу нису намијењене за дијагностику, терапију или превенцију било које болести, и нису одобрене од стране FDA (Aдминистрације за храну и љекове). Молим Вас, посавјетујте се са својим љекаром прије почетка било каквог медицинског поступка.

– Да, драги пријатељи, имамо још један ексклузиван интервју за вас, данас. Интервју који ћете морати да подијелите на све четири стране свијета зато што ћемо поставити питања и дати вам информације које мејнстрим  медији потпуно игноришу.

Љекар, специјалиста ургентне медицине, разара лажне податке Била Гејтса о пандемији, који су сада доведени у питање, када је економија доведена до колапса. Рашид Батар је дипломирао на Универзитету Вашингтон из двије области, биологије и теологије, прије него што је завршио студије медицине на Универзитету за остеопатску медицину и колеџу здравствених наука медицине и хирургије. Специјализирао је општу хирургију и ургентну медицину  и служио као бригадни хирург и руководилац службе за ургентну медицину у војсци САД.

Специјалиста је за област токсикологије метала и превентивну медицину, квалификовaн je за област ургентне медицине и има статус једног од челних људи у три различита медицинска удружења. Тренутно ради као директор Центра за напредну медицину који има клинике у Калифорнији и Северној Каролини. Ове клинике су специјализоване за потребе пацијената са имунолошким дисфункцијама и токсиколошким проблемима који се обично манифестују различитим стањима као што је канцер, срчане болести и аутизам. Преко 20 година се налази на листи првих 50 љекара у САД. Његова прва књига: WS Jurnal-у, USA Today и Amazon-у , а сада је постала и међународни бестселер преведен на више језика.

Ове седмице у свом видеу је указао на превару коју константно шире по цијелом свијету WHO (СЗО – Свјетска здравствена организација),  CDC (Центар за контролу и превенцију болести), Бил Гејтс, „дубока држава“ и мејнстрим медији. Видео је био виралан, са милионима прегледа широм света.

– Докторе, добро дошли у програм.

-Хвала, Гари, захваљујем ти.

– Прије три седмице сте ово назвали конспирацијом и хистеријом којау непрекидно шире да би уплашили становништво широм свијета, користећи лажне податке. Џером Адамс, начелник медицинске службе оружаних снага и Трампова администрација су се ове седмице сложили са Вама и oбјавили да су oдбацили модел Свјетске здравствене организације и Центра за контролу и превенцију болести и да сада раде са стварним бројевима. Ово је директно из Бијеле куће, ово је директно из канцеларије секретара за информисање.

У уторак је Бијела кућа дала овo саопштење, захтијевајући одговорност од Свјетске здравствене организације и обавезујући се да истраже одговоре на лажне тврдње у овом прикривању информација. Објасните нам како сте дошли до овог открића и како то да бројеви нису у сагласности са њиховим тврдњама.

– Гари, прије свега, ја имам пацијенте свуда по свјету, пациjенте који су били забринути у вези овога и постављали су питања. Поставио сам обjаву на друштвеним мрежама – ако заиста желите да знате, направићу видео о томе.  Очекивао сам да неколико људи одговори. Добио сам око 700 – 800 одговора са захтјевом: Да. молимо Вас, дајте нам информације. Дакле, ја сам поставио питање… Зато што се стално чује: завјера, завјера… Тако да у видео клиповима које смо поставили, у ствари постављам питање: COVID-19  завјера? И кад сам почео да истражујем, ништа ми није имало смисла. Ми иначе радимо са најтежим медицинским стањима, тако да за нас то није било ништа страшно.

Сјећам се, када сам чуо за корона вирус, постоји једна компонента коју често дајемо интравенски у лијечењу на нашој клиници, и ја сам је појачао 10 пута у односу на стандардну дозу. И то је било то, није било нешто страшно, то ме није бринуло. Међутим, када сам почео да истражујем ове информације видио сам да се код овог вируса ради у ствари о вирусу-химери који је направљен овдје у Сједињеним Државама. 2015. године та студија је објављена у часопису Nature. Направљен је на Универзитету Сјеверна Каролина у Чапел Хилу, гдје су урађени сви почетни радови на истраживању вируса-химере, упркос мораторијуму од стране Владе САД којим се забрањују сва истраживања овог типа. Да би Ваши гледаоци разумјели, истраживање химера заправо значи да они узимају природне супстанцу или у овом случају вирус, и онда га мутирају, генетски модификују, мијењајући његову морфолошку конфигурацију да би стекао нову функцију. Такве студије се називају студије стицања функције или истраживања о стицању функције. То заправо значи да они узимају нешто што већ има неки потенцијал да буде штетно, чинећи га још штетнијим, још вирулентнијим, још отпорнијим. Заправо, пронашао сам да су они узели SHC014 сој коронавируса, компоненту површинског антигена, и убацили га у скелет САРС коронавируса, спојили их заједно и затим преко тога убацили ХИВ и МЕРС ортологе (ортолози, или ортолошки гени, су гени различитих врста који су настали из једног гена последњег заједничког претка, прим. прев) да би направили још вирулентнији, још штетнији вирус.

– Ако могу да се укључим само на тренутак. Мислим да оно о чему говорите је да је одређен мораторијум и да је тада 3,7 милиона долара из Националног института за здравље пренето у Кину, тако да они могу да наставе ово истраживање, упркос овом мораторијуму, тако да су заправо измјестили ово истраживање у Кину. Да ли говоримо о истој ствари, јер то је вијест која је је управо објављена.

– Да, управо тако. 2014. године Влада САД је, на основу онога што су у то време говорили неки биолози, одлучила да не може бити оправдања за ову врсту истраживања, да постоји потенцијал да оно нанесе штету, да узрокује пандемију, тако да нема оправдања за нас да се бавимо овом врстом истраживања. Тако да је Влада ставила мораторијум 2014. године. Фаучи је одобрио буџет, новац је издвојен за ову врсту истраживања.То ме наљути саки пут када помислим на то, још увек сам огорчен, јер је он у суштини прекршио закон.И више од тога, он је направио ово стање које видимо.Цео свет је затворен – све је то креирано овим иницијалним потезом из 2015. Он је прекршио закон, он је кренуо против владиног мораторијума, он је узео новац пореских обвезника и финансирао истраживање које је сада довело до COVID-19 пандемиje.

