У чије име је Ана Брнабић подржала кандидатуру за организацију Еуропрајда у Београду?

dveri-nova

Поштовани представници медија,

Достављамо вам реакцију Српског покрета Двери на подршку Ане Брнабић кандидовању Београда за организатора Еуропрајда 2022.

Инфо служба Двери

У чије име је Ана Брнабић подржала кандидатуру за организацију Еуропрајда у Београду?

Након овогодишње поновне злоупотребе деце и вређања верских осећања већине становника Србије на Геј паради у Београду, уместо извињења добијамо вест да је Ана Брнабић као председник Владе Србије, кандидовала Београд за организатора Еуропрајда 2022 године.

Тим поводом позивамо Ану Брнабић да нам одговори на неколико питања:

–        Одакле јој право да као председник Владе свих грађана ове земље подржи нешто што огромна већина грађана не подржава? Да ли су чланови и председник ове Владе представници народа, како стоји у Уставу, или представници интересних и лоби група?

–        Колико новца Влада Србије и град Београд планирају да издвоје за организацију овог догађаја, с обзиром да се говори о буџету од чак милион евра? Како је могуће да новца нема за помоћ вишедетним породицама, а за организацију Еуропрајда има?

–        Како Влада Србије планира да спречи злоупотребу деце, вређање верских осећања и поруке мржње према верницима с обзиром да је то и на мањим геј парадама врло присутна појава. Не желимо ни да замислимо шта ће бити ако се у Београду окупе геј активисти из целог света са чијих парада гледамо сцене невероватних кршења права деце и друштвених вредности и пристојности.

Уколико Ана Брнабић жели да буде представник једне лоби групе нека да оставку на место председника Владе Србије јер су овакви потези, без утемељења у вољи грађана које наводно представља, скандалозни.

Подсећамо да је лидер Двери, Бошко Обрадовић пре две године у Народној скупштини упозорио да геј лоби жели да уђе у све поре нашег друштва и државе и да се неће зауставити на организовању геј параде у Београду, већ да ће кренути по целој Србији и тежити ка томе да хомосексуалци имају не иста, већ већа права од свих осталих. Обрадовић се тада запитао шта заправо жели тај лоби када имају и председника Владе и сва могућа права, а исто то се можемо поново запитати данас након што је у септембру одржано преко 10 геј парада широм Србије.

Лидер Двери истиче да он зато, као народни посланик, подржава Породичну шетњу која се одржава сутра, 27. септембра, у Чачку у 18 часова и да позива све Чачане да дођу и да сви заједно пруже подршку породичним и традиционалним вредностима које су заправо, све више дискриминисане.

 Инфо служба Двери