КО СУ ТАЧИЈЕВИ СРБИ ЗА ИВИЦУ ДАЧИЋА И КО ИХ ЈЕ У СТВАРИ СВИХ ОВИХ ГОДИНА ПОДРЖАВАО ?

oliver ivanovic i petrovic tacijev srbinОд премијера Р.Србије Ивице Дачића ових дана смо имали прилике да чујемо пуно изјава које су биле у функцији обмањивања јавности у србији , а све са циљем да се издаја мора спровести по сваку цену , али да ће бити толико лицемеран то заиста нико на КИМ није очекивао . Ево о чему се ради и шта је то изјавио јуче цитирамо : Срби са севера КИМ могу да донесу одлуку да не учествују на локалним изборима, који ће бити одржани на јесен , али треба да буду свесни да ће онда Заједницу Српских Општина ( мислећи само на север јер се у имплементацији нигде југ и не помиње ) чинити “ Тачијеви Срби “ .
Испровоцирани по ко зна који пут од стране српског премијера , а који не бира начин да обмањује и лаже јавност у србији желимо да га подсетимо да је управо те Тачијеве србе ( како их сада назива ) управо он на индиректан начин створио и свих ових година подржавао . Наше тврдње таквој чињеници можемо доказати на пимеру у штрпцу односно кроз подршку коју су пружали управо његови партијски пријатељи и државни чиновници управо тим „ Тачијевим србима „

1. Илија Будурић ( који је био на функцији директора поште косова за мањине ) – је син начелника призренског округа Јовице Будурића а који је истовремено и високо рангирани члан Социјалистичке партије србије , је човек који је безрезервно и несебично учествовао у постављању Братислава Николића на месту градоначелника општине штрпце и свих ових година му пружао подршку. Такође преко свог сина исти тај Јовица Будурић је многе србе њему блиске запослио у ПТК и остале косовске институције наносећи тиме огромну штету српском народу у Штрпцу јер је уместо да спроводи политику Владе Р. Србије то чинио сасвим супротно и јачао институције државе Косово .

2. Новица Крстић – директор средње школе у Штрпцу , истовремено и председик општинског одбора СПС-а у Штрпцу је преко људи блиских његовом брату учествовао у директној помоћи око доласка Братислава Николића на место градоначелника општине Штрпце , своју личну подршку у почетку пружао на прикривен и лицемеран начин јер му је било у интересу да просипа лажни патриотизам на основу чега је успео да опстане 20 година на месту директора средње школе , a за узврат и указаној подршци овај му је многе његове људе ставио на виртуелни платни списак просвете, а некима по критеријуму да су наводно социјални случајеви и расељена лица саградио и куће .

3 . Живче Шаркоћевић ( високи функционер СПС-а , члан главног одбора , заменик директора средње школе у Штрпцу ) у почетку прикривено а касније и јавно давао подршку Братиславу Николићу што му се овај одужио тако што је дуго добијао плату и од општинског одељења за образовање косова .

3 . Радојко Савић ( директор дома здравља Штрпце , функционер СПС-а ) који је дирекно помогао Братиславу Николићу око доласка на место градоначелника и то на тај начин што је својим запошљеним радницима у дому здравља у Штрпцу лично сугерисао да га подрже а некима чак и наредио да то морају да учине , а овај му се одужио реновирањем куће под изговором да је социјално – угрожено или расељено лице . Расељен наравно није а са некретнинама у Штрпцу и централној Србији и директорском платом од преко 150 000 динара социјално угрожен је још и најмање , али све има своју цену !

ТОЛИКО О ТАЧИЈЕВИМ ОДНОСНО ДАЧИЋЕВИМ СРБИМА СА КОЈИМА ЈЕДИНО МОЖЕ ДА СПРОВЕДЕ ОНО ШТО НА КиМ НИКО НЕ ПОДРЖАВА .

Срби из Штрпца / „СРБИ НА ОКУП“