Године 21017. је забиљежено на Универзитету у Џорџтауну како је он (Фаучи) рекао да ће се догодити пандемија са којом ћемо се суочити у овом предсједничком мандату. Како је он знао 2017. године шта ће се догодити 2018. 2019. или 2020.? Ви не можете предвидјети стање на пиjаци у наредна три дана! Kaко је он могао да зна да ће бити пандемија? Он је изјавио да ће се овај предјседник суочити са пандемијом. Не желим да наводим тачно шта је рекао, ви имате оригинални снимак… Оно што хоћу да кажем јесте, кад неко почне да даје овакве изјаве, а затим буде умијешан у кршење закона како би финансирао истраживање које плаћају амерички порески обвезници и пресели га у Вухан, и сада покушава да направи диверзију и окриви Кину. – Не знам да ли је ово дошло из Кине, или је пуштено у Кини, или је већ пуштено овде, ирелевантно је… Саучесништво у ономе што се сада догађа, било да је пуштено у Кини, или је већ било овде, како год да се то догодило систем САД је то толерисао, прескочио – они су опортунисти, они гасе економију иако знају да за то нема основе.

Па, не постоји вирус који се преноси на 6 стопа (1,8м) или 12 стопа (3,7м) или 13 стопа (4м), то је потпуна дезинформација. И жао ми је што овако реагуjeм, али када је начелник медицинске службе оружаних снага изашао и рекао да више неће пратити Гејтсов модел, Фаучијев модел, модел СЗО, већ да ће пратити стварне податке, стварне бројеве, мејнстрим медији на то нису уопште реаговали! Све што су рекли јесте да изгледа да неће бити групних окупљања до 2022. године! То је АBC објавио, FOX je објавио. New Yоrk Post је објавио да изгледа да 6 стопа (1,8м) размака није довољно већ треба 13 стопа (4м). Не постоји вирус нити бактерија који скачу 13 стопа, то се коси са сваком логиком науке и медицине. И оно што ме заиста љути је да постоје хиљаде и десетине хиљада лекара и научника који знају да је ово превара, и који ништа не говоре, или хоће да буду поштеђени друштвеног изопштавања јер ће бити прозивани, или друштвене поруге, или се плаше да ће изгубити своју лиценцу…

За име Бога, ово има планетарне размјере и сваки научник и сваки љекар који зна да је ово фасада, мора да отвори уста и проговори. Сваки аспект науке је буквално бачен у тоалет и пуштен низ воду и сви то игноришу! Фундаментални аспекти о томе како људски организам функционише се игноришу! Физиологија је просто бачена у канту за отпатке! Сваки аспект вирологије и заразних болести је занемарен, Кохови постулати се игноришу, сваки аспект… Онда имате лажно позитивне резултате тестирања за које знамо да није адекватно и онда тестирање које они примењују је RT-PCR тест (real-time polymerase chain reaction) за кога је већ показано… Заправо, човек који га је развио 80-их година, Мулис, је рекао да га не треба користити у дијагностичке сврхе, може се користити једино када нешто има геномску секвенцу која је претходно идентификована. Не може се користити за дијагностиковање! А ипак га користе за дијагностиковање.

И када то није довољно да се оправда број смртних случејева због кога су креирали пандемију, они условљаваjу љекаре и медицинске сестре да уназад мењају податке о узроку смрти и стављају COVID-19 као примарни узрок смрти. И када ни то није довољно, шаљу упутство сваком љекару од стране медицинског вијећа у свакој држави, да не постоји потреба за тестирањем. Ја сам лично добио такву писмено упутство које каже – ако имају симптоме пошаљи их кући, а да се као узрок смрти обавезно наведе COVID-19.

Медији шире снимке из болница из различитих земаља користећи исте снимке људи у којима иста особа умире више пута, користе лутке да покажу како људи умиру а не могу да покажу амбулантна кола да било шта раде. Они су сви дио тога, они сједе и играју шах, играју карте јер им је досадно. Медицинске сестре се отпуштају зато што нема довољно посла, али они гурају ову агенду: страх, страх, страх…

А застрашивање само по себи ће код вас повећати производњу адреналина, изазваће додатни стрес, додатну емоционалну узнемиреност – то је емотивни аспект с једне стране. Када говоримо о финансијском аспекту, људи ће бити под стресом и, погодите шта се догађа, то умањује ваш имуни систем и чини вас подложним вирусима, бактеријама и многим другим стварима. Али, да би се створила ова илузија око нечега као што је COVID-19, који… Још нико није показао ни на једном смртном случају од актуелног вируса, користећи засновану и општеприхваћену методологију, да је вирус био узрочник смрти.Нико није у стању да то уради. Све је засновано на PCR-тестирању, и, Гари,не знам да ли ово знате или не, све од 1984. до 2018.  године постоје многобројне студије које показују да ако сте примили вакцину против грипа, нарочито тровалентну вакцину против грипа, бићете лажно позитивни на COVID-19 тесту. Бог зна шта је све убризгавано људима током година.

Они већ знају узрок смрти, а ја хоћу да знам број људи који су наводно преминули од COVID-19, који је, узгред, још увек мањи него од сезонског грипа, али желим да знам колико има људи који су претпоставимо умрли од COVID-19 који су примали вакцине и који су као одрасли вакцинисани у последњих 10 година – то хоћу да знам,  зато што студије јасно показују да ако сте примили вакцину против грипа бићете тест-позитивни на COVID-19. Тако да имате све ове друге ствари које се догађају. Пошто не могу да оправдају бројеве, они ће измијенити узрок смрти на умрлицама, пошто не могу да оправдају бројеве, они ће направити различите снимке различитих људи и приписати га вирусу COVID-19. CBS је приказао снимак медицинске сестре како плаче и говори: Молим вас дајте ми маску да бих могла да негујем пацијенте, а да не излажем ризику своју породицу и да je не заразим. А  затим су пронашли да она не ради у болници већ годину и по дана и да је нека врста модела на друштвеним мрежама. Количина лажног представљања ствари, преварa, диверзија, тактика да се истина сакрије од јавности је потпуно невјероватна!Не могу да вјерујем…!

