Агонија траје већ ОСАМ дана: Грађани широм Србије се организују и крећу у ПОТРАГУ за Моником, ово су ЛОКАЦИЈЕ са којих се полази

monikaa (1)_

Људи се свакодневно јављају са порукама подршке породици нестале Монике, али поред речи утехе, спремни су и да помогну

Потрага за Моником Каримановић (12) траје већ осам дана. Ангажовано је 600 припадника полиције, хеликоптери, пси трагачи, ловци, пронађено је и више трагова, али девојчице још увек нема.

Људи се свакодневно јављају са порукама подршке породици нестале Монике, али поред речи утехе, спремни су и да помогну.

Управо због великог броја позива које је добијала, мајка Монике Каримановић, објавила је на свом Фејсбук профилу статус у ком тражи аутобус, како би како је навела, био омогућен превоз путника који желе да крену у потрагу за њеном ћерком.

Владимир Савић, бивши радник МУП-а Србије је путем друштвених мрежа позвао грађане да му се у суботу јутро придруже и крену пут Књажевца:

„Пошто дете ни већ 8 дан није пронађено, и поред 600 ангажованих припадника полиције, хелихоптера, паса трагача, ловаца, позивам све родитеље који су заинтересовани да у суботу кренемо и помогнемо припадницима полиције у проналажењу детета и хватању манијака.

Окупљање је на пумпи Steco у Београду на ауто путу преко пута хитне помоћи, недалеко од моста Газела.

Замолио би све заинтересоване да се мало пре 10 часова окупимо, како би тачно у 10 часова кренули пут Књажевца. У току пута код наплатних рампи возачи ће трубити тако да би људи из места поред којих пролазимо могли да се прикључе колони.

Путем мог фб профила уредно ће те сви бити обавештавани о дешавањима током пута, као и о дешавањима када стигнемо на одредиште тј. локацију.

По доласку у Књажевац успоставићемо контакт са припадницима полиције, како би од њих добили потребна обавештења и даље инструкције, како самом нашом потером не би нарушили одређене трагове и унели евентуалну пометњу.

Захваљујем се унапред свим људима који ће доћи својим колима и тиме нам помоћи да стигнемо до Књажевца и Сврљига

Видимо се код Steco пумпе.“

Истовремено, народни посланик из Сврљига, Милија Милетић, објавио је на свом Фејсбук профилу обавештење у ком позива грађане да се организују како би и они кренули у потрагу за малом Моником:

„Обавештавам вас да ћу у суботу разговарати са надлежнима из ПС Сврљиг како би се окупили и организовано кренули да помогнемо полицији и да пронађемо манијака Малчанског берберина који је отео дванаестогодишњу девојчицу Монику и сумња се да је у близини Сврљига. Позивам све ловце, извиђаче, планинаре и остале људе да нам се прикључе. У суботу јутро ћемо детаљно имати информацију о времену окупљања.

Окупљање ће бити испред општинске зграде.“

Извор:
НОВОСТИ