Вучић наредио демонтирање Пореске управе Републике Србије на Косову и Метохији!

vucic-veleizdaja-kosovo-660x330

Влада Србије и Канцеларија за Косово и Метохију, прошле недеље су упутиле наредбу Пореској управи Републике Србије да демонтира експозитуре Пореске управе на Косову и Метохији, јужније од Косовске Митровице, а део запослених да пензионише, део ће радити у Косовској Митровици и један део у централној Србији.

План о тихом демонтирању српских институција се спроводи без знања Срба, иако су они безброј пута од политичара слушали причу о јачању српских институција на Косову и Метохији.

Према незваничним информацијама, радницима ове институције наређено је да је адреса њихових канцеларија од сада у Косовској Митровици, некима у Централној Србији, а неки ће добити решења о превременом пензионисању.

На овај начин се слаби утицај Србије на 90% територије где живи највећи број Срба на Косову и Метохији. Нико од челних људи у експозитурама јужније од Митровице није знао за овакву одлуку власти.

Претходно су све српске средине остале без Школских управа, па се школама управља директно из Косовске Митровице, од стране људи који уопште не познају реално стање ствари у српским срединама јужније од К. Митровице.

Страх Срба од коначног напуштања матичне државе Србије је сваким даном све већи!

СРБИ ЗАПОСЛЕНИ У ПРЕОСТАЛИМ СРПСКИМ ИНСТИТУЦИЈАМА ЈУЖНИЈЕ ОД МИТРОВИЦЕ, ТРЕБАЈУ ДА СЕ ЗАПИТАЈУ КО ЈЕ СЛЕДЕЋИ

Ово нећете чути у режимским медијима

Извор:
СРБИЈА ДАНАС