– Хајде да се вратимо на оно што сте рекли на почетку, на неке од фасцинантних изјава које сте управо приказали. Потпуно сам изненађен, као и наши гледаоци… Али, да се вратимо назад – да ли је Фаучи директно одговоран за ову пандемију? Јер је маневрисао са новцем, маневрисао око мораторијума, подржао ово истраживање  химера-вируса преселивши га у Кину… Да ли је он одговоран, не само за пандемију већ иза одговор на пандемију који је уништио економију оставивши без посла између 17 и 22 милиона људи? Да ли је Фаучи директно одговоран?

– Рећи ћу ово. Mислим да сам видио неке петиције које круже, и знам да је доктор Шива рекао да би Фаучи требало да буде отпуштен. Мислим да би то било нешто најљепше што би могло да се догоди Фаучију. Мислим да је он криминалац који је прекршио закон, окренуо се против владе. Мени то изгледа као кад трговац покушава да тргује. Кад влада донесе регулативу, а он се налази на једној од највиших позиција у државном институту за здравље и онда он прекрши закон, прекрши мораторијум и финансира истраживање на нечему што евентуално може да узрокује штету у цијелом свету и још је у дослуху са владом стране земље… Не знам, то је питање за адвокате да одлуче, али нешто ћу вам рећи – Фаучи је 1981. године назвао ХИВ АИДС геј-обољењем, а он је био тај који је финансирао истраживање љека три године пре него што је заправо у утврђено да се ради о правом вирусу. Вирус је откривен 1984. године а он 1981. гура агенду за профилактички лијек за лијечење стања за које се данас сматра да је везано за стил живота, начин исхране и много других ствари. Он је гурао агенду у корист лијека који је произвео толику штету и то као профилактик, значи да спречи ХИВ, и то још 1981. године. Ми причамо о периоду од 39 година. Значи овај човјек има иза себе историју гурања оваквих програма.

Има нешто што желим да Вас питам, Гари. Заборавимо гледаоце за тренутак, хоћу да вас питам једно логично питање. Значи, овде је председник. Без обзира да ли сте за или против њега, заборавимо то – човек је званично изабрани председник САД и наша је одговорност као држављана да слиједимо директиве нашег главнокомандујућег. Било да се слажете или не, он је прошао процес и изабран је. Зато престаните да етикетирате људе и правите разлику између демократа и републиканаца – он је председник и он заслужује нашу подршку. И сад, председник изађе и каже да постоји лијек који се зове хидроксихлорокин, који је на тржишту већ 50, 60, 70 година, и други лијек зитромакс, макролид који приипада класи љекова која се користи већ најмање 70 – 80 година, можда се зитромакс користи око 20 година. Колико год да је, то су прихваћени љекови, то су безбједни љекови. Користећи их у комбинацији љекари су имали минимум 99% ефикасности. Стотине пацијената је лечено том кобинацијом и нико није преминуо, симптоми се повлаче послије сат, сат и по или дан-два. Значи имате ту класу љекова, предсједник то изнесе, а Фаучи на то каже: уколико нема научних студија које би то потврдиле да их не би требало користити. Док, са друге стране, он промовише вакцине за које немамо појма шта могу да ураде, али он каже да је у реду да се оне користе. Мислим, ако нам то не указује на конфликт интереса, не знам шта указује!

Људи морају да се пробуде и да схвате да у овоме постоји огромна криминална компонента која је угасила економију у цијелом свијету и да долазио до једне особе, а то је по мом мишљењу Фаучи. Очигледно, постоје и други људи који су укључени у ову шараду, али Фаучи је особа коју су ставили у први план и Фаучи је тај који је имао могућност да ово заустави. Фаучи је рекао мојој пријатељици Џуди Миковић, са којом сам управо направио интервју прије сат времена. Она је била у затвору 5 година. Њој је Фаучи пријетио прије 10 година када је изнијела чињенице о вирусним студијама и истраживањима на којима је радила, а она је била ангажована да ради истраживање вируса еболе да би га направила вирулентнијим, то јест истраживала jе стицање функције на вирусу еболе, она је за то била задужена. Кад је схватила шта је направила и да се то што је истраживала користи у нечасне сврхе, и кад је имала намјеру да то раскринка, њена каријера и чак и њен живот су доведени у опасност. Она је одбила да се повуче, ишла је даље и погодите шта су јој урадили – оптужили су је и ставили у затвор на пет година. Она је написала књигу која је данас изашла, мислим да је назив … Баш данас је објављена.

Кажем вам, све ово нас води до Фаучија али Фаучи је само један од играча, постоји други људи. Можете да почнете да гледате агенде, то је широко доступно, свако може да пронађе интернет претрагом. Потребно је само отворити очи, отворити ум, и не треба се везивати за одлуке или исходе, само посматрајте, користите свој мозак, народе, пронађите низ догађаја како су се догађали, истражите, и ако пратите логичан мисаони слијед ствари, доћи ћете до истог закључка, нема шансе да можете доћи до неког другог закључка, сви путеви воде назад на исто место.

– Хајде да се вратимо на још нешто на шта сте указали, везано за класификацију узрока смрти.Шта чујете од колега у вези те класификације или рекласификације која се односи на коронавирус?

– Jа се дописујем са многим докторима које сам обучавао и неки од њих су моји пријатељи на друштвеним мрежама. Они сви говоре једно исто– они кажу да ово није вирусно. Не знам шта је, али изгледа као висинска болест, као хипоксична повреда. И љекари који су јавно изнијели овакво мишљење су били цензурисани. Моји видео клипови, дио 3, 4 и 5 су склоњени са јутјуба када су достигли милионе прегледа. Јутјуб их је прво цензурисао, а потом и Фејсбок. Неке видео клипове су оставили, део 1 и 2. Пре мање од 48 сати смо поставили петоминутни видео клип о начелнику медицинске службе оружаних снагаи ономе што је рекао и како медији то нису пропратили -и тај клип је имао милионе прегледа.  Али ја знам да има много доктора који су свјесни овога, доктора који су ми дали информације, доктора и који су подијелили информације са мном и који су у том окружењу. Сада не радим у ургентној медицини већ 20 година. Специјализирао сам ургентну медицину и општу хирургију, али у приватној пракси радим са канцером и осталим хроничним болестима, аутизмом… Имамо пацијенте из 93 земље света. Дакле,  ја не радим са акутним медицинским стањима али имам увид преко лекара који раде са тим пацијентима и прочитаћу вам неке детаље.

