Срби са КиМ одлучно и чврсто стоје уз своје народне прваке! (видео)

srbi na saboru u kmСрби, али и остали неалбанци који су остали верни грађани државе Србије на Косову и Метохији чврсто подржавају своје народне прваке, пре свих начелника округа и председнике општина, да остану непоколебљиви, неустрашиви и мудри у својим ставовима, без обзира на то ко и како их притиска. Данас, последња брана за слом Србије, није парламент, ни уставни суд, ни партије, ни СПЦ, ни интелектуалци, ни српско расејање, ни војска и полиција, већ једино народ са севера Косова који је заузео јединствен и одлучан став заједно са својим изабраним представницима, а насупрот свим српским злотворима, а од недавно и изрода из велеиздајничке Владе Србије, да НЕМА СПРОВОЂЕЊА БРИСЕЛСКЕ ВЕЛЕИЗДАЈЕ. У данима пред нама видеће се да ли ће званичан Београд да сломи тај отпор који  ни Нато и шиптарски сецесионисти нису успели за 14 година, или ће пак Београд ту изломити своје издајничке зубе? Јер не заборавимо, глас народа је глас Божији. У данашњем васкршњем расположењу, гајимо реалну наду да је једина светла тачка која заиста може пружити адекватан отпор разгоропађеном, глобалистичком београдском режиму и пробудити и окупити васколико српство, Срби са КиМ, у јединству са својим изабраним представницима који неустрашиво бране вољу и интересе народа који представљају али и читаву Србију и Српство.

Српски народ на КиМ даје апсолутну подршку својим представницима у преговорима које воде са властима у Београду и поручује им да у овој судбоносној борби истрају и да не поклекну пред претњама и уценама које су им већ упућене или које им се спремају. На муци се познају јунаци! Свесни смо да је терет који на својим плећима носите велики и желимо да вам поручимо да је народ са КиМ показао да је јединствен и одлучан у одбрани својих огњишта и да не жели да мајку Србију замени некаквим шиптарским монструмом.

Народ је своју вољу исказао и на референдуму и на последњем Сабору Срба са КиМ у Косовској Митровици и потпуно вам стоји на располагању да своје интересе и државу Србију на КиМ заједно и бескомпромисно штитимо.

У видео анкети коју је спровела инфо служба „СРБИ НА ОКУП“, народ је свој став и подршку својим представницима у преговорима, недвосмислено и потврдио.

Како радили, тако нам Бог помогао!

Христос Васкрсе!

У наставку погледајте видео анкету

СНО „СРБИ НА ОКУП“