Најважнији закон успјеха и просперитета!

Picture

Постоји један закон коме је подложно апсолутно све! Твој посао, породица, односи, здравље – све се може побољшати или потпуно уништити на исти начин. Који?

Не варајте се: Бог се не да ружити; јер шта човјек посије то ће и пожњети.
Библија, Посланица Галатима 6:7

Сигурно сте често чули ову фразу, преузета је из Библије и описује духовни закон који ради од стварања свијета. Он се не може укинути, као што је немогуће укинуту смјену љета и зиме, дана и ноћи, сунца и мјесеца.

У чему је суштина закона сјетве и жетве?
Све што имаш то је твоје сјеме. Мисли, ријечи, таленти, новац, вријеме, снага. Сваки минут живота је поље које сијеш. У зависности од онога шта стављаш у тло, израста жетва. Некад брзо, некад споро. Али је истина да жетва увијек постоји!

Зато, размотри све сфере свог живота и размисли о томе какво сјеме и гдје садиш? Да ли је добро или не баш? Или можда земља није добра? Коју жетву добијаш из дана у дан у раду, здрављу, финансијама и односима?

Све што имаш данас резултат је јучерашње сјетве. Ти си то посијао. И у твојој моћи је да уклониш оно што је посијано: на примјер, да се покајеш за учињено и дјелујеш другачије.
Други људи такође могу да посију одређена сјемена у твом животу: негативна или позитивна. Главно је да ли ћеш им дозволити да израсту? Ако су ти урадили или рекли нешто лоше, не фокусирај пажњу на то, не обрађуј то у свом срцу, у супротном ћеш сигурно пожњети бол и горчину која ће отровати твоју душу.
И обрнуто, ако су ти дали комплимент или поклон, прихвати и захвали! И пожњећеш још више љубави и прихватања у свим сферама живота!

Picture

Ради добро људима, помажи финансијски ( то је такође твоје сјеме!) за Божје дјело и за добротворне сврхе. Помози окружењу ријечима и дјелима, охрабри их и инспириши их. Свакодневно сиј љубав и подршку.

У својој професији и послу, уложи цијелог себе, не половично, већ максимално, да пожењеш 100% успјеха! Храни себе добром храном, посиј у своје здравље квалитетне производе. Филтрирај своје мисли и ријечи, то су твоја сјемена за будућност.

Ако будеш поштовао овај закон у свакој сфери живота – вјеруј, резултати ће те изненадити!

Нека срећа и просперитет испуне твој живот! Јер, сада си мудар и знајући сијалац сјемена, усмјерен на огромну успјешну жетву!
Ирина Апрељскаја

Извор: Срећа је важна