Доктор са интензивне његе, који је радио у Ургентном центру у Њујорку, онај чији су видео видјели многи је цензурисан. Зашто би цензурисали доктора који је на терену, који је на првој линији, који лечи људе и зашто му не дозвољавају да изнесе своја запажања? Суштина је у овоме, Гари. Када имаш акутну ситуацију, респираторно стање, прва ствар коју треба осигурати је да се одржи функционалност дисајних путева. У трауматској медицини и ургентној медицини имамо оно што називамо ABC медицине: A (airways) – дисaјни путеви B (breathing) – дисање и C (circulation) – циркулација. Тако да, ако су дисајни путеви из неког разлога компромитовани циљ је стабилизовати их. Како обезбиједити функционалност дисајних путева? Пoчињемо полако са два литра кисеоника преко назалних канила, што се може повећати на 5 или 10 литара. На том стадијуму може се прећи на систем за дисање, може се ићи на CPAP (continuous positive airway pressure)затим на BPAP (bi-level positive airway pressure)и постоје чак студије које указују да су заправо CPAP и BPAP ефикаснији од интубације пацијента. Чим кренете са интубацијом пацијента имате много других могућности које могу да се догоде – имате баротрауму од механичког вентилатора, то је један проблем, затим аспирациону пнеумонију као проблем, затим сам процес интубација може да узрокује додатне каскадне упале и трауме дисајних путева – постоји много различитих ствари. Када једном кренете у интратрахеалну интубацију свашта може да се догоди као потенцијални проблем. И шта су сад они урадили? Oни су заобишли CPAP и BPAP, потпуно су их заобишли и пацијенте са респираторним проблемима и под респираторним стресом ставили директно на интубацију. Доктори од којих добијам информације кажу – Да, постоји повећање броја пацијената са респираторним стањима у Њујорку, али није вирусно, изгледа као да нема смисла, личина хипоксичну повреду, изгледа да се хемоглобин одваја услед неког поремећаја и постоји објашњење за све то али је потпуно игнорисано.

Видео клипови који су цензурисани су имали слово и број као кључне речи због којих су били цензурисании и то је 5G.  Не знам да ли желите да причате о томе. Нико није рекао да 5G изазива COVID-19. То причају мejнстрим медији да постоји теорија завере да  5G узрокује COVID-19. То чак ни идиот не би тврдио. Оно што кажемо јесте – ако 5G мијења ћелијску матрицу онда мијења морфолошку структуру ћелијске мембране и у основи мијења напоном контролисане калцијумове канале који омогућавају прилив калцијума у ћелију, а прилив калцијума у ћелију је патогномонични знак за канцер. Он изазива блокаду апоптозе и неконтролисану ћелијску пролиферацију. Постоји преко 2000 објављених студија које говоре о дејству 5G, нове генерације интернета. Наши обични телефони су између 500 и 900 херца. 1Gје 1 милијарда херца. Студије су рађене да би се показало да зрачење између 1,7 и 1,8 гигахерца или између 1,7 и 1,8 милијарди херца узрокује разне облике канцера и неуролошких поремећаја. Када 5G мрежа буде у потпуности покренута биће од 30 гигахерца до 300 гигахерца – то је од 30 до 300 милијарди херца. Немојте ми рећи да то нема никакве везе са овим.

Даћу вам потпуни преглед ових шест видео клипова, Гари, у 30 секунди.
– Први видео клип COVID-19 конспирација? –факти против фикција.
– Други видео клип COVID-19 конспирација?- игнорисање токсикологије. Сви су игнорисала ту ружну компоненту. Шта се догодило у Вухану – испуштање гасова из пећи за спаљивање насталих масовним сагоревањем фосилног горива. Људи су то удисали и отровали се. Ово се десило 2016 -2017 и привукло је међународну пажњу а BBCи CNN су објавили да су становници Вуxана били oгорчени, да су биле јавне демонстрације због лошег квалитета ваздуха. Ти људи су били отровани. А ми имамо и кемтраилове и разне друге ствари. Погледајте шта се дешава везано за цигарете са DDT, то се догађа кроз генерације, а од скорo имамо и глифосат и друге појаве, oпиоидну кризу, тако да је наш организам затрован разним хемикалијама. Дакле токсичност је прва компонента које треба да сте свјесни.
– Трећи видео клип – корумпирана наука. Већ смо рекли како је настао COVID-19.
– Четврти видео клип утицај 5G на имунитет. Нико није рекао да 5G узрокује COVID-19, већ он умањује отпорност имуног система. Уколико је особа рањива (имуно компромитована), чини је још рањивијом. Уколико се ради о здравој особи, овим се слаби њен имуни систем чинећи ту особу рањивом. О томе говоримо. А да ли се ради о радио фреквенцијама електромагнетног поља генерисаног од 5G или и прљавој енергији електромагнетног поља, то не знам, ја нисам стручњак за ту област. Ја знам како да лечим људско тело. Ми смо имали много пацијената из различитих крајева света који нам долазе са озбиљним болестима. Ја вам тврдим да ако смо у стању да њих лечимо, онда овај COVID-19 не представља никакав проблем, није проблем за многе лекаре.Постоје стотине ако не и хиљаде љекара који сматрају исто што и ја. Можете их лијечити озонском аутохемотерапијом, можете дати витамин Ц, што већ раде у Кини, можете просто узимати селен. Постоји искривљена слика коју сада пропагирају мејнстрим медији у вези селена. Селен је попут антибеби пилуле за било који вирус. Ако сте забринути, узимајте селен у наредних 10 дана. То је толико просто и можете га набавити у свакој радњи здраве хране. Али они упорно гурају агенду о вакцини. Зашто? Tо је питање које треба себи да поставимо.

