ЗАПАДЊАЧКО ЛАЖИРАЊЕ ГЕОГРАФИЈЕ

caricature-african-colonialism_
Аутор: Драган Јовановић

Немачка, поражена у оба светска рата, окупирана после Другог светског рата и званично – англоамеричка окупација још увек траје – изиграва лудило и покушава да, након фалсификовања историје фалсификује и географију. Англо-америчке газде, које су заселе у Немачкој још пре сто година, покушавају да од Европе направе оно што Хитлер није успео за њихов интерес. Да делове Европе, који нити су на западу, нити икако могу да буду чак и запад Балканског полуострва, ипак, прогласе за запад. Као што су киднаповали име континента, за име своје монструозне творевине – ЕУ. Врло често, када говоре о Европској унији, евроунијатске бирократе кратко кажу Европа и то онд звучи као велика лаж, јер нити су све државе Европе у ЕУ, нити ће бити.

Немачка је у Првом светском рату побила 20 милиона људи, у Другом 50 милиона људи, а након Другог светског рата, пројектом Европске уније, чији су идејни творци и људи из сенке били нацисти, покушава да, у миру и лажима, уради све оно што њена тупава војска није умела у рату. Ако већ не уме војска, умеће немачка бирократија – познато је да су нацисти били прецизни у вођењу бирократије и администрације у окупираним подручјима. Да ратују нису умели, али да потказују, бележе, отимају катастре, фалсификују историју, то умеју.

Окупирани окупатор никада неће прежалити своје војничке катастрофе. Окупирани окупатор жели да некако укине и чињеницу да је немачка војска, након Другог светског рата, прве хице ПОНОВО испалила на Србе, 1999. године – овог пута, прерушена у НАТО пакт. Иако су се прерушили, ништа се много није променило, осим једне чињенице – лажни “савезници” из Првог и Другог светског рата су, најзад, скинули своје маске: Енглези, Французи, Американци и остали монструми са запада Европе или западно, близу Европе и преко Атлантика. Њима су се придружили и њихови робови из Првог и Другог рата – усташе, Шиптари и остале политичке нације, фрустриране и преумљене, жељне доказивања пред газдама. Један од начина за укидање чињенице да је Немачка, поново, по ко зна који пут безумно ударила на Србе, био је и покушај проглашавања српског народа за геноцидни, у Уједињеним нацијама – како се за геноцид пре Другог светског рата није одговарало, а изгледа да није ни после, умно поремећени Енглези су одлучили да све своје геноциде и геноциде својих посилних заташкају тиме што ће Србе прогласити за геноцидан народ – али, није им успело. Као што им није успело да годинама подржавају комунисте свуда у свету, само не у Енглеској – и то ће им, кад-тад, доћи главе.

Скуп у Тирани, показао је да “Западни Балкан” може да се простире од Хрватске до Албаније, од државе која је молила НАТО да је прими (Монтенегро), до државе која је корисни идиот ЕУ и НАТО (Албанија) и до друге квази-државе, поред Монтенегра (Западна Македонија), која је чак и име своје променила, не би ли постала још бољи роб. Ту је и Србија, која неће у НАТО, а хоће у ЕУ, која истовремено не подноси Тонија Блера, али га и плаћа да би српски народ прогласио геноцидним у УН, која тражи помоћ од Русије, али истовремено се и удаљава од Русије, на захтев полуделих окупираних окупатора из Немачке, Француске, итд. Заоад би волео да и југоисток Европе постане запад. Али, то ће бити мало теже, без обзира на западне слуге и корисне идиоте и ложе набаждарене роботе.

Данашњи скуп у Тирани је показао да је “Западни Балкан” још једна краткорочна геополитичка алатка Европске уније која се распада, НАТО пакта који би поново да ратује, Американаца, који су поново доказали да су без мозга и Енглеза, који су поново показали да су монструми. У таквом друштву, Србија хоће да се представи у што бољем светлу – само, питање је, шта је добро из перспективе зла?! Шта се крија иза умилних речи доказаних убица? Шта доноси њихов крвави и прљави новац, који се назива “инвестиције”? Каква је корист за Србију од оних који је отворено уништавају? Истовремено, док као говоре о авионима, милионима, камионима, на сајту који служи за пропаганду НЕПОСТОЈЕЋЕГ ЗАПАДНОГ БАЛКАНА, објављен је текст у коме пише да Србија “озбиљно касни са реформама”, да нема владавинеправа, да ЕК није задовољна, да Министарство за европске интеграције нема прави однос према неотварању поглаваља, да интерес за реформама у Србији, уместо да јача, он опада, да Бросел Србију “упозорава” – Бриселу се у читаеу буквице Србији придружује и опскурна НВО која се као бави смањењем корупције, а на који начин та организација функционише, ко је финансира, од чијих новаца, итд – то не знамо. Знамо само да читава та бирократска квази-елита живи на рачун неких пореских обвезника, неке државе или се преко њих пере неки прљави новац, не би ли лопови викали “држ’те лопова.”

Да ли било ко, од тих преплаћених, егоцентричних ЕУ, НАТО и НВО бирократа и незналица опраних мозгова, који за извесне своте новца “спроводе агенду” зна стране света, за почетак? Остало их не треба ни питати јер, или не знају или не желе да знају. Њима је неко сипао у главу шта треба да раде и они то, као послушни роботи и раде.

Многе су се империје распадале после напада на Србију – изгледа да је дошло време да се и ова, недовршена евроунијатска, управо у Србији распадне. НАТО је 1999. већ добио шта је тражио. Време је да и ЕУ добије у Србији шта заслужује – а, то је прекид преговора, избацивање из земље, хапшење банкстера, легалних зеленаша и избацивање НАТО из земље.

Извор:
ГЕОПОЛИТИКА РУ