Ухапшеном због непоштовања социјалне дистанце наређено да уплати 800 евра преко Прве банке на име „хуманитарне помоћи“ за Хитну помоћ!


фото: Фејсбук

Мог Алексу су ухапсили јер је сјео са другом на клупу. После 24 дана је изашао да ухвати ваздуха! Алекса као тежак асматичар бива смјештен у бетоњерку!„, написала је на свом фејсбук профилу Наташа Колчевић.

Управо из овог разлога младић је приведен, тачније због кршења мјере коју је увела Влада а односи се на држање „социјалне дистанце“.

Он је, према ријечима Колчевићеве, одведен у канцеларије МУП-а гдје борави десет особа без икакве заштите и физичке дистанце а сви су они приведени због непоштовања поменуте мјере.

„Не дају им да се јаве. А они нас не обавјештавају! Први контакт и сазнање имамо од адвокатица после 12 сати. Са лисицама на рукама спроводе их у Суд. У року од одмах тражи се уплата за Алексу од 800 евра а било их је и до 3000. Уплата је на име ,,хуманитарне помоћи“ за Хитну помоћ. И 30 дана кућног затвора. Наравно, и та се уплата врши преко Прве банке„, пише Колчевић.

Алекса и његови другови су момци који су скоро постали пунољетни, наводи Колчевићева и додаје да се никад, ни као дјеца, нису потукли а спроведени су у Марицу са лисицама на рукама.

Ово им нећу опростити. Нијесте нас препали! А Алекси никад нећете скинути овај најљепши осмијех са лица. Заклела сам се као родитељ: ћераћемо се!„, поручила је Колчевићева.

 

Извор: ИН4С