– Хајде да поставимо то питање. Шта сматрате да је мотив ових светских организације које гурају те очигледно лажне тврдње ширећи панику глобално?

– Гари, не знам… Tи ниси говорио о мом војном искуству, а ја сам служио у Петој специјалној јединици, у Другој пешадијској дивизији, у 101-ој ваздушној дивизији. Ја сам служио у овим јединицама као лекар. Био сам дио ових организација и могу да ти кажем да ми радимо многе ствари у име Бога и државе, али касније у животу, кад мало постанемо зрелији, почнемо да се питамо – ако је то било у име Бога и државе, зашто сам онда морао да скидам своје значке и америчку заставу са униформе за не дај Боже, у случају непредвиђених околности да се покаже да америчке трупе нису могле бити на том мјесту. Ми смо радили многе ствари у име добра и Бога и државе, под изговором чувања јавне безбедности, које заиста нису биле добре. Не само војска, многи од мојих колега ветерана ће вам то посведочити. О каквој агенди се овде ради? Па, не знам да ли желиш да се осврнем на ствари које заиста могу да изазову контроверзе, али ако се сећаш, током првог заливског рата… Да ли се сећаш зашто смо ушли у први заливски рат? Сећаш се, Гари?

– Па у време Првог заливског рата имали смо тату Буша који је хтео… Биле су оне бебе у инкубатору и они су измислили изговор да уђу у рат и униште Садама Хусеина.

– Али изговор који су медији објавили свету је био да смо ми, САД, отишли да заштитимо нафтне интересе Кувајта зато што је Ирак запалио оне бушотине. Да ли се сјећаш тога?

– Сјећам се тога, да. То је било да бисмо заштитили Кувајт.

-Ја могу да ти дам име особе. Ако баш хоћеш, он је био први наредник и надам се да ми неће замјерити ако кажем, ја ћу рећи први наредник Рафаел Медина из Колумбије у Јужној Каролини, мој веома блиски пријатељ који је самном служио у Кореји и он ми је рекао – Господине, не знам шта се догађа али Вам могу рећи да ове пожаре, 300 ових пожара… ја и 11 мојих људи смо са шест дина-багија* отишли и подметнули те пожаре (*дина-баги је ниско моторно возило са широким погоном за рекреативну вожњу песком, прим. прев.). Такву врсту информација медији не објављују. Ми смо креирали тај фолс-флег* догађај да бисмо оправдали наше акције. (*falseflag – догађај под лажном заставом, намерно лажно представљeн догађај, политичка или војна операција изведена да изгледа као да је предузела друга страна, прим. прев)

Каква је сада агенда у питању? Вјерујем да је иста агенда. To je фолс-флег догађај. Да би наметнули обавезну вакцинацију они свуда постављају 5G торњеве, имате испуштање гасова насталих сагоријевањем фосилних горива, кемтрејлсе и све те разне ствари… И шта онда раде? Они заглупљују становништво, почињу да вакцинишу тако да ће људи који не приме вакцину буквално бити сматрани за дисиденте. Људи као ја ће бити упуцани у главу, људи попут вас ће бити упуцани у главу или ћемо бити затворени у неку врсту концентрационог логора. Ставиће RF чипове у нас да би видјели ко је примио вакцину а ко није, а онда ће људи који ће бити све болеснији од вакцинације рећи: Боже, све више људи је болесно, треба нам још вакцина. Онда ће још људи бити изложено 5G мрежи а они ће рећи: видите још више људи је оболело, треба нам још вакцина. И то ће бити циклус који ће се изнова и изнова понављати док сви не буду дигитализовани и сви не буду имали RF чипове.

Сада ми реците нешто. Овај размак између људи износи 6 стопа (2м). Постоји војна технологија које присутна већ 15 до 20 година помоћу које могу да прате војника иза непријатељске линије када се креће. Специјалци се увек прате да би да би могла да им се пружи заштита и пошаље помоћ, и могу бити опажени у пречнику од 5 стопа. Ово наметање растојања између људи од 6 стопа је потпуна глупост. Прије свега не постоји ништа што прескаче такво растојање, друга ствар је да ови RF чипови… Кажите ми, када их уграде у нас – јер та технологија је присутна већ 4 – 5 година, постоје приватне компаније које то раде. Ја имам видео снимак у шестом видео клипу који показује како људима већ убацују RF чипове – зар мислите да сателити и други објекти за праћење не могу да прате појединце? Oни покушавају да нас десензитивишу, тако да људи прихвате идеју да их та друштвена дистанца штити, а заправо они могу да нас прате и виде када смо у групи од троје четворо или двадесеторо људи. Они не знају да ли је једна особа или десеторо људи, желе друштвени размак да би у нашу свијест усадили да је ово нешто ново и да је то свима потребно ради заштите, а истина је да се то ради да би нас још више пратили да би нас више посматрали, то се ради да би они могли да одлуче коме ће се дозволити да прича и ради, а ко треба да буде третиран као дисидент или пак класификован као дисидент и ућуткан.

Ето, питао си ме, отворио си кутију, и то је оно што ја вјерујем. Неки људи се неће са мном сложити, већина може помислити да сам лудак. То је потпуно небитно. Знаш зашто? Jeр је ово кључни део онога што се спрема годинама, деценијама. Национална иницијатива за вакцинацију искорењује дечије болести. Нећемо више имати аутизам. Аутизам је био присутан у 1:10000 случајева 1991. а сад је 1:32. Подаци CDC показују да 1% светског становништва има аутизам. То су подаци CDC-ја. Број становника на планети је тренутно 7,7 милијарди – то значи да 77 милиона људи има аутизам, узрокован чиме? Узрокован вакцинама. И сада ми говорите да ће ове нове вакцине које ће Фаучи да уведе, истовремено игноришући хидроксихлорокин и зитромакс, кажете ми да је вакцина нешто што би требало да сматрам безбедним да се убризга у моје тијело, у тијело моје дјеце? Пре бих умро него да ми се то догоди. Нема шансе да ћу дозволити било коме да нам одузме наше суверено право.

