Вилијем Вокер опет понижава и пљуje Албанце на Косову

c35ba-zoranvlaskovic-lid

И у најновијој  јануарској посети Косову и Метохији

Вокер директан кривац за НАТО жртве Албанаца  али и других

Вилијам Вокер је директни кривац за НАТО жртве Албанаца током бомбардовања  Југославије 1999.године, 209 њих, којима Албанци не желе да подигну никакав споменик а Вокер је и овог јануара 2020.г.  одбио, не само да посети ова места, већ ниједном речју  није поменуо  албанске  жртве НАТО бомбардовања Југославије  које је он покренуо измишљањем случаја Рачак. Вокер је био директни окидач за убиство тих албанских цивила.

Вокер је конкретно много задужио Албанце измишљеном афером Рачак,  Гебелсовом фашистичком лажи, који је и довела до проглашења независности Косова, тако да је његова улога на Косову  код Албанаца значајна.

Но, несхватљиво је колико су данас Албанци на Косову и Метохији привржени антицивилизацији, антидемократији, античовечанству… и свему ономе што се зове нормално.

Откривање пре пар година споменика живом фашистичком Гебелсу у Рачку, пензионисаном америчком генералу убици и лажову Вилијему Вокеру само је потврда албанској привржености антидемократији!

Вокер је конструисао лаж у Рачку,(15. јануар 1999.г.) што је био повод и окидач бомбардовања Југославије 1999. године.  Званично и чињенично на шакама 37 од 40 тела албанских терориста у Рачку  методом парафинске рукавице откривене су барутне честице, што је доказ да су погинули непосредно пре смрти руковали ватреним оружјем, односно да су учествовали у борби, односно да су били терористи! На њиховој преобученој одећи није било бушотина од никаквих метака, што је уз друге доказе, то један од крунских доказа да се радило о албанским терористима и никоме другоме.

Но, фашистички Гебелс, Вокер је пре истраге лансирао лаж, да у Рачку нису убијени албански терористи већ цивили!?

После изношења доказа Слободана Милошевића пред Хашким трибуналом да су у Рачку вођене борбе против албанских терориста и да су погинули били припадници илегалне терористичке ОВК, из оптужбе против генерала Небојше Павковића, Владимира Лазаревића и осталих, овај случај је избрисан.

Фашиста и гебелсовац Вокер је ортодоксним лажима повукао окидач за НАТО бомбардовање Југославије. У том фашистичком НАТО бомбардовању на Косову је погинуло и 209 цивила Албанаца! Убио их је директно гебелсовац Вокер!

Несхватљиво је зашто су данас Албанци, и овакво Косово, привржени толико Америци, НАТО – у, Вокеру… највећим убицама данашњице, кад се зна да су им управо они нанели највећа зла у последњих деценију и по! Последице тих зала Албанци и данас смртно осећају на Косову!

И овог јануара 2020. године, када је  Вокер дошао  да наводно формира владу у Приштини, Вокер је одбио  не само да посети места на којима су страдали алб ански цивили од НАТО бомби већ ниједном речју није поменуо ове жртве  НАТО –а за које је је он, Вокер директни кривац.

Ево правих чињеница: НАТО напад на конвој косовских избеглица на путу код Ђаковице, 14. априла 1999.г. у западном Косову је резултирао убиство 73 и рањавање 36 цивила Албанаца. Тада је убијено 23 албанска детета а најмлађе међу њима је имало само три и по месеца! Директан кривац Вокер.

Највећи НАТО масакр појединачне „колатерална штете“ се десио 14. маја 1999, када је НАТО авијација бацила 10 бомби на село Кориша, код Призрена, убивши 87 цивила Албанаца а више од 40 је рањено. Директан кривац Вокер.

У бомбардовању затвора Дубрава код Истока у Метохији 19. и 21. маја 1999. г. погинуло је више од 40 затвореника Албанаца, од којих 19, од 26 њих укупно, су били терористи УЧК! Директан кривац Вокер.

И гле чуда цивилизације! Албанци не желе да подигну споменик својим сународницима, 209 њих цивила, жене, деце…., које су директно убили НАТО – фашисти, албански пријатељи, већ подижу споменик фашисти гебелсовцу који је буквално наредио и повукао ороз за убиства Албанаца и свих других овде.

Американци су одбили и да на овим местима убистава Албанаца поставе било какво спомен обележје уз речи – “ Не занима нас таква историја и Албанци су безвредни“.

Од бачених, забрањених, НАТО касетних бомби, до сада је на КиМ погинуло више од 115 Албанаца док су 450 њих остали трајни инвалиди!? Споменик фашисти и гебелсовцу пензионисаном америчком генералу убици Вилијему Вокеру у Рачку истински застрашује, понижава и брука цивилизацију и човечанство уопште.

А последице изручених уранијумских НАТО бомби на 112 локација  на Косову и Метохији  данас апсолутно  највише осећају Албанци јер сваке године, према прознању Приштине, на Косову се открије око 1300 нових оболелих Албанаца од малигних болести. И опет је за то директан кривац Вокер.