Томас Џеферсон је рекао да када људи буду дозволили влади да диктира коју храну ће ставитиу уста и које ће љекове да узимају, њихове душе ће ускоро бити у истом жалосном стању као оних који живе под тиранијом. А то је управо куда ми идемо, осим ако не устанемо, ако масе људи не устану и не скупи се 2000, 3000 људи да покажемо да немамо због чега да бринемо, да нема разлога за страх осим самог страха, као што је рекао Френклин Делано Рузвелт. Шта ће да ураде, да ухапсе 2000, 3000 људи у сваком граду? Tо нам је сада потребно.

Имамо мали простор за то јер је начелник медицинске службе оружаних снага већ изашао и објавио бројеве а мејнстрим медији покушавају да десензитивизују, блокирају, осигурају да нико за то не зна. Они појачавају своју игру покушавајући да кажу људима – не 6 стопа друштвеног размака, него 13. Не, неће бити  годину дана прије него што се вратите на посао, него до 2022. То нам ови гадови говоре. И са каквим циљем? Да би наставили план обавезне вакцинације.

Све ово нема смисла, све је замајавање, лаж, ти бројеви не постоје, чак бројеви које сада користи и даље нису се изједначили са сезонским грипом, још су испод. Зато надувавају податке, зато мењају узрок смрти на умрлицама, зато говоре медицинским сестрама да су отпуштене да би после могли да мењају узрок смрти на умрлицама, зато мењају прописе, зато узимају лутке и снимају у једној болници. Све је режирано!Ја никада нисам видео интензивну негу какву су приказали на каналу ABC. Oнда помислим, добро то је у Италији, можда тамо интензивна нега изгледа тако, а онда покажу исте снимке из Њујорка, и помислим – чекај мало, ово су исти снимци!

Једна лаж следи другу, Гари, а амерички народ и не само амерички народ, грађани света… Ово се тиче цијелог свијета. Сви морате схватити да је ово све фасада. Научници и љекари који на ово ћутите, ако нисте део решења онда сте део проблема. Ви стварате и одржавате мит и требало би да проговорите, а не да бринете о вашој личној безбедности. Реците истину, јер је остатку свијета она неопходна. Ја не бринем шта ће бити са мном, Гари, баш ме брига шта ће бити са тобом или са мном,то је ирелевантно. Оно до чега ми је стало су моја деца, оно до чега ми је стало су моји унучићи, још их немам али једног дана ћу их имати…  Ово се тиче наших потомака, свих будућих генерација, будућности људске врсте – до тога ми је стало.

– Хтјео бих да се вратим и осврнем на нешто што сте поменули. Проценат особа које су оштећене вакцинацијом указали сте на аутизам…  Али, недавно је Бил Гејтс гостовао на каналу CNBC то смо преносили овде. И рекао је са злобним осмехом, заправо изгледало је јако чудно, рекао је да би 700000 људи могло да буде оштећено његовом вакцином и да би владе требало да организују неку врсту система одштете тако да оне не буду одговорне за 700000 људи оштећених вакцином. Он то признаје. Али када имате 700000 људи оштећених вакцином и такође имате људе који ће бити „заштићени“ од COVID-19. Кажу да ће милиони људи бити мртви, мада су сада ти бројеви кориговани… Али они прихватају да 700000 људи може бити оштећено, неки убијени, осакаћени – коју логику користе ови људи? A онда желе да учине да владе зато не буду одговорне када то буде обавезно. O чему се ту ради?

– 700000 умрлих од вакцине о којима он прича. Рећи ћу ти… Сви предвиђени смртни случајеви од COVID-19, који год то број био, можеш ставити 9 нула иза тог броја, рецимо 7 милијарди људи – то је њихов циљ – неће умрети од COVID-19 нити од H1N1 нити од Zika вируса, нити бити од било ког другог агенса, већ од проклетих вакцина. Они који то знају већ све разумеју. Треба само да чујемо шта каже доктор Џуди Миковић и кроз шта је она прошла и како су она, како је њена каријера, њен живот… Сматрали су је бегунцем од правде, ставили су је у затвор… Кажем вам, ови људи: Гејтс, Фаучи и њихова клика, кад би сте их ставили у затвор видели би сте како би свет постао једно невероватно предивно пребогато место. Они хушкају Јевреје против Муслимана и Хришћане против Јевреја, црнце против белаца, демократе против републиканаца, зато што покушавају да све поделе да би им одвукли пажњу.То је подела, подела, прво заводиш па онда владаш.

Морамо да схватимо,  без обзира на различите вјерске системе ми смо сви дио исте врсте, ми смо људи, а они имају своје планове. Њих није брига које си боје коже и у шта вјерујеш, они само хоће – ја ћу то рећи, Гари, извини ако сви помисле да сам лудак, не занима ме – постоји план за депопулацију. Бил Гејтс је био ухваћен како изјављује: „депопулација преко вакцинације“. Jа не могу да схватим како нека особа може да изађе и да овакве изјаве и каже да ће 700 000 људи бити осакаћено, али ти могу рећи да тих 700000 људи који ће бити осакаћени, на то мораш додати још три нуле зато што ће толико људи бити окривљено. А они ће окривити COVID-19 и употребити то као оправдање да вакцинишу још више људи. Управо то се догађа.

Људи који говоре: антиваксери, проваксери… Ја сам био етикетиран као антиваксер. Рећи ћу ти, ја нисам против вакцина, никада нисам био против вакцина – ја сам против глупости због тога што се сваки аспект распореда за вакцинацију који се примењује у људској популацији коси са свим основним принципима хумане физиологије, сваког појединачног аспекта. Имуни систем није чак у стању да развије имуни одговор до узраста од 6 месеци или годину дана. Зависно коју литературу консултујете, можете узети да је потребно од 2  до 14 година да имуни систем довољно сазри. Ми знамо да имуни систем не може да развије имуни одговор у првих шест мјесеци живота, али ми вакцинишемо бебе првог дана њиховог живота на планети. Зашто, из ког разлога? Па, зато што хоћемо да их заштитимо. Од чега да их заштитимо? Од чега их штитите? Од чега штитите дијете чији имуни систем није способан за сероконверзију (производњу антитела) тако што ћете у вакцину додати имуносупресивне компоненте попут никла, алуминијум, живе, формалдехида, а потом додати адјувансе као што су ДНК фрагменти, мутиране хумане ћелијске линије и остало, и све те глупости које трпате у тело.

Дајете нешто да би сте стимулисати имуни систем а онда га у исто време слабите имуносупресивним супстанцама. И то дајете у тренутку када имуни систем детета не може ни да развије имуни одговор! Кажите ми где је ту логика? Нема логике, а лекари су као роботи који ово следе. Свако ко каже, свако ко каже да су вакцине неопходне је или потпуна стопостотна незналица, или је део сумњиве агенде и финансијски мотивисан да то тврди. Зато што је то бесрамна лаж! Не постоји оправдање да се вакцина убризга у тело новорођенчета првог дана његовог живота јер оно на њу не може ни да одговори.

Гари, направићу ти аналогију. Ми сви знамо да ходамо, Бог нам је дао ноге да бисмо ходали. Али човек је напредовао и рекао да би требало побољшати начин кретања, па сада кад хоћемо да идемо до Јужне Африке ми летимо. Слично томе, тело има имуни систем и Бог је направио имуни систем да функционише на одређени начин, али човек дође и каже –хеј, ми хоћемо да побољшамо имуни систем тако да будемо још боље заштићени. У реду, до те тачке подржавам концепт вакцинације. Разумем,  унесе се страна супстанца – и то је баш као што тело функционише. Моје питање је следеће: кад бих ти рекао да сваки пут када летиш одавде до било ког другог места на планети и да ће кад уђеш у авион један од 32 путника умрети или стећи неки тип трајног неуролошког поремећаја, да ли би летео?

– Не.

– Управо се о томе ради. Вакцине су добар концепт али ужасан производ и ево нечег што нисам знао док ми мој пријатељ Дал Виктори није показао у једној од његових презентација. Да ли знаш, када поднесеш тужбу против произвођача вакцина, да ли знаш ко је именован као окривљени?

– Не. Мислим, ја знам за судове који раде са случајевима људи оштећених вакцинама, знам основе али не знам ко је именован на тужби.

-Именован на тужби је Секретар за здравље и људске дјелатности. Зашто, можда се питаш? Зато што су 80-их, а ја ово нисам знао, враћамо се у прошлост…  80-их година произвођачи вакцина су изашли пред Конгрес и рекли  да им треба помоћ, рекли су – толико људи нас тужи због споредних ефеката вакцина да нам треба помоћ. Председник Реган је тада рекао да то није добра идеја, али је Конгрес то дозволио и помогао индустрији вакцина рекавши: ми ћемо да преузмемо обавезе праћења и проучавања и обезбјеђивања да све буде одрађено везано за безбедносне студије.И, наравно,у типичном стилу владе, од тога није било ништа, тако да сада кад год неко тужи произвођача вакцина, а као последица тога што су 80-ихгодина спасени од стране Конгреса, оптужени није више произвођач вакцине, него влада којих је спасила, зато је Секретар за здравље и људске делатности именован као оптужени у тој тужби. И погоди против кога се бориш, кога имају адвокати са супротне стране – Министарство правде. Министарство правде које би требало да осигура да правда буде задовољена бори се и заступа произвођаче вакцина против повреде нанесене обичном грађанину. Ето како је уврнут и искривљен и упропашћен наш систем. Вријеме је да га очистимо. Вријеме је да узмемо Гејтсе и Фаучије и натерамо их да одговарају за оно што су урадили.

-То је сигурно нешто што треба размотрити, и заиста мислим да ствари иду у том правцу. Видимо људе као што су доктор Шива, Ви, ја, који позивамо на одговорност ових челника. Да се вратимо један корак уназад, када говоримо о надзору. Видимо Гугл, видимо Епл и ове разне апликације које су направљене да прате COVID-19 пацијенте. Какав преседан ми овде чинимо? Пре сте поменули RF, ми знамо да постоји посебно мастило које могу да ставе у вакцину, кoje је видљиво само под одређеним свијетлом. Дакле, какав преседан правимо у овом случају који се тиче упада у домен приватности као и претварање обољелих у парије (најнижа каста, недостојни живота, прим. прев.)?

– Гари, мислим да си ти великодушан и племенит, ако желиш да сазнаш какав је ово преседан… Мислим да већ знаш, смешкаш се… Ово је преседан сличан ономе у Другом светском рату. Ово се не разликује од онога што се догодило Јеврејима, како су били одбачени, како су људи друге боје коже и другачије вјере били изопштени послати у концентрационе логоре. Мислим, каква је разлика између мастила које можемо да видимо и мастила које смо могли да видимо кад су тетовирали Јевреје у вријеме другог свјетског рата? Која је разлика? Tо је иста ствар. Већ постоје информације које указују да је систем вриједности у који верује Бил Гејтс еугеника, и њена историја уназад која је, било директно или индиректно, повезана са свим што се догодило  од стране нацистичке Њемачке. Постоји петоминутни видео који ћемо поставити сјутра, који је поставио InfoWаr,  то је сјајно урађенa петоминутнa историјa о томе где је све почело и где се налазимо сада и који повезује све.

Мислм да количина цезуре које се тренутно догађа, то би само по само по себи требало да буде застрашујуће за људе да постоје ствари које се цензуришу. Кад људи кажу – па докторе, гдје је доказ, зашто медији не обавештавају о томе, да је то истина сви би о томе обавјештавали. У томе је ствар. Цензура је креирана да би се спријечило ширење истине, а ове медијске куће су све укључене. Догодило ми се огромно хаковање од Хафингтон поста чак од људи који су наводно пријатељски настројени у одређеним медијима. Контактирала су ме два различита извора који су жељели да ме интервјуишу, али ни један ни други нису хтели да говоримо одређеним областима и када сам им рекао –Шта?  Oни су на то рекли као да једноставно не желе да пговоре о тим стварима. Рекао сам – Знате шта, ја сам цензурисан од највећих, Јутјуб и Фејсбук ме цензуришу, неисте ми потребни да ме још ви цензуришете.

Гари, цијеним што имаш способност и жељу да дођеш до истине и мислим да је име твоје мреже Next News Network од говарајуће јер, вјерујем, да ће се људи вама окренути као извору информација. Као Роберт СкотБел, Ви, многи други људи који достављају праве информације без цензурисања док њих цензуришу.

Дакле, ја цијеним медије који су прави медији који поседују новинарски интегритет и извештавају о свим странама. Због тога стављам свој живот у опасност, због тога су милионе Американаца погинули у Првом и Другом свјетском рату, у Вијетнаму, Кореји. То је све било за слободу, за слободу говора. То је прва слобода. За слободу да носе оружје, што је наша друга слобода. И то је оно што покушавају да ураде –  све ово око разоружавања, разоружавање, разоружавање, разоружавање…  Ако нас разоружају погодите шта ће се десити – онда може било шта да се догоди. Имам пријатеље из цијелог свијета који ми у последњих пет шест година причају и понављају – то су људи који нису држављани САД -и који ми говоре:Надамо се да ви Американци разумете, надамо се да никада нећете одустати то свог оружја,јер ако то урадите све је изгубљено.Јер ако Америка падне, пада и остатак света. Зато што ми имамо највећи број становника који поседује оружје, ми имамо велики број војних пензионера и припадника јавног реда и имам поруку за сваког полицајца и свакога ко је при војсци, било на активној дужности или у пензији. Хоћу да запамтите ове речи и кад год ми се укаже прилика да ово кажем ја их подсетим… Ви сте положили заклетву да браните устав САД против свих непријатеља страних и домаћих.Запамтите ту реч – домаћих. И запамтите да ако сте активни чувари јавног реда или сте сада у војсци, кад будете позвани у неку акцију против грађана, запамтите да када скинете униформу ви сте то исто ваша деца ће бити исте подложне индивидуе који ће добијати RF чипова и све те ствари. Oни ће бити подложни истим отровима тако да je противзаконито слушати противзаконита наређења. Сјетите се тога. Сјетите се да када будете позвани да нешто урадите против грађана, сјетите се да је ваш посао, заклетва коју сте дали да заштитите оне који не могу себе да бране, да заштитите оне који су рањиви, не да их искористите. Сјетите се те заклетве, чувари реда и војско, било да сте активни или пензионисани, то не представља никакву разлику, сјетите се своје заклетве.

-Сјетите се своје заклетве. Апсолутно. То су ријечи којих се треба сјетити. А сада за оне који ово гледају…  Ово је много информација, много информација смо ставили испред вас и сада је на вама да узмете ове информације и подијелите их са вашим пријатељима, узмите линк овог видеа, ставите га у е-маил и подијелите, ставите га у текстуалну поруку и подијелите, ставите га на твитер, ставите на фејсбук. Поделите линк и раширите свуда ове информације, зато што ове информације нећете чути на мејнстрим медијима, нећете их тамо пронаћи, они о овомене причају. Али ми смо ту на Next News Network са доктором Батаром.

– Докторе, заиста ми је било задовољство да вас угостим.Да ли имате неку поруку за крај?Управо сте позвали људе који су у војсци и жене и мушкарце као и бивше припаднике војске али какав позив на акцију упућујете просечном Американцу који вас сада гледа? Шта је најважнија ствар коју желите да им поручите док пролазимо кроз ову пандемију?

-Гари, хвала ти што си ми дао ову прилику. Постоји веб сајт http://AskDrButtar.com/NNN и ако можете да одете тамо, поставили смо линк на NextNewsNetwork.Ако одете тамо имаћете приступ видео материјалу који се односи на вакцине, који ће бити бесплатно доступан на неко време.Имаћете приступ видео материјалу који смо поставили везано за COVID-19, који је цензурисан, и то потпуно бесплатно без икаквих трошкова. Хафингтон пост је покушао да објави да сам наплаћивао 450 долара за све те информације. Имам добру вест заХафингтон пост – тужићемо вас за клевету. Неће вас ништа коштати, можете да приступите IADFW међународној асоцијацији за свет без болести, и то уколико желите, немате обавезу за то. Међутим, информације и извори су сви тамо.Желим да преузмете те снимке, моћи ћете да их скинете са сајта, јер они могу да их цензуришу са јутјуба и фејсбука, али не могу са вашег уређаја.И, као што је Гари рекао, и то цијеним, поделите ове информације са другим људима.Ако их сви буду имали, онда неће моћи никога да цензуришу, не могу да цензуришу све људе, можда могу неке од нас али ако их сви имају онда не могу да цензуришу све. Ето, то је мој позив на акцију – идите на сајт http://AskDrButtar.com/NNN, преузмите информације, поделите са пријатељима и породицом и тамо ћете наћи неке алате које су потпуно бесплатне. Користите их ако желите, или немојте уколико не желите, свеједно ми је, али скините те снимке и поделите и са својом породицом и пријатељима – то је све што тражим.

– Докторе, хвала Вам много што сте нам се придружили. Народе добили сте упутства и знате шта да радите, делите информације на вашем друштвеним мрежама.Као и увек, поздрављамо ваше коментаре.Докторе, желимо да Вас видимо опет ускоро,а ако будете у близини Чикага вољели бисмо да будете гост у нашем студију, да седнемо и да разговарамо. Било би дивно да будете на нашем подкасту. Информације које сте данас презентовали и жеља за истином су веома важни и надамо се да се ово преноси на све који гледају. Знам да је тако јер седим овде и слушам шта нам говорите и ја се загревам и узбуђен сам што могу да представим ову информацију америчким грађанима. Дакле, докторе, добродошли. Вољели бисмо да нам поново будете гост неком другом приликом.

– Цијеним то, Гари, и ја бих волео да будем поново део програма.

– Хвала што сте нам се придружили. Народе по кућама, знате шта треба да радите, подијелите ово, напишите коментар и видимо се у наредном извјештају за Next News Network. Jа сам Гари Франчи.

Припремио: Огњен Војводић

Извор:

ОГЊЕН ВОЈВОДИЋ